SotirisBouz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Ενδιαφερομαι να φτιάξω μια κεντρική μονάδα για να ασχοληθώ με το σχέδιο λόγω σχολής! Σπουδάζω μηχανικός και θέλω να χρησιμοποιήσω τα προγράμματα Inventor, Solidworks και Creo. Το budget μου είναι γύρω στα 1500€ μόνο για την κεντρική μονάδα με λειτουργικό σύστημα windows. Δεν με ενδιαφέρει το αισθητικό κομμάτι της μονάδας! Ευχαριστώ για την βοήθεια!
nickol-us Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Αντέγραψε την φόρμα και συμπλήρωσέ την πλήρως. Όσο πιο αναλυτικά τόσο καλύτερα. 1500 μπορεί να είναι και υπεβολή. "Υποχρεωτικά" λόγω solidworks θα πας σε quadro κάρτα. Μένει να μας πεις αν το συναρμολογήσεις εσύ, αν θες τα windows εγκατεστημένα από το κατάστημα ή αν μπορείς να τα περάσεις μόνος με κλειδί και να γλιτώσεις ένα σημαντικό ποσό. Βάλε αναλυτικά τη φόρμα και τα λέμε 1
Dr_Pepper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Στις 2/8/2022 στις 7:30 ΜΜ, SotirisBouz είπε Ενδιαφερομαι να φτιάξω μια κεντρική μονάδα για να ασχοληθώ με το σχέδιο λόγω σχολής! Σπουδάζω μηχανικός και θέλω να χρησιμοποιήσω τα προγράμματα Inventor, Solidworks και Creo. Το budget μου είναι γύρω στα 1500€ μόνο για την κεντρική μονάδα με λειτουργικό σύστημα windows. Δεν με ενδιαφέρει το αισθητικό κομμάτι της μονάδας! Ευχαριστώ για την βοήθεια! Αν σε ενδιαφέρει δίνω έναν dell g5 destop με intel i7 10700 16GB ram 1TB nvme και μια RTX 3060 ti το PC ειναι του κουτιού κυριολεκτικά (είναι μέσα στην εργοστασιακή κούτα του και δεν έχει χρησιμοποιηθεί) μαζί με όλα τα παρελκόμενα + ποντίκι και πληκτρολόγιο της dell και αυτά σφραγισμένα και με εγγύηση εννοείται στα 1400 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει στείλε PM και πες μου να σηκώσω αγγελία εδώ στο insomnia για να ανταλλάξουμε και αξιολογήσεις.
nickol-us Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Αν σε ενδιαφέρει δίνω έναν dell g5 destop με intel i7 10700 16GB ram 1TB nvme και μια RTX 3060 ti το PC ειναι του κουτιού κυριολεκτικά (είναι μέσα στην εργοστασιακή κούτα του και δεν έχει χρησιμοποιηθεί) μαζί με όλα τα παρελκόμενα + ποντίκι και πληκτρολόγιο της dell και αυτά σφραγισμένα και με εγγύηση εννοείται στα 1400 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει στείλε PM και πες μου να σηκώσω αγγελία εδώ στο insomnia για να ανταλλάξουμε και αξιολογήσεις. Συγνώμη, δεν το κάνω συχνά, σε έχω πετύχει 3-4 φορές να προσπαθείς να δώσεις το μηχάνημα(γιατί δεν το βάζεις αγγελία;) Αλήθεια, ένας άνθρωπος που γνωρίζει από hardware πως έκανε μια τόσο "κακή" αγορά; Γιατί περιμένεις ότι και κάποιος άλλος θα κάνει το ίδιο; Με 1400 ευρώ, φτιάχνεις τρομερά καλύτερο μηχάνημα, ακόμη και από ένα μαγαζί που συναρμολογεί, με εγκατεστημένα Windows, με i7 νέας γενιάς, καλύτερα parts ίσως και περισσότερη ραμ Btw, εκτός του ότι ο ts δεν ασχολείται, αν διάβασες τα μηνύματα, στο solidworks είναι σχεδόν απαγορευτικό να χρησιμοποιήσεις άλλη κάρτα πέραν της quadro(pro gpu γενικά) 3
Dr_Pepper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, nickol-us είπε (γιατί δεν το βάζεις αγγελία;) Γιατί βαριέμαι και συνέχεια το αναβάλω όπως αναβάλω και βαριέμαι να αλλάξω την υπογραφή μου που δεν οδιγεί σε καμία αγγελία. 11 ώρες πριν, nickol-us είπε Με 1400 ευρώ, φτιάχνεις τρομερά καλύτερο μηχάνημα, Δεν νομίζω να φτιάχνεις τρομερά καλύτερο μηχάνημα αν και έχουν πέσει λίγο οι τιμές στις κάρτες ειναι αλήθεια.. αλλά και πάλι. 11 ώρες πριν, nickol-us είπε το solidworks είναι σχεδόν απαγορευτικό να χρησιμοποιήσεις άλλη κάρτα πέραν της quadro(pro gpu γενικά) Δεν ισχύει αυτό απλα είναι μια εξαίρεση σαν πρόγραμμα όπου οι gaming εκδοχές της nvidia δεν αποδίδουν το ίδιο καλά με τις ομόλογες επαγγελματικές αλλά μια χαρά θα "παίξει" και δεν διάβασα ότι θέλει τις απόλυτες επιδόσεις στο solidworks η πως ειναι επαγγελματίας για να βγάλει την σχολή μια χαρά θα ειναι και ακόμη καλύτερη για games /γενική χρήση η και για Mining (ειναι Non lhr έκδοση) πράγμα που με μια quadro (που να "χωράει" ) στο budget του δεν θα μπορούσε να κάνει με τίποτα τουλάχιστον σε ισάξιες επιδόσεις. ----- Τέλος δεν καταλαβαίνω την συμπεριφορά σου αυτό θα μπορούσε να γίνει PM αν έχεις τόσο μεγάλη απορία δεν υπάρχει λόγος να κατακρίνεις το σύστημα που προτείνω (επαναλαμβάνω προτείνω δεν βάζω κανέναν με το ζόρι να το αγοράσει) με τόσα υπονοούμενα ότι ειναι κακή αγορά ενώ δεν ισχύει αυτό . Το ότι μπορεί να υπάρχει μια συγκριτικά καλύτερη αγορά αν το φτιάξει μόνος του (αν και δεν ειμαι σίγουρος αλλά δεν το αποκλείω) δεν σημαίνει κάτι εγώ ας πούμε το έχω ετοιμοπαράδοτο και το παραλαμβάνει αύριο χωρίς να μπλέξει με συναρμολογήσεις και άλλες αναμονές για να φτάσει το σύνολο των κομματιών και ειναι έτοιμο με windows κτλ. Αυτό που ΣΙΓΟΥΡΑ μπορεί να κάνει ειναι να αγοράσει κάτι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σε αυτά τα λεφτά βλέποντας Prebuild στα ίδια λεφτά σστο plaisio κωτσόβολο Mediamarkt κτλ
nickol-us Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 53 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε ... Ισχύει αυτό που λέω καθώς όπως ορθά λες το solidworks αποτελεί εξαίρεση και το λέω ως χρήστης. Η εμπειρία χρήσης με κάρτες non pro δεν είναι ευχάριστη και εφόσον ο ts στήνει build για αυτό τον τομέα δε βρίσκω λόγο γιατί να επιλέξει διαφορετικά. Βασικά τα μειονεκτήματα των pre build τα ξέρουμε, είσαι γνώστης μη στα αναφέρω. Στα 1460 με σημερινές τιμές eshop, βγαίνει build με H670/12600kf/freezer esports duo/32gb ram/1tb (sn570)/quadro p2200 και με windows 10 Pro εγκατεστημένα από αυτούς. Δεν βλέπω καμία συμπεριφορά από μέρους μου. Όπως κάλλιστα θα μπορούσα να κάνω αυτή την κουβέντα πμ, προτιμώ να ενημερώσω τον όποιον αναγνώστη ανοιχτά έτοιμος να υπερασπιστώ τα επιχειρήματα μου. Εσύ γιατί δεν ειδοποιησες τον ts για το μηχάνημα μέσω pm; Πιο σχετικό βρήκα το μήνυμα μου για κάποιον που ψάχνει υπολογιστή για αυτή την χρήση πάρα το δικό σου μήνυμα - πρόταση πώλησης του δικού σου 2
Dr_Pepper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε Βασικά τα μειονεκτήματα των pre build τα ξέρουμε, είσαι γνώστης μη στα αναφέρω. Στα 1460 με σημερινές τιμές eshop, βγαίνει build με H670/12600kf/freezer esports duo/32gb ram/1tb (sn570)/quadro p2200 και με windows 10 Pro εγκατεστημένα από αυτούς. 1) ποιος σου είπε ότι η τιμή δεν είναι συζητήσιμη; 2) είναι 60 ευρώ ακριβότερο 3) ο i5 12600 δεν ειναι πολύ καλύτερη επιλογή απο τον i7 10700 στην χειρότερη (για τον 10700) ειναι ισάξιος στην καλύτερη κατώτερος 4) η quadro p22005gb ειναι χειρότερη σε ΟΛΑ σε σχέση με την 3060 ti 8gbδεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση ακόμη και για solidworks. (καλά σε gaming streaming encoding και mining δεν το συζητάω μέρα με την νύχτα) οι quadro είναι καλύτερη επιλογή για solidworks συμφωνώ αλλά μόνο όταν συγκρίνουμε ομόλογες κάρτες όχι την πιο χρέπι quadro με την rtx 3090 ας πούμε... με άλλα λόγια για να πάρεις καλύτερη quadro για solidworks σε σχέση με την 3060 ti θα πρέπει να δώσεις παραπάνω χρήματα. Ομόλογη της p2200 ειναι η GTX 1060 οπού ναι σε σύγκριση με αυτή η p2200 θα ήταν καλύτερη για solidworks και θα ήταν συγκρίσημη με ανώτερες GTX PASCAL κάρτες μέχρι εκει όμως. 5) O WD blue ειναι cacheless (χειρότερος δηλαδή) Τεσπα για να μην μου ποστάρεις διαφορετικό build (που είσαι ελεύθερος φυσικά να το κάνεις δικαίωμα σου απλά το εννοώ όσο αφορά το αν το κάνεις με αυτοσκοπό την σύγκριση με την δική μου πρόταση συγκεκριμένα) Ότι και να δείξεις πιστεύω δεν θα ειναι σε καμία περίπτωση ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ όπως καταλάβα να υπονοείς βασικά (εκτός αν διάβασα λάθος το αρχικό σου ποστ) ειναι σαν να υπονοείς ότι πάω να τον πιάσω κότσο ή κάτι τέτοιο. Μπορεί να ειναι μια αποδεκτή εναλλακτική ; σίγουρα αλλά σε καμία περίπτωση δεν ειναι χρέπι η δική μου πρόταση ή αρκετά κατώτερη με ότι υπάρχει στην αγορά στα ίδια λεφτά.
nickol-us Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε 1) ποιος σου είπε ότι η τιμή δεν είναι συζητήσιμη; 2) είναι 60 ευρώ ακριβότερο 3) ο i5 12600 δεν ειναι πολύ καλύτερη επιλογή απο τον i7 10700 στην χειρότερη (για τον 10700) ειναι ισάξιος στην καλύτερη κατώτερος 4) η quadro p22005gb ειναι χειρότερη σε ΟΛΑ σε σχέση με την 3060 ti 8gbδεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση ακόμη και για solidworks. (καλά σε gaming streaming encoding και mining δεν το συζητάω μέρα με την νύχτα) οι quadro είναι καλύτερη επιλογή για solidworks συμφωνώ αλλά μόνο όταν συγκρίνουμε ομόλογες κάρτες όχι την πιο χρέπι quadro με την rtx 3090 ας πούμε... με άλλα λόγια για να πάρεις καλύτερη quadro για solidworks σε σχέση με την 3060 ti θα πρέπει να δώσεις παραπάνω χρήματα. Ομόλογη της p2200 ειναι η GTX 1060 οπού ναι σε σύγκριση με αυτή η p2200 θα ήταν καλύτερη για solidworks και θα ήταν συγκρίσημη με ανώτερες GTX PASCAL κάρτες μέχρι εκει όμως. 5) O WD blue ειναι cacheless (χειρότερος δηλαδή) Ο 12600κ ισάξιος ή κατώτερος του 10700; Εσύ που παραθέτεις τα τόσα συγκριτικά, βρες μου ένα που στηρίζει αυτό που λες... και σε single και σε multi κουνάει μαντήλι από μακρυά... ξεχνάς ότι τεχνολογικά είναι 2 γενιές μπροστά, με pcie 4... Μητρική H670. Για πες chipset και τι ψύξεις έχει η μητρική σου 32gb αντί 16gb... αν είδες Freezer duo.... για ανέβασε φώτο τη δική σου Πες μας τι σκληρό φοράει που έβγαλες τον sn570 άχρηστο. Όλα κούτα, έτοιμο με 3 χρόνια εγγύηση... Για να μην πάμε σε σενάριο όπου περνάνε Windows με κλειδί και μπουν κι άλλα κατάστημα συναρμολογησης στο παιχνίδι με καλύτερες τιμές / διαθεσιμότητες Σου είπα είμαι χρήστης solidworks. Δες το σύστημα της υπογραφής μου. Στη δουλειά με quadro k420, τρομερά υποδεέστερη της 1650s, έχω καλύτερη εμπειρία χρήσης και με i5-7500. Ισχύει για όλα τα προγράμματα της dassault Δεν θα αναλωθώ άλλο να διαβάζω τα σεντόνια σου. Ανοιχτά τα λέμε όλα, διαβάζει ο κόσμος και βγάζει τα συμπεράσματα του. Εις το επανιδειν 1
Dr_Pepper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, nickol-us είπε Εσύ που παραθέτεις τα τόσα συγκριτικά, βρες μου ένα που στηρίζει αυτό που λες. Είναι κλοκαρισμένος λίγο πιο κάτω έχει 6 p core kai 4 ecore 16 Threads όσο και ο 10700 (8 core 16T) Είναι game ok αλλά αν δεν κάνω λάθος και το solidworks ειναι περισσότερο single core biased εφαρμογή παρά multithread όπως και τα games δηλαδή. 59 λεπτά πριν, nickol-us είπε Freezer duo.... για ανέβασε φώτο τη δική σου Αδιάφορο αν κάνει την δουλειά της (και την κάνει πολύ καλά όπως όλα τα prebuild dell HP που έχουν τρομερή ποιότητα κατασκευής και χωροταξίας πχ έχει και προστατευτικό handle για την κάρτα γραφικών) και την κάνει μια χαρά ειδικά απο την στιγμή που ο TS δεν νοιάζεται για εμφάνιση. 59 λεπτά πριν, nickol-us είπε Στη δουλειά με quadro k420, τρομερά υποδεέστερη της 1650s, έχω καλύτερη εμπειρία χρήσης και με i5-7500. Ισχύει για όλα τα προγράμματα της dassault H 1650 είναι μια revamped 1060 με λίγο μεγαλύτερες συχνότητες (γιαυτό έχει γύρω στα 5 FPS διαφορά) τέσπα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με "εμπειρία χρήσης" Όπως και να έχει όμως τι συγκρίνεις 1650 με 3060 ti; μέρα με την νύχτα. Τέλος η αλήθεια ειναι ότι μόνο περιστασιακά έχω τρέξει solidworks και CAD γενικά δεν ειναι εργαλείο που χρησιμοποιώ τακτικά αλλά δεν βλέπω κάποιο dealbreaker Αυτό με rtx 2060 btw (επειδή τα βίντεο δεν είχαν όλα 3060 ) η 3060 ti ειναι ταχύτερη απο 2080 max q και 2070 super. Οπότε πιστεύω θα ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ για να βγάλει την σχολή και θα καταστρέφει την p2200 σε όλα τα υπόλοιπα 59 λεπτά πριν, nickol-us είπε Πες μας τι σκληρό φοράει που έβγαλες τον sn570 άχρηστο. Δεν θυμάμαι και ειναι στην κούτα του στην αποθήκη δεν μπορώ να τσεκάρω τώρα αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι έχει DDR cache και ότι στους nvme χωρίς cache ειναι αρκετά πιο αργοί και ο λόγος που ειναι φθηνότεροι, αυτός της dell (φωτό απο dell g5 απο internet αλλά ειναι ίδιος με αυτό που έχει και το δικό μου) έχει και παθητική ψύξη πάνω στην cache 59 λεπτά πριν, nickol-us είπε Δεν θα αναλωθώ άλλο να διαβάζω τα σεντόνια σου. Πως την βγαίνεις στο "ετσι"¨τώρα εγώ σε είχα για καλό παιδί τεσπα, το κείμενο μου δεν ειναι πολύ μεγαλύτερο απο τα δικα σου σε γραμμές και τέλος εσύ μπήκες φάούλ να κράξεις απο το πουθενά και τώρα ζητάς και τα ρέστα, αν σου συνέβη κάτι άσχημο σήμερα και δεν εισαι στις καλές σου λυπάμαι αλλά δεν χρειάζεται να το βγάζεις στο άκυρο σε άλλους. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από Dr_Pepper
nickol-us Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε Πως την βγαίνεις στο "ετσι"¨τώρα εγώ σε είχα για καλό παιδί τεσπα, το κείμενο μου δεν ειναι πολύ μεγαλύτερο απο τα δικα σου σε γραμμές και τέλος εσύ μπήκες φάούλ να κράξεις απο το πουθενά και τώρα ζητάς και τα ρέστα, αν σου συνέβη κάτι άσχημο σήμερα και δεν εισαι στις καλές σου λυπάμαι αλλά δεν χρειάζεται να το βγάζεις στο άκυρο σε άλλους. Spoiler Αφού επιμένεις, ελπίζω btw να επέμβουν οι mods και να σταματήσουν την φαρσοκωμωδία... Το αν είμαι καλό παιδί δεν μπορείς να το κρίνεις από ένα φόρουμ όπου μιλάνε άγνωστοι μεταξύ τους. Αν έχεις εντύπωση πάντως οτι είμαι κακό παιδί επειδή δε συμφωνώ σε όσα λες, τότε έχεις λάθος εντύπωση για το καλό/κακό παιδί. Για εμένα, είμαι καλό παιδί, καθώς αποτρέπω ένα μέλος από κακή αγορά. Το να σχολιάσω αν ένα μηχάνημα είναι καλή/κακή αγορά και ικανή για τα ζητούμενα δεν κρίνεται ως φάουλ, τουλάχιστον όχι από την οπτική μου. Μιλάμε για χρήση σε 2d/3d και μου βάζεις συγκριτικά από gaming, από έναν mark pc με 10k subscribers...; Google 10700 vs 12600kf, τώρα αν ένας-δυο άκυροι βγουν και πουν οτι ο 10700 είναι καλύτερος, οι υπόλοιποι είναι μάλλον συνομοσιολόγοι... https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-Core-i5-12600KF-vs-Intel-Core-i7-10700K/4625vs3733 https://nanoreview.net/en/cpu-compare/intel-core-i7-10700-vs-intel-core-i5-12600kf https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-12600KF-vs-Intel-Core-i7-10700/m1700734vs4077 Δεν σου συνέκρινα την 1650s με την 3060ti. Σου συνέκρινα την κάκιστη k420 με την κατά πολύ καλύτερη 1650s. Ρίξε ένα stl 50-60mb μέσα στο πρόγραμμα και έλα πες μου τι βλέπεις. Ακόμη και η βασική απεικόνιση τον σκιών είναι ελλεεινή στην κατά πολύ καλύτερη 1650s, είναι καθαρά θέμα προγράμματος. Δεν λέω κάτι που διάβασα, μιλάω για κάτι που έχω βιώσει ως προσωπική εμπειρία όντας χρήστης του συγκεκριμένος προγράμματος. https://www.videocardbenchmark.net/compare/Quadro-K420-vs-GeForce-GTX-1650-SUPER/2992vs4167 Μπες δες τι λένε στην puget για το solidworks, εκτός αν είναι και αυτοί πιο άσχετοι από σένα. Spoiler Dassault Systemes advises their customers to use a workstation card, and there are actually some significant performance advantages to doing so. We found that in some situations a low-end Quadro can outperform "faster" GeForce cards. In addition, using a certified card is the only way to get official support for features like Realview and Ambient Occlusion. Prior to SOLIDWORKS 2019, there was very little performance difference between different Quadro video cards - except at the very high end, with extremely complex assemblies on high resolution monitors. However, there is a new feature that debuted in SW 2019 called “Enhanced graphics performance” mode. With that enabled, the video card takes on much more of the work involved when displaying parts and assemblies. That also leads to a much greater difference in frame rates with different Quadro cards, which can be seen in the graphs below. Τώρα όσο αφορά την ποιότητα των pre build, γνωρίζουμε. Σε καμία περίπτωση δεν φτάνει την ποιότητα που μπορείς να πετύχεις με custom build, εκτός αν θεωρείς του 80-85 βαθμούς νορμάλ θερμοκρασίας χρήσης Spoiler Τελειώνω λέγοντας, αντί να προσπαθείς με επιχειρήματα του τύπου "σε είχα για καλό παιδί", "δεν είχες καλή ημέρα", κάτσε μια φορά και διάβασε ότι σου γράφουν και μάθε να παραδέχεσαι τα λάθη σου, πολύ καλό πράγμα η αυτογνωσία να ξέρεις... 1
Dr_Pepper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, nickol-us είπε Αν έχεις εντύπωση πάντως οτι είμαι κακό παιδί επειδή δε συμφωνώ σε όσα λες, τότε έχεις λάθος εντύπωση για το καλό/κακό παιδί. Για εμένα, είμαι καλό παιδί, καθώς αποτρέπω ένα μέλος από κακή αγορά. Ο τρόπος που το κάνεις ειναι το θέμα με ειρωνεία (πχ σεντόνια) και σχόλια που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα "πως έκανες μια τόσο κακή αγορά" ή "στα ίδια λεφτά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές" κτλ κτλ Με λίγα λόγια με παρουσιάζεις σαν απατεώνα ενώ πιστεύω (αν και αχρείαστα )εχω αποδείξει πως δεν ειναι άχρηστο το PC ούτε υπάρχουν PC πολύ καλύτερα στα ίδια λεφτά. Άλλο το να έχει + και - Πχ αν πω να πάρει 5800 με rtx 3060 ti στα Χ ευρώ και εσύ 12600 με rx 6600 xt στα ίδια λεφτά Δεν ειναι ότι ο ένας παρουσιάζει μια πολύ κακή αγορά και ο άλλος μια πολύ καλή απλά ειναι συγκρίσιμα μεταξύ τους με +- Εσύ το παρουσίασες σαν να πουλούσα πχ ι3 με GTX 780 στα ίδια λεφτά με i7 και RTX 2080. Θα μπορούσες απλά να ποστάρεις την δική σου επιλογή build και να πεις ότι πιστεύεις πως ειναι καλύτερη αγορά και να σταματήσει εκει δεν υπάρχει λόγος για προσωπική επίθεση πέρα απο το ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από Dr_Pepper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα