StamTheMan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Μήπως τον έναν απο τους δύο τον λένε Θανάση Καλημέρη; Spoiler Ti εργαλεια ηταν και οι 2 τυπισσες ρε φιλε,η καθε μια στην κατηγορια της.. Να'ναι καλα η Ελευθερια,οπου και αν ειναι 😕 Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από StamTheMan
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Alikhtsa είπε Υπήρχε η παροχή και αυτός απλά έβαλε το λάστιχο...την είχε κλείσει η ΕΥΔΑΠ κάποια στιγμή αλλά έβγαλε την τάπα και το ξανά σύνδεσε...εάν το αναφέρω πως ξέρω εγώ πως δεν θα πει πως είναι δικό μ το λάστιχο και την πατήσω εγώ; Αφαίρεση το ρολόι από την ΕΥΔΑΠ και τελειώνουν οι μαγκιές του νταή γείτονα.
Free Bird Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Αφού είσαι σε χωριό είναι δύσκολα τα πράγματα. Αν ήσουν σε πόλη είναι εύκολη η λύση. Μετακόμιση, αλλάζεις σπίτι. Η κοινωνία που ζούμε και ειδικότερα το ελλαδιστάν, δε σε προστατεύει από τίποτα. Δε ξέρω αν έχετε σχέσεις, μιλάτε τυπικά?, φιλικά ? Είσαι λες σε χωριό και είστε τα μόνα σπίτια στην περιοχή. Λοιπόν επιλογές : Α) Τους λες με πολύ ωραίο τρόπο ότι μερικές φορές κάποια πράγματα που κάνουν σε ενοχλούν. Το φυσιολογικό εδώ είναι να βρεις ανταπόκριση. Β) Επειδή όμως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις ανταπόκριση και όσοι συμπεριφέρονται έτσι είναι homo neaterdal , δηλαδή πίθηκοι, κάνεις καταγγελία στην αστυνομία. Σ αυτήν την περίπτωση έχεις ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Θα τους γίνει παρατήρηση απ την αστυνομία. Ε και ? Εδώ δε μένουν στη φυλακή αυτοί που σκοτώνουν, αυτούς που κλέβουν στο μετρό στην Αθήνα, τους έχουν πιάσει 100 φορές και 100 φορές τους άφησαν. Οπότε λοιπόν οι πίθηκοι γείτονές σου θα γίνουν πολύ χειρότεροι. Μπορείς να το αντιμετωπίσεις αυτό ? Γ) Ανοίγεις πόλεμο. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει και συ να είσαι πίθηκος σε αντίστοιχο βαθμό. Είσαι ? Επειδή κατά 99% ΔΕΝ είσαι γιατί για να ανοίξεις αυτό το θέμα, ΔΕΝ είσαι. Αν ήσουν δε θα ρώταγες κανέναν και θα είχες λύσει το πρόβλημα ! Ελλαδιστάν και πάσης Ελλάδος. Όσο ο λαός, ο πολίτης ΔΕ θέλει να φτιαχτεί το κράτος, η κοινωνία, η δικαιοσύνη, η παιδεία, η υγεία, η οικονομία κλπ κλπ αλλά ενδιαφέρεται μόνο για το προσωπικό του συμφέρον, ασχέτως το γενικό καλό, σ αυτό το ποποκράτος μην περιμένετε τίποτα. Αν υπήρχε κράτος, θα πήγαινε ο πολίτης στην αστυνομία και θα λυνόταν το θέμα. Εδώ έχουμε Μενιδι, Ζεφύρι, Ζωνιανά και όχι μόνο στην Κρήτη, κάποιες περιοχές στη Σαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα δηλαδή που είναι γκέτο, άβατο. Εφόσον τα δεχόμαστε όλα αυτά, καθόμαστε με τους πιθήκους δίπλα μας και αφού δε μπορούμε να το αποφύγουμε, το απολαμβάνουμε .... 3 1
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 7 hours ago, Alikhtsa said: Υπήρχε η παροχή και αυτός απλά έβαλε το λάστιχο...την είχε κλείσει η ΕΥΔΑΠ κάποια στιγμή αλλά έβγαλε την τάπα και το ξανά σύνδεσε...εάν το αναφέρω πως ξέρω εγώ πως δεν θα πει πως είναι δικό μ το λάστιχο και την πατήσω εγώ; αν ηταν δικο σου το λαστιχο δεν θα επαιρνες τηλεφωνο. 1
gorge18 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Ασε με να μαντέψω. Εσυ και ο γείτονας σε μια φωτογραφία.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, Alikhtsa είπε ήμαστε στην άκρη του χωριού οι δύο μας Στην ακρη του χωριου σε ενα κτίσμα; ή σε διπλανα;
Ntinaras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, Alikhtsa είπε Δεν υπάρχουν άλλοι δίπλα μας .. χωριό είναι και ήμαστε στην άκρη του χωριού οι δύο μας Αγρινιο?
Charismo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αγρινιο? Ο γείτονας? 😆
DjTony Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Free Bird είπε Εδώ έχουμε Μενιδι, Ζεφύρι, Ζωνιανά και όχι μόνο στην Κρήτη, κάποιες περιοχές στη Σαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα δηλαδή που είναι γκέτο, άβατο. Εφόσον τα δεχόμαστε όλα αυτά, καθόμαστε με τους πιθήκους δίπλα μας και αφού δε μπορούμε να το αποφύγουμε, το απολαμβάνουμε .... Γκέτο το Μενίδι δε το λες σε καμία περίπτωση. Γκέτο σημαίνει να μη μπορείς να περπατήσεις να βλέπεις συμμορίες παντού, να σε κοιτάνε κλπ κλπ. Στο Μενίδι δεν ισχύει ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά διότι τυχαίνει να ζω τα τελευταία 25 χρόνια. Δε ξέρω πως έχεις την εικόνα αυτή, λογικά από την τηλεόραση...
SilentVoice Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, Alikhtsa είπε Υπήρχε η παροχή και αυτός απλά έβαλε το λάστιχο...την είχε κλείσει η ΕΥΔΑΠ κάποια στιγμή αλλά έβγαλε την τάπα και το ξανά σύνδεσε...εάν το αναφέρω πως ξέρω εγώ πως δεν θα πει πως είναι δικό μ το λάστιχο και την πατήσω εγώ; Το λάστιχο φτάνει μέχρι την αυλή σου ; φαινεται οτι μπορει να το κάνεις εσυ χρήση; Κόψε το λάστιχο να μην φαινεται οτι φτάνει σε εσενα. Ειναι κρίμα να γίνεται έτσι σπατάλη νερού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην ΕΥΔΑΠ της περιοχής σου και να σε βοηθήσουν πως να το αντιμετωπίσεις ή να σου δώσουν οδηγίες. Επίσης, μπορείς να του το πεις ξεκάθαρα, πως θα επικοινωνήσεις με την ΕΥΔΑΠ της περιοχής σου , για να το αναφέρεις. Εκει φαντάζομαι πως αν του πεις το πρόστιμο που θα φάει, θα του κοπει η μαγκιά.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Εγω δεν καταλαβα το αλλο. Πως λεει για σενα στους γειτονες, ενω ειστε μονο εσεις οι δυο στην ακρη του χωριου;
Charismo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Εγω δεν καταλαβα το αλλο. Πως λεει για σενα στους γειτονες, ενω ειστε μονο εσεις οι δυο στην ακρη του χωριου; The plot thickens.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Στην ακρη του χωριου σε ενα κτίσμα; ή σε διπλανα; Σε διπλανά Μόλις τώρα, Charismo είπε The plot thickens. Τα σπίτια μας είναι δίπλα δίπλα..δεν ήμαστε μόνοι στο χωριό όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις