Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αξιόπιστες πληροφορίες για το πότε , κι αν υπάρχει επίσημος σχεδιασμός για ενεργοποίηση της FTTH στην περιοχή της Πευκης με Τ.Κ. 15121. Έχω επιχειρήσει να ρωτήσω στην Cosmote ,δεν έλαβα καμμία απάντηση λες και είναι επτασφράγιστο μυστικό, από ότι γνωρίζω η Λυκόβρυση έχει παντού υποδομές οπτικών ινών στρωμένες υπογείως , και από ότι είδα επίσης και ένα μέρος πέριξ της λεωφόρου Ειρήνης στο μέρος της κάτω Πευκης . Κάποια άλλη πληροφόρηση που έχω αναφέρει ότι δεν υπάρχει τέτοιο πλάνο ούτε καν μέσα στο 2023. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι επίσημα ,ας μου απαντήσει, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δε νομίζω να σου δώσει κάποιος επίσημη πληροφορία για κάτι τέτοιο εδώ.

Όμως καλό είναι να γνωρίζεις πως από τη στιγμή που θα γίνουν εργασίες (σκάψιμο) και φτάσει το καλώδιο στο πεζοδρόμιο, έξω από την πολυκατοικία/μονοκατοικία, θέλει κανένα 2μηνο περίπου για να ξεκινήσεις διαδικασίες για να γίνει εγκατάσταση στο κτίσμα και λίγο αργότερα στο διαμέρισμά σου αν είναι πολυκατοικία. (Όπως έγινε σε εμένα στο κέντρο της Αθήνας που και εγώ περίμενα Πάρα... πολύ καιρό).

Απλά κάνεις υπομονή λόγω του ότι και να μάθεις οποιαδήποτε πληροφορία δεν θα μπορέσεις να ξεκινήσεις καμία διαδικασία αν δεν έρθει η οπτική έξω από το σπίτι σου. Τώρα αν απ' αυτό κρίνεται το αν θα αλλάξεις σπίτι ή κάτι άλλο οκ πάω πάσο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vagstef είπε

Δε νομίζω να σου δώσει κάποιος επίσημη πληροφορία για κάτι τέτοιο εδώ.

Όμως καλό είναι να γνωρίζεις πως από τη στιγμή που θα γίνουν εργασίες (σκάψιμο) και φτάσει το καλώδιο στο πεζοδρόμιο, έξω από την πολυκατοικία/μονοκατοικία, θέλει κανένα 2μηνο περίπου για να ξεκινήσεις διαδικασίες για να γίνει εγκατάσταση στο κτίσμα και λίγο αργότερα στο διαμέρισμά σου αν είναι πολυκατοικία. (Όπως έγινε σε εμένα στο κέντρο της Αθήνας που και εγώ περίμενα Πάρα... πολύ καιρό).

Απλά κάνεις υπομονή λόγω του ότι και να μάθεις οποιαδήποτε πληροφορία δεν θα μπορέσεις να ξεκινήσεις καμία διαδικασία αν δεν έρθει η οπτική έξω από το σπίτι σου. Τώρα αν απ' αυτό κρίνεται το αν θα αλλάξεις σπίτι ή κάτι άλλο οκ πάω πάσο.

Ναι τη γνωρίζω τη διαδικασία , σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μέσα μήπως γνωρίζει κάποιος , μιας και στην Cosmote δεν απαντούν καν στην ερώτηση μου , και επίσης έχω πρόβλημα με την ταχύτητα του vdsl και για την ώρα έχω πέσει σε τοίχο. 

Δημοσ.

Εγω ειμαι με ΤΚ 15122.Πριν μηνες ειχα φωναξει τεχνικο οτε και πανω στη συζητηση μου ειχε πει οτι μεχρι τελους του ετους Πευκη και Μαρουσι θα εχουν οπτικες ινες,αλλα για ενεργοποιηση αγνωστο.

Δημοσ.

Οκ, έχεις δει εδώ; https://sfbb.gr/LandingPage.html
νομιζω για τον 15122 είσαι οκ για να πάρεις το κουπόνι και να κανείς την αίτηση ,εγώ πάντως είδα ότι η Λυκόβρυση είναι έτοιμη και είδα μερικά κομμάτια προς κάτω Πεύκη που έχουν περάσει κι εκεί οπτικές ίνες, δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο. Απλά χρειάζονται γύρω στις 40 εργάσιμες ημέρες για την πλήρη υλοποίηση των εργασιών . Πάντως δυο φορές που ρώτησα στο chat της cosmote απέφυγαν να μου απαντήσουν .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimlyk2014 είπε

Οκ, έχεις δει εδώ; https://sfbb.gr/LandingPage.html
νομιζω για τον 15122 είσαι οκ για να πάρεις το κουπόνι και να κανείς την αίτηση ,εγώ πάντως είδα ότι η Λυκόβρυση είναι έτοιμη και είδα μερικά κομμάτια προς κάτω Πεύκη που έχουν περάσει κι εκεί οπτικές ίνες, δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο. Απλά χρειάζονται γύρω στις 40 εργάσιμες ημέρες για την πλήρη υλοποίηση των εργασιών . Πάντως δυο φορές που ρώτησα στο chat της cosmote απέφυγαν να μου απαντήσουν .

Δυστυχως το 15122 δεν εχει .Ο αποκατω δρομος,15123,εχει .Εχω ιναλαν αλλα ακομα και οι ιδιοι οι ενεργοποιησεις αργουνε πολυ.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, cumulus είπε

Δυστυχως το 15122 δεν εχει .Ο αποκατω δρομος,15123,εχει .Εχω ιναλαν αλλα ακομα και οι ιδιοι οι ενεργοποιησεις αργουνε πολυ.

Κρίμα , εσυ σε ποιο σημείο βρίσκεσαι; Ναι από ότι φαίνεται κάθε διαδικασία θα είναι χρονοβόρα και , μου έχουν σπάσει τα νεύρα έχω 100mbps με τη Cosmote και έχω διαρκή πτώση ταχύτητας και αγωνίζομαι να βρω κάποια λύση αν υπάσχει βέβαια 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, jimlyk2014 είπε

Κρίμα , εσυ σε ποιο σημείο βρίσκεσαι; Ναι από ότι φαίνεται κάθε διαδικασία θα είναι χρονοβόρα και , μου έχουν σπάσει τα νεύρα έχω 100mbps με τη Cosmote και έχω διαρκή πτώση ταχύτητας και αγωνίζομαι να βρω κάποια λύση αν υπάσχει βέβαια 

Τα ιδια και εγω με cosmote.Συγχρονιζα με 170-180 και εφτασα να ειμαι στα 80 .Εδινα βλαβη συνεχως και την τελευταια φορα περασαν 10 ημερες και δεν ειχαν κανει τιποτα .Εκοψα την γραμμη και επειδη εχω απεριοριστα cosmote εβαλα ενα 5g router και ησυχασα .Τωρα εχω σχεδον ιδια ταχυτητα με πριν και με μολις 3 ευρω το μηνα.

Εχω κανει αιτηση ιναλαν αλλα δεν το βλεπω μεσα στο 22.

Δημοσ.

Αυτό είναι αισχρό δεν ξέρω αν προέρχεται λόγω κορεσμού των καμπίνων από χρήστες και επίσης αν η πτώση του σύγχρονισμου οφείλεται και σε αλλά κόλπα τους η αν επίσης το κάνουν σκόπιμα για να απηυδήσουμε και να πάμε υποχρεωτικά σε ftth όταν είναι διαθέσιμη , εμένα πάντως μου είπε κάποιος από Cosmote χωρίς να είναι επίσημο ότι δεν υπάρχει πλάνο για ενεργοποίηση στην Πεύκη η δεν ξέρω αν αυτό που λέω είναι αδόκιμο στην άνω Πεύκη μέχρι και τέλος του 2013

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...