Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα. Έχω κάτι γείτονες που δεν σέβονται τίποτα... χύνουν νερό με το λάστιχο όλοι την ημέρα και γεμίζει ο δρόμος νερά.. βάζουν δυνατά την μουσική.. έρχονται συνέχεια και ζητάνε για πράγματα.. ανάβουν την ψησταριά κάθε μέρα και γεμίζει το σπίτι μου καπνό.. φωνάζουν συνέχεια.. παρακολουθούν τα πάντα που κάνω.. λένε διάφορα στην γειτονιά για εμένα.. Τι μπορώ να κάνω για να τους εκδικηθώ......;
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Alikhtsa είπε Τι μπορώ να κάνω για να τους εκδικηθώ......; Μπαμιες. Βαλε και μπολικο σκορδο να μυρισει ωραια. Αλλες κλασικες απαντησεις: Αστυνομια (για ηχορυπανση) δικηγορο Να παρεις και εσυ ηχεια να βαλεις μουσικη Πηγαινε ζητα εσυ πραγματα ετσι για αλλαγη Κλειδι στο αυτοκινητο τους Πουλα το σπιτι και βρες αλλου Πηγαινε να φας μαζι τους οταν αναβουν ψησταρια Ή πετα νερα ΠΑΝΩ στην ψησταρια.
nickol-us Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Εκδίκηση; Άλλαξε σπίτι και βάλτους να σε ψάχνουν...
andreas1gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Alikhtsa είπε Καλησπέρα. Έχω κάτι γείτονες που δεν σέβονται τίποτα... χύνουν νερό με το λάστιχο όλοι την ημέρα και γεμίζει ο δρόμος νερά.. βάζουν δυνατά την μουσική.. έρχονται συνέχεια και ζητάνε για πράγματα.. ανάβουν την ψησταριά κάθε μέρα και γεμίζει το σπίτι μου καπνό.. φωνάζουν συνέχεια.. παρακολουθούν τα πάντα που κάνω.. λένε διάφορα στην γειτονιά για εμένα.. Τι μπορώ να κάνω για να τους εκδικηθώ......; Πέτα τους κλουβια αυγά μέσα στο σπίτι από κάποιο ανοικτό παράθυρο... Όταν ο γείτονας κάνει μπάνιο, πήγαινε και κλείσε τον γενικό του νερού... Αν έχουν σκύλο μέσα στο σπίτι, ρίξε (από το ίδιο παράθυρο) μια άγρια γάτα... θα γίνει το σπίτι Κόσοβο... Για τα νερά να πας με ένα τσεκούρι και να του κόψεις την κεντρική παροχή... άφησε του και ένα μήνυμα με υπογραφή "ο Ευλογητός"... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από andreas1gr
Menelaos83 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 18 λεπτά πριν, Alikhtsa είπε Καλησπέρα. Έχω κάτι γείτονες που δεν σέβονται τίποτα... χύνουν νερό με το λάστιχο όλοι την ημέρα και γεμίζει ο δρόμος νερά.. βάζουν δυνατά την μουσική.. έρχονται συνέχεια και ζητάνε για πράγματα.. ανάβουν την ψησταριά κάθε μέρα και γεμίζει το σπίτι μου καπνό.. φωνάζουν συνέχεια.. παρακολουθούν τα πάντα που κάνω.. λένε διάφορα στην γειτονιά για εμένα.. Τι μπορώ να κάνω για να τους εκδικηθώ......; Καληνυχτα
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Χμμμ, αν δεν θες νομιμους τρόπους, μόνο παράνομοι. Εκμάθηση ντραμς μπουζούκι βιολί κλαρίνο. Βγάλε τίποτα ηχεία στην βεράντα τα οποία θα έχεις συνδέσει με υπολογιστη και ψάξε να βρεις τίποτα ηχητικά αρχεία με ήχους από γαυγισματα σκύλων και σκυλομανι χωρίς άλλους ήχους η φωνές, βάλε τον υπολογιστή να παίζει οπότε σου γουστάρει στο τέρμα ο ήχος μέχρι να ενοχληθουν, αν τελειώσει το αρχείο βάλτο να παίξει ξανά σε επανάληψη. Τα ηχεία κάλυψε τα με κανένα τραπεζομαντηλο να μην τα βλέπει κανένας. Θα πέσει τρελό γελοίο, βέβαια, θα ενοχληθουν πολλοί άλλοι και θα ψάχνουν από που προέρχονται οι θορύβοι. Μπορώ να πω και πολλά άλλα, είπα τα πιο light. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από Basilhs23___
valadsk Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 38 λεπτά πριν, Alikhtsa είπε Τι μπορώ να κάνω για να τους εκδικηθώ......; τίποτα. πρέπει να έχει επίπεδο και να καταλαβαίνει ο άλλος. αν γεννήθηκε ζώο, ζώο θα πεθάνει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, valadsk είπε τίποτα. πρέπει να έχει επίπεδο και να καταλαβαίνει ο άλλος. αν γεννήθηκε ζώο, ζώο θα πεθάνει. έχεις δίκιο απλά η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.. 43 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Πέτα τους κλουβια αυγά μέσα στο σπίτι από κάποιο ανοικτό παράθυρο... Όταν ο γείτονας κάνει μπάνιο, πήγαινε και κλείσε τον γενικό του νερού... Αν έχουν σκύλο μέσα στο σπίτι, ρίξε (από το ίδιο παράθυρο) μια άγρια γάτα... θα γίνει το σπίτι Κόσοβο... Για τα νερά να πας με ένα τσεκούρι και να του κόψεις την κεντρική παροχή... άφησε του και ένα μήνυμα με υπογραφή "ο Ευλογητός"... Η παροχή που παίρνει νερό είναι παράνομη..στο φρεάτιο έχει τρεις παροχές η μια δικιά μ με ρολόι η άλλη δικιά του με ρολόι και μια άλλη χωρίς ρολόι πού έχει συνδέσει ένα λάστιχο και χύνει νερό όλη την ημέρα
SilentVoice Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 39 λεπτά πριν, Alikhtsa είπε μια άλλη χωρίς ρολόι πού έχει συνδέσει ένα λάστιχο και χύνει νερό όλη την ημέρα Πώς γίνεται αυτό; Μήπως να το αναφέρεις στην ΕΥΔΑΠ? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Πώς γίνεται αυτό; Μήπως να το αναφέρεις στην ΕΥΔΑΠ? Υπήρχε η παροχή και αυτός απλά έβαλε το λάστιχο...την είχε κλείσει η ΕΥΔΑΠ κάποια στιγμή αλλά έβγαλε την τάπα και το ξανά σύνδεσε...εάν το αναφέρω πως ξέρω εγώ πως δεν θα πει πως είναι δικό μ το λάστιχο και την πατήσω εγώ;
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Alikhtsa είπε Καλησπέρα. Έχω κάτι γείτονες που δεν σέβονται τίποτα... χύνουν νερό με το λάστιχο όλοι την ημέρα και γεμίζει ο δρόμος νερά.. βάζουν δυνατά την μουσική.. έρχονται συνέχεια και ζητάνε για πράγματα.. ανάβουν την ψησταριά κάθε μέρα και γεμίζει το σπίτι μου καπνό.. φωνάζουν συνέχεια.. παρακολουθούν τα πάντα που κάνω.. λένε διάφορα στην γειτονιά για εμένα.. Τι μπορώ να κάνω για να τους εκδικηθώ......; Ολα αυτά μια οικογένεια;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Ολα αυτά μια οικογένεια; Ναι.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Alikhtsa είπε Ναι. Οι άλλοι γείτονες τι λένε;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Οι άλλοι γείτονες τι λένε; Δεν υπάρχουν άλλοι δίπλα μας .. χωριό είναι και ήμαστε στην άκρη του χωριού οι δύο μας
Dr_Pepper Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Alikhtsa είπε Καλησπέρα. Έχω κάτι γείτονες που δεν σέβονται τίποτα... χύνουν νερό με το λάστιχο όλοι την ημέρα και γεμίζει ο δρόμος νερά.. βάζουν δυνατά την μουσική.. έρχονται συνέχεια και ζητάνε για πράγματα.. ανάβουν την ψησταριά κάθε μέρα και γεμίζει το σπίτι μου καπνό.. φωνάζουν συνέχεια.. παρακολουθούν τα πάντα που κάνω.. λένε διάφορα στην γειτονιά για εμένα.. Τι μπορώ να κάνω για να τους εκδικηθώ......; Μήπως τον έναν απο τους δύο τον λένε Θανάση Καλημέρη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις