IKARIWTHS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Καλησπερα σε ολους.Χαθηκε ενα συγγενικο προσωπο και θελω να σκαναρω τις παλιες ασπρομαυρες φωτογραφιες .Απο ενα πολυμηχανημα 7ετιας δουλευει ακομα το scanner.Υπαρχει καποιο οφελος αν αγορασω καινουργιο scanner η κανει την ιδια δουλεια με αυτο που εχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δεν γνωρίζω ποιο είναι το πολυμηχάνημα, αλλά σίγουρα στα 300dpi σκανάρει και η ποιότητα θα είναι άκρως ικανοποιητική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 εφοσον ειναι ασπρομαυρες δοκιμασε να φωτογραφισεις κ με το κινητο σου πρωτα, αν εχεις καλη καμερα εχω "σκαναρει" αρκετες φωτο με το s10 μου, σε τραπεζι με φως απο σποτ στη φωτο και λιγη προσοχη στη γεωμετρια - να κοιτας την φωτο χωρις κλιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Εχει η google μια εφαρμογή για να βγάζεις φωτό , PhotoScan https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos.scanner&hl=en_US&gl=US Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Αφού δουλεύει το scanner δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα σαν το naps. Σε περίπτωση που δεν σε ικανοποιεί δες για άλλες λύσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 εγώ έχω ένα epson scanner αγορασμένο το 1999. Με αυτό κάνω όλα τα scan. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Αμα θες μονο να σκαναρεις αυτες τις φωτο και δε χρειαζεσαι γενικοτερα σκανερ για αλλες δουλειες, ποιος ο λογος να παρεις αλλο; Βαλε μπρος αυτο που εχεις και δες αν σε ικανοποιει το αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα