Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας το 2019 εκανα κάποιες δόσεις στον κωτσοβολο λόγο κορονοιο κτλπ έχασα την δουλειά μου και δεν μπόρεσα να τις πληρώσω, το 2021 το καλοκαίρι τις ξεπληρωσα όλες, ομως όταν πήγα φέτος να πάρω ένα αμάξι με δόσεις με είπαν ότι ήμουν μέσα στον tiresias και πρέπει να βγω από εκεί για να πάρω άλλο δάνειο... η ερώτηση μου είναι πως βγαίνω? Μπορώ να βάλω έναν δικηγορο να το κάνει όλα αυτό? Σας Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, TsolakFD είπε

Καλησπέρα σας το 2019 εκανα κάποιες δόσεις στον κωτσοβολο λόγο κορονοιο κτλπ έχασα την δουλειά μου και δεν μπόρεσα να τις πληρώσω, το 2021 το καλοκαίρι τις ξεπληρωσα όλες, ομως όταν πήγα φέτος να πάρω ένα αμάξι με δόσεις με είπαν ότι ήμουν μέσα στον tiresias και πρέπει να βγω από εκεί για να πάρω άλλο δάνειο... η ερώτηση μου είναι πως βγαίνω? Μπορώ να βάλω έναν δικηγορο να το κάνει όλα αυτό? Σας Ευχαριστώ πολύ!!!

Θα δεις στο site του τι χρειάζεται.Νομίζω ότι δεν βγαίνεις τελείως αλλά θα λεει οτι το έχεις ταχτοποιήσει,θέλει κάποια χρόνια για να σβηστεί τελειώς.

Δημοσ.

Εμένα απλά μου το είπαν όταν πήγα για το δάνειο... λογικά αμα πάρεις τηλέφωνο στο τιρεσια θα μαθαίνεις... σας ευχαριστώ πάρα πολύ με τις απαντήσεις σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, TsolakFD είπε

3 με 5 χρόνια για να βγεις και αυτό μετράει από την τελευταία ενημέρωση που έκανε η τράπεζα οτι έχεις ξεπληρώσει το δάνειο. Που όπως τα λες αυτό πρέπει να έγινε πρόσφατα. Άρα υπολογίζεις από 2025 μέχρι 2027  

Δικηγόρος δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Επεξ/σία από ModernAthenian
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panosno1com είπε

Μπορείς να δεις αν έχεις μπει στον Τειρεσία ή το μαθαίνεις κατα τυχη οπως ο ts ?

Αν δεν είσαι σίγουρος αν είσαι στον Τειρεσία ή όχι τότε είσαι στον Τειρεσία :) 

Αν παρόλα αυτά έχεις αμφιβολίες ή δεν με πιστεύεις ο μόνος τρόπος που γνωρίζω ειναι επικοινωνώντας με την Τειρεσίας Α.Ε http://www.tiresias.gr/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...