MrRush Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, thanasis00 είπε Ντάξει λίγο αστεία η κουβέντα να πρέπει να κάνεις απανωτά compile σε native apps όλη την ώρα. Όταν κάνεις active development, έχεις ανοιχτό τον dev server μόνιμα, οπότε δε κάνεις ποτέ compile από το 0 ξανά και ξανά με κάθε αλλαγή, και σε αυτό το MBA M1 τη παλεύει μια χαρά. Τώρα για τις λίγες φορές που θα χρειαστεί να κάνεις πλήρες compile για δοκιμές, ε ας φας και λίγο throttle τη 3η ή 4η φορά που θα κάνεις compile, δε χάλασε ο κόσμος. Η χρηματική διαφορά πραγματικά δε δικαιολογεί τον τρόπο χρήσης. Κάνω συχνά docker build σε δικά μου projects τοπικά, 3-4 παράλληλα λόγω docker compose, και δε μάσησε ποτέ το MBA M1, σε αυτά. Ούτε 16GB RAM χρειάζεται, ούτε τίποτα. Και όπως αναφέρθηκε, σε δουλειά σου δίνουν μηχάνημα και κάνεις ό,τι χρειάζεται εκεί. Για προσωπικά projects, ειδικά αν μιλάμε για side projects ή homelab projects, δε χρειάζεσαι ούτε mac studio ούτε τίποτα. Δεν ξέρω που δουλεύεις αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω δει κανέναν να κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα