IKARIWTHS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Καλησπερα σε ολους.Χαθηκε ενα συγγενικο προσωπο και θελω να σκαναρω τις παλιες ασπρομαυρες φωτογραφιες .Απο ενα πολυμηχανημα 7ετιας δουλευει ακομα το scanner.Υπαρχει καποιο οφελος αν αγορασω καινουργιο scanner η κανει την ιδια δουλεια με αυτο που εχω?
georgeole Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δεν γνωρίζω ποιο είναι το πολυμηχάνημα, αλλά σίγουρα στα 300dpi σκανάρει και η ποιότητα θα είναι άκρως ικανοποιητική. 1
pp6210 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 εφοσον ειναι ασπρομαυρες δοκιμασε να φωτογραφισεις κ με το κινητο σου πρωτα, αν εχεις καλη καμερα εχω "σκαναρει" αρκετες φωτο με το s10 μου, σε τραπεζι με φως απο σποτ στη φωτο και λιγη προσοχη στη γεωμετρια - να κοιτας την φωτο χωρις κλιση
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Εχει η google μια εφαρμογή για να βγάζεις φωτό , PhotoScan https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos.scanner&hl=en_US&gl=US
elio_1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Αφού δουλεύει το scanner δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα σαν το naps. Σε περίπτωση που δεν σε ικανοποιεί δες για άλλες λύσεις
smpt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 εγώ έχω ένα epson scanner αγορασμένο το 1999. Με αυτό κάνω όλα τα scan. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις φωτογραφίες
lector Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Αμα θες μονο να σκαναρεις αυτες τις φωτο και δε χρειαζεσαι γενικοτερα σκανερ για αλλες δουλειες, ποιος ο λογος να παρεις αλλο; Βαλε μπρος αυτο που εχεις και δες αν σε ικανοποιει το αποτελεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα