Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως λέει και το topic αναρωτιέμαι αν έχει πάρει κανείς φετινή επιστροφή φόρου και σε πόσο διάστημα από την κατάθεση της δήλωσης.

Εγώ σε λίγο θα κλείσω δίμηνο για αυτό ρωτάω.

Εχω διαβάσει για τις εκτενείς φετινές διασταυρώσεις, αλλά αν πάει έτσι μήπως τελικά τις πάρουμε απο το καινούριο έτος τελικά;

ΛΟΛ

Επεξ/σία από skiabox
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αδερφή μου πήρε επιστροφή εδώ και κανα δίμηνο αν θυμάμαι καλά. Περίπου ένα  μήνα μετά την δήλωση 

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.

αναλογα την εφορια...δεν υπαρχει στανταρτ...επισης εχεις δηλωσει τρ. λογμο για να παρεις τα λεφτα για αρχη? απο εκει και περα κανεις ενα αιτημα επιστροφης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις σήμερα την πήρα  .  Ενα σεβαστό ποσό που θα βοηθήσει κάπως την κατάσταση αυτον τον μηνα. Και γρήγορα μολις 2 εβδομάδες απο την δήλωση. Δεν είχα τίποτα απο οφειλές, οπότε ήμουν 100% βέβαιος οτι θα τα πάρω στο χέρι, αλλά και εγώ ξαφνιάστηκα σήμερα στις 18.00 που ήρθε το sms οτι μπήκαν. Και χωρίς να κάνω το παραμικρό βήμα έτσι. Και γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.  Ενώ πριν 5 χρόνια αν θυμάμαι καλά που ειχα ξανά επιστροφή είχα πάει σε κατάστημα για να πάρω τα χρήματα της επιστροφής .

Επεξ/σία από petrakiskap
Δημοσ.

Μπες στο taxis και κοιτα εκει που λέει "Επιστροφές". Αν το ποσο της επιστροφής φαινεται ακόμα, δεν έχει γίνει εκκαθάριση/συμψηφισμός ακόμα. Αν το ποσό δεν φαίνεται, σε μια δυο μέρες θα πιστωθεί.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, G.bar είπε

Μπες στο taxis και κοιτα εκει που λέει "Επιστροφές". Αν το ποσο της επιστροφής φαινεται ακόμα, δεν έχει γίνει εκκαθάριση/συμψηφισμός ακόμα. Αν το ποσό δεν φαίνεται, σε μια δυο μέρες θα πιστωθεί.

Φαίνεται κανονικά το ποσό.

Ωστε είμαστε ακόμα τόσο μπανανία που αναλόγως την εφορία μπορείς να διαφοροποιείται η πίστωση και μάλιστα με χρόνο μέτρησης τους μήνες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχε γίνει αναφορά φέτος ότι στις μεγάλες επιστροφές θα γίνει μεγαλύτερος οικονομικός έλεγχος, οπότε πάει ανάλογα τη ΔΟΥ, τον κόσμο που εξυπηρετεί, πόσες περιπτώσεις ελέγχων έχουν κλπ... Υπομονή χρειάζεται, αλλιώς μπορείς να ζητήσεις συμψηφισμό για τυχόν άλλα χρωστούμενα που μπορεί να έχεις (ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ κλπ).

Επεξ/σία από thanasis00
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Είχε γίνει αναφορά φέτος ότι στις μεγάλες επιστροφές θα γίνει μεγαλύτερος οικονομικός έλεγχος, οπότε πάει ανάλογα τη ΔΟΥ, τον κόσμο που εξυπηρετεί, πόσες περιπτώσεις ελέγχων έχουν κλπ... Υπομονή χρειάζεται, αλλιώς μπορείς να ζητήσεις συμψηφισμό για τυχόν άλλα χρωστούμενα που μπορεί να έχεις (ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ κλπ).

Σιγά την μεγάλη επιστροφή που περιμένω.

Μη φανταστείς.

Επισης δεν χρωστάω κάπου.

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skiabox είπε

Σιγά την μεγάλη επιστροφή που περιμένω.

Μη φανταστείς.

Επισης δεν χρωστάω κάπου.

Φίλοι που είχαν επιστροφές φάση 200-300 ευρώ, τα πήραν σχεδόν 3 μέρες μετά την κατάθεση της φορολογικής δήλωσης. Εμένα που ήταν παραπάνω πήρε 2+ μήνες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...