friz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Γεια σας θα ήθελα να μάθω αν έχει κάποιος σε συσκευή iPhone αυτό το πρόγραμμα από την Vodafone και να έχει μετατρέψει την κάρτα sim σε esim και αν λειτουργούν όλα σωστά …ευχαριστώ …
kormos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, friz είπε Γεια σας θα ήθελα να μάθω αν έχει κάποιος σε συσκευή iPhone αυτό το πρόγραμμα από την Vodafone και να έχει μετατρέψει την κάρτα sim σε esim και αν λειτουργούν όλα σωστά …ευχαριστώ … Τι ακριβώς θέμα αντιμετωπίζεις?
friz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, kormos είπε Τι ακριβώς θέμα αντιμετωπίζεις? Θελω να το φτιάξω και θελω να ξέρω ότι δεν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα…
kormos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, friz είπε Θελω να το φτιάξω και θελω να ξέρω ότι δεν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα… Ως μικρό tip που μπορώ να σου δώσω είναι πως, για να μην βρεις δυσλειτουργία μην έχεις φυσική sim μέχρι την ολική ενεργοποίηση του αριθμού. Μετά αφού όλα είναι εντάξει τότε προσθέτεις και την φυσική sim
friz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, kormos είπε Ως μικρό tip που μπορώ να σου δώσω είναι πως, για να μην βρεις δυσλειτουργία μην έχεις φυσική sim μέχρι την ολική ενεργοποίηση του αριθμού. Μετά αφού όλα είναι εντάξει τότε προσθέτεις και την φυσική sim Άρα πριν φτιάξω το Ίντερνετ να βγάλω την φυσική σιμ για να μην έχω θεμα… σε ευχαριστώ για το τίπ…
kormos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 23 λεπτά πριν, friz είπε Άρα πριν φτιάξω το Ίντερνετ να βγάλω την φυσική σιμ για να μην έχω θεμα… σε ευχαριστώ για το τίπ… Σωστά, σε συγγενικό μου πρόσωπο είχαμε κάτι αντίστοιχο με eSim VF και WU Sim όπου για κανένα λόγο δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά, ξαφνικά η eSim VF. Η λύση δώθηκε αφαιρώντας την Sim WU.
friz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 15 λεπτά πριν, kormos είπε Σωστά, σε συγγενικό μου πρόσωπο είχαμε κάτι αντίστοιχο με eSim VF και WU Sim όπου για κανένα λόγο δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά, ξαφνικά η eSim VF. Η λύση δώθηκε αφαιρώντας την Sim WU. Και μόλις την βάλατε πάλι όλα κομπλέ;;; 🤔🤔🤔🤔
kormos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, friz είπε Και μόλις την βάλατε πάλι όλα κομπλέ;;; 🤔🤔🤔🤔 Σωστά
friz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, kormos είπε Σωστά Σε λίγες ημέρες θα σου πω τι έπαιξε με Vodafone esim και cosmote φυσική sim…σε ευχαριστώ πολύ για όλα… Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από friz
kormos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, friz είπε Σε λίγες ημέρες θα σου πω τι έπαιξε με Vodafone esim και cosmote φυσική sim…σε ευχαριστώ πολύ για όλα… Να σαι καλά 🙂
friz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Η Vodafone μου είπε ότι δεν γίνεται Esim στο πρόγραμμα Wi-Fi on spot … είναι δυνατόν;;;
kormos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 29 λεπτά πριν, friz είπε Η Vodafone μου είπε ότι δεν γίνεται Esim στο πρόγραμμα Wi-Fi on spot … είναι δυνατόν;;; Έχουν πολύ πλάκα όμως 🙂 Είναι που θα πέσεις τελικά, σε τι υπάλληλο🙄 Εναλλακτική να γυρίσεις τις "κάρτες" ανάποδα? Βάλε κάπου ένα αστερίσκο σε όλα αυτά! Ίσως εμένα με μπέρδεψε γενικά η διαδικασία. Ως eSim και Sim λειτουργεί απροβλημάτιστα. Όμως όπως τώρα βρήκα σε όρους της VF, δεν υποστηρίζουν αυτό που χρειάζεσαι! Η eSIM δεν είναι διαθέσιμη για Vodafone Mobile Broadband, Giga WiFi on the spot / Giga WiFi Home, Ιnternet4share και Homezone συνδέσεις κινητής. Οπότε εγώ θα κοιτούσα να γύριζα ανάποδα τις κάρτες
friz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, kormos είπε Έχουν πολύ πλάκα όμως 🙂 Είναι που θα πέσεις τελικά, σε τι υπάλληλο🙄 Εναλλακτική να γυρίσεις τις "κάρτες" ανάποδα? Βάλε κάπου ένα αστερίσκο σε όλα αυτά! Ίσως εμένα με μπέρδεψε γενικά η διαδικασία. Ως eSim και Sim λειτουργεί απροβλημάτιστα. Όμως όπως τώρα βρήκα σε όρους της VF, δεν υποστηρίζουν αυτό που χρειάζεσαι! Η eSIM δεν είναι διαθέσιμη για Vodafone Mobile Broadband, Giga WiFi on the spot / Giga WiFi Home, Ιnternet4share και Homezone συνδέσεις κινητής. Οπότε εγώ θα κοιτούσα να γύριζα ανάποδα τις κάρτες Το αστείο -κλάμα της υπόθεσης είναι ότι η άλλη κάρτα που έχω είναι twin sim cosmote που ούτε αυτή η υπηρεσία υποστηρίζει Esim…
kormos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 27 λεπτά πριν, friz είπε Το αστείο -κλάμα της υπόθεσης είναι ότι η άλλη κάρτα που έχω είναι twin sim cosmote που ούτε αυτή η υπηρεσία υποστηρίζει Esim… Εμ και εσύ όλα δικά σου τα θες 😂
friz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, kormos είπε Εμ και εσύ όλα δικά σου τα θες 😂 Από ότι κατάλαβα δεν μπορεί να γινει τίποτα με αυτήν την συσκευή…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα