Composer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό μου ως hotspot για να χρησιμοποιώ τα δεδομένα του στο λαπτοπ μου τώρα που θα πάω διακοπές. Κάνω όλες τις ρυθμίσεις καλά, ανοίγω τα δεδομένα στο κινητό μου, μου δείχνει το laptop ότι συνδέεται στο δίκτυο (δείχνει το ανάλογο σηματάκι και λέει connected), αλλά στις ιστοσελίδες δε μπαίνει με τίποτα. Τί μπορεί να φταίει; Αυτά είναι τα properties της σύνδεσης που βλέπω στο λαπτοπ. SSID: AndroidAP Protocol: Wi-Fi 5 (802.11ac) Security type: WPA2-Personal Network band: 5 GHz Network channel: 36 Link speed (Receive/Transmit): 433/433 (Mbps) Link-local IPv6 address: fe80::8574:e57f:237a:21b5%18 IPv4 address: 192.168.43.59 IPv4 DNS servers: 192.168.43.1 Manufacturer: Intel Corporation Description: Intel(R) Wi-Fi 6 AX201 160MHz Driver version: 21.70.0.6 Physical address (MAC): 44-AF-28-B6-F5-F8 Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από Composer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δοκιμασες τα 2,4ghz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δοκιμασες τα 2,4ghz; ναι. τα ίδια. το κινητό μου πάντως (Xiaomi MiA1) μπαίνει κανονικά στο ιντερνετ. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από Composer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, δοκίμασα με του πατέρα μου το κινητό που έχει Cosmote, και συνδέεται μια χαρά με το hotspot και μπαίνει στο ιντερνετ. Εγώ έχω Vodafone CU και δε μπαίνει. Μήπως πρέπει να κάνω edit το ip settings από το λάπτοπ μου; Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από Composer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gapito Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 δοκιμασε σε παρακαλώ να κανεις ping καποιες σελιδες, και μετα ενα trace να δουμε που φτανει το request Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gapito είπε δοκιμασε σε παρακαλώ να κανεις ping καποιες σελιδες, και μετα ενα trace να δουμε που φτανει το request συγγνώμη, δεν ήξερα πως κάνουν ping, το βρήκα από κάπου, και για 2 σελίδες που δοκίμασα μου βγαζει το ίδιο μήνυμα: ping request could not find host ........ Please check the name and try again. για το trace μου βγάζει: unable to resolve target system name....... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από Composer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m4is Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Φαίνεται σαν πρόβλημα DNS. Δοκιμάσε να κάνεις ping 8.8.8.8 αντί για κάποιο hostname. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, m4is είπε Φαίνεται σαν πρόβλημα DNS. Δοκιμάσε να κάνεις ping 8.8.8.8 αντί για κάποιο hostname. μου έβγαλε αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ωραία, εκεί στα IP Settings που λες στην πιο πάνω εικόνα δήλωσε στατικά DNS servers 8.8.8.8 και 8.8.4.4. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gapito Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 φαινεται οτι ο dns που παιρνεις δεν δουλευει. βαλε static οπως σου ειπαν τα παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m4is Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, Composer είπε μου έβγαλε αυτό: Αυτό όντως επιβεβαιώνει ότι έχεις Internet κανονικά απλά δεν μπορείς να κάνεις resolve τα hostnames των σελίδων που θες να μπεις. Όποτε αλλάζοντας τον DNS θα πρέπει να παίξεις απροβλημάτιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας. Φαίνεται να δουλεύει τώρα! Είχα πάρει παράλληλα την τεχνική υποστήριξη της vodafone και με καθοδήγησαν ώστε να αλλάξω ένα πρωτόκολλο λέει. Πήγα στις ρυθμίσεις -δίκτυα κινητής τηλεφωνίας - access point names - vf internet και εκεί ένα που έλεγε τύπος mvno επέλεξα imsi. τώρα δεν ξέρω τι είναι όλα αυτά, πάντως δούλεψε. Τώρα γράφω αυτό το μήνυμα μέσα από τη σύνδεση hotspot. Επίσης να πω ότι κατεβάζει με μέση ταχύτητα 2,5 MBs. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από Composer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα