Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας. Τις προάλλες το γλυκήτατο τέρας που έχω για σκύλο έφαγε το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης μου και το έκανε ρημάδι. Πήγα λοιπόν στην αντιπροσωπεία της Panasonic και παραγγείλα αυθεντικό τηλεκοντρόλ για την TV μου στα 60 ευρώ. Μου πρότειναν και ένα ιμιτασιόν στα 35 ευρώ φτυστό ίδιο με το δικό μου αλλά σε μάυρο (το δικό μου είναι ασημί) που ήταν συμβατό με αρκετές τηλεοράσεις. Η ερώτηση είναι περισσότερο από περιέργεια αλλά τι διαφορά έχει ένα καλό ιμιτασιόν που προτείνει το ίδιο το service της Panasonic με το αυθεντικό του έρχεται μαζί με την τηλεόραση? Προφανώς για ένα 20ευρω διαφορά πας στο αυθεντικό αλλά γενικότερα υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές (ποιότητα, design, εμβέλεια, συμβατότητα) ή πληρώνεις κυρίως το οτι το αυθεντικό λέει πάνω Panasonic?

Επεξ/σία από aggeliki :)
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aggeliki :) είπε

Γειά σας. Τις προάλλες το γλυκήτατο τέρας που έχω για σκύλο έφαγε το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης μου και το έκανε ρημάδι. Πήγα λοιπόν στην αντιπροσωπεία της Panasonic και παραγγείλα αυθεντικό τηλεκοντρόλ για την TV μου στα 60 ευρώ. Μου πρότειναν και ένα ιμιτασιόν στα 35 ευρώ φτυστό ίδιο με το δικό μου αλλά σε μάυρο (το δικό μου είναι ασημί) που ήταν συμβατό με αρκετές τηλεοράσεις. Η ερώτηση είναι περισσότερο από περιέργεια αλλά τι διαφορά έχει ένα καλό ιμιτασιόν που προτείνει το ίδιο το service της Panasonic με το αυθεντικό του έρχεται μαζί με την τηλεόραση? Προφανώς για ένα 20ευρω διαφορά πας στο αυθεντικό αλλά γενικότερα υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές (ποιότητα, design, εμβέλεια, συμβατότητα) ή πληρώνεις κυρίως το οτι το αυθεντικό λέει πάνω Panasonic?

Και εγώ περίμενα να διαβάσω ότι το έφαγε ο νέος σου σκουπιδοφάγος…!!! 🤣

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, aggeliki :) είπε

Δεν έχουν ουσιαστική διαφορά παρά μόνο σε μερικά επουσιώδη πλήκτρα που μπορεί να έχει παραπάνω το ορίτζιναλ τηλεκοντρόλ αλλά δεν επηρεάζουν.

Μπορείς να βρείς φθηνά ή και ακόμα πολύ φθηνά Universal και να κάνεις την δουλειά σου μια χαρά με αυτά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aggeliki :) είπε

60 ευρώ κοστίζει το τηλεκοντρόλ ή ολόκληρη η τηλεόραση; 60 ευρώ το γνήσιο τηλεκοντρόλ μιας τούρκικης τηλεόρασης; Τι αγοράζω; ΠΟΠ παστουρμά; Γενικά τα αυθεντικά τηλεκοντρόλ είναι έτη φωτός καλύτερα απο τις μαιμουδιές.Τα γνήσια έχουν μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο και τα κουμπιά τους έχουν καλύτερη ανταπόκριση.35 ευρώ θα έπρεπε να κοστίζει το γνήσιο τηλεοκοντρόλ και πολλά είναι για μια panasonic.Τα 60 ευρώ είναι ληστεία.Η καλύτερη επιλογή είναι ένα Universal με δυνατότητα learn για να αντιγράψεις το κάθε κουμπί του μαμίσιου αρκεί να βρεθεί ένα δανεικό μαμίσιο για την διαδικασία της αντιγραφής

Δημοσ.

Πάρε ένα μαϊμού από κάποιο κατάστημα ανταλλακτικά ηλεκτρονικά κ κάνε την δουλειά σου…. Αρχίζουν κ λίγο κάτω από 10 κ προχωραμε!!!  Αποτέλεσμα το ίδιο κ θα με θυμηθείς!!

Πεταμένα λεφτά είναι για ακριβό κ ειδικά για γνήσιο!!😩

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, AKATADIOKTOS είπε

60 ευρώ κοστίζει το τηλεκοντρόλ ή ολόκληρη η τηλεόραση; 60 ευρώ το γνήσιο τηλεκοντρόλ μιας τούρκικης τηλεόρασης; Τι αγοράζω; ΠΟΠ παστουρμά; Γενικά τα αυθεντικά τηλεκοντρόλ είναι έτη φωτός καλύτερα απο τις μαιμουδιές.Τα γνήσια έχουν μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο και τα κουμπιά τους έχουν καλύτερη ανταπόκριση.35 ευρώ θα έπρεπε να κοστίζει το γνήσιο τηλεοκοντρόλ και πολλά είναι για μια panasonic.Τα 60 ευρώ είναι ληστεία.Η καλύτερη επιλογή είναι ένα Universal με δυνατότητα learn για να αντιγράψεις το κάθε κουμπί του μαμίσιου αρκεί να βρεθεί ένα δανεικό μαμίσιο για την διαδικασία της αντιγραφής

Ρε συ το τηλεκοντρόλ σαν τηλεκοντρόλ δεν κάνει πάνω απο 40 ευρώ το πολύ. Στα 60 ευρώ πάς γιατί υπάρχει και ο φπα που γδέρνει. Η τηλεόραση είναι η https://www.panasonic.com/gr/consumer/archive/tv/tx-50ex703.html. Eιναι 4Κ 50" και μετά απο ένα σωστό calibration στα χρώματα (μου έφαγε μέρες να βρώ στο internet τις βέλτιστες ρυθμίσεις) έχει πάρα πολύ ωραία εικόνα. Επίσης επειδή έχει πάνω firefox os τα μενού πάνε απίστευτα γρήγορα. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την τηλεόραση που την έχω κυρίως για 4Κ ταινίες στο Netflix και παιχνίδια στο xbox :)

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, aggeliki :) είπε

Ρε συ το τηλεκοντρόλ σαν τηλεκοντρόλ δεν κάνει πάνω απο 40 ευρώ το πολύ. Στα 60 ευρώ πάς γιατί υπάρχει και ο φπα που γδέρνει. Η τηλεόραση είναι η https://www.panasonic.com/gr/consumer/archive/tv/tx-50ex703.html. Eιναι 4Κ 50" και μετά απο ένα σωστό calibration στα χρώματα (μου έφαγε μέρες να βρώ στο internet τις βέλτιστες ρυθμίσεις) έχει πάρα πολύ ωραία εικόνα. Επίσης επειδή έχει πάνω firefox os τα μενού πάνε απίστευτα γρήγορα. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την τηλεόραση που την έχω κυρίως για 4Κ ταινίες στο Netflix και παιχνίδια στο xbox :)

1.Μήπως να δοκίμαζες την επικοινωνία με τους Τούρκους.Έχω την εντύπωση πως τα καρντάσια θα σου πουλήσουν το αυθεντικό στην μισή τιμή (30 ευρώ)

https://www.panasonic.com/tr/consumer/tv/led-lcd-tv/tx-50ex703e.html

2.Μήπως θυμάσαι πόσες ημέρες ακριβώς σου έφαγε το tv σου για να έρθει στα ίσια του,για να δω πόσο καλή μνήμη έχεις ώστε να θυμάσαι με ακρίβεια παρελθοντικά γεγονότα 6 ετών; Είσαι σίγουρος πως αγόρασες φρέσκο παστουρμά ή σου πλασάρανε παστουρμά βαθιάς κατάψυξης ως φρεσκότατο; Ο παστουρμάς σου είναι 6ετίας και μου λες πως το γνήσιο τηλεκοντρολ κοστίζει 60 ευρώ με φπα; Για παστουρμά του 2022 πόσο κοστίζει; 120 ευρώ χωρίς φπα;

https://www.displayspecifications.com/en/model/24c6a37

3.Πόσο σίγουρος είσαι πως αν σκάσεις 60 ευρώ,θα σου δώσουν αυθεντικό τηλεκοντρόλ; Πόσο σίγουρος είσαι πως η ελληνική αντιπροσωπεία των παστουρμάδων έχει στην διαθεσή της αυθεντικά τηλεκοντρολ για παστουρμάδες 6ετιας;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AKATADIOKTOS είπε

1.Μήπως να δοκίμαζες την επικοινωνία με τους Τούρκους.Έχω την εντύπωση πως τα καρντάσια θα σου πουλήσουν το αυθεντικό στην μισή τιμή (30 ευρώ)

https://www.panasonic.com/tr/consumer/tv/led-lcd-tv/tx-50ex703e.html

2.Μήπως θυμάσαι πόσες ημέρες ακριβώς σου έφαγε το tv σου για να έρθει στα ίσια του,για να δω πόσο καλή μνήμη έχεις ώστε να θυμάσαι με ακρίβεια παρελθοντικά γεγονότα 6 ετών; Είσαι σίγουρος πως αγόρασες φρέσκο παστουρμά ή σου πλασάρανε παστουρμά βαθιάς κατάψυξης ως φρεσκότατο; Ο παστουρμάς σου είναι 6ετίας και μου λες πως το γνήσιο τηλεκοντρολ κοστίζει 60 ευρώ με φπα; Για παστουρμά του 2022 πόσο κοστίζει; 120 ευρώ χωρίς φπα;

https://www.displayspecifications.com/en/model/24c6a37

3.Πόσο σίγουρος είσαι πως αν σκάσεις 60 ευρώ,θα σου δώσουν αυθεντικό τηλεκοντρόλ; Πόσο σίγουρος είσαι πως η ελληνική αντιπροσωπεία των παστουρμάδων έχει στην διαθεσή της αυθεντικά τηλεκοντρολ για παστουρμάδες 6ετιας;

Την ειχα παρει σε μια πολυ καλη τιμουλα κοντα στα 700 ευρω πριν περιπου 4 χρονια αν θυμαμαι καλα. Τοτε το 4Κ δεν ηταν και τοσο mainstream και οι 4Κ δεν ηταν πολυ ευρειας καταναλωσης. Μου πηρε κοντα στην εβδομαδα γιατι η τηλεοραση ηταν σχετικα νεα και δεν ειχε πολλες πληροφοριες στο internet και σε βιντεο στο youtube. Ειχε 2-3 διαφορετικες προτασεις αλλα επρεπε να τις δοκιμασω να δω ποια μου εκανε καλυτερα. Eπισεις δεν καταλαβαινω γιατι χαλιεσαι με την τηλεοραση μου. Δεν σε αναγκασα να βλεπεις σε αυτην, ουτε στο επαιξα οτι εχω παρει την καλυτερη. Επισεις δεν με νοιαζει αν μου την πουλησαν για καινουργια και ηταν ηδη 2 ετων. Καταρχας δεν μου την πουλησε κανεις. Ειδα τι προσφερει η αγορα εκεινη την ωρα και εκανα την επιλογη μου με βαση τα κρητιρια μου. Επειδη η τεχνολογια τρεχει τρελα και αυτο που παιρνεις σημερα αυριο ειναι ηδη ξεπερασμενο δεν ειμαι ανθρωπος που τα σκαω χοντρα για τεχνολογια ουτε αναλωνομαι με τις βδομαδες για το απο που θα γλυτωσω μερικα ευρω. Ειμαι πρακτικος ανθρωπος που θελω απλα να κανω την δουλεια μου. Δεν θελω να ανοιξω σινεμα. Κανενα forza horizon θελω να παιξω. Επισεις δεν καταλαβαινω γιατι σου φαινονται τα 60 ευρω πολλα γενικοτερα η τα 100 η τα 120. Εδω πληρωνεις 800 ευρω ΔΕΗ για ρευμα που δεν εκαψες αλλα κανεις τσιγκουνια στο να εχεις το γνησιο τηλεκοντρολ για την TV σου? Δηλαδη αν γλυτωσεις 50 η 80 ευρω τι? Πλουτισες? Επισης δεν ξερω γιατι σου φαινεται παραξενο να κανει 150 ευρω ενα τηλεκοντρολ μιας oled 2500 ευρω πχ. Τελος η αντιπροσωπεια δεν εχει καν το τηλεκοντρολ στην Ελλαδα και θα το παραγγειλει απο την ιδια την Panasonic. Tωρα το αν ειναι το αυθεντικο, πιστεψε με θα το καταλαβω πριν καν το πιασω :)

Γενικα εγω ρωτησα αν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες ποιο πολυ απο περιεργεια. Δεν ζητησα να κριτικαρετε αν τα 60 ευρω ειναι πολλα η λιγα. Οπως ειδατε δεν ειναι οικονομικο το θεμα μιας και ηδη το παρειγγειλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, aggeliki :) είπε

Τελος η αντιπροσωπεια δεν εχει καν το τηλεκοντρολ στην Ελλαδα και θα το παραγγειλει απο την ιδια την Panasonic

Χωρίς να το πεις απο την αρχή,σου το σφύριξα σαν ενδεχόμενο και μετά το ξεφούρνισες ο ίδιος.Για πάρε ένα τηλεφωνάκι σε κανα μαγαζάκι στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή γιατί ίσως το αυθεντικό το βρείς στα 30 ευρώ.Απο την ίδια την Panasonic αποκλείεται να σου το φέρουν.Απο τις αποθήκες των απέναντι καρντασίων θα έρθει στα 10 ευρώ,τα 40 ευρώ θα είναι το κέρδος του καταστήματος που παριστάνει την αντιπροσωπεία και τα 10 ευρώ θα είναι ο φπα.

Δεν τραβάω κανένα ζόρι με την τηλεορασή σου και ούτε με τις τιμές γενικά των τηλεκοντρολ.Φρεσκάρισμα στις γνώσεις και στην εμπειρία που έχω,προσπαθώ να κάνω και απο ο,τι βλέπω κάνω εξάσκηση στην κατηγορία της ανάγνωσης βουλωμένων γραμμάτων

Επεξ/σία από AKATADIOKTOS
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν ειναι απλο κοντρολ υπέρυθρων τοτε θα επέλεγα ημιτανσιον.60ε για απλο κοντρολ υπέρυθρων ειναι ληστεία. Και μετα απορεί η intertek γιατι τρωει κραξιμο.. 35 επισης για αντιγραφο ειναι πολλα.

Ξεκινανε απο 3€ Πολυ τιμια τα Huayu, εξαιρετικά τα jolly line και εφάμιλλά ισως και καλυτερα σε ποιοτητα κατασκευης τα one for all (αν και ακριβουτσικα 20-25€)

https://www.skroutz.gr/c/291/tilexeiristiria-thleorashs/f/914996/Panasonic.html

Επεξ/σία από graphist83
Δημοσ.
Στις 7/8/2022 στις 12:30 ΠΜ, osalonikios1977 είπε

Γνήσιο  magic remote της lg το πήρα 23€. 

Με άλλα 60 παίρνεις καινούρια 32αρα 720p smart. 

Απο; 

Γιατι εβγαλα of το δικο μου απο την χρηση μεσα σε 1,5 χρονο.

Δημοσ.

Ανεκαθεν οτι υπηρχε σε ανταλλακτικο για panasonic ηταν ακριβο,τωρα για το κοντρολ ο κωδικος του ο γνησιος ειναι N2QAYB001115

και μπορεις να το παρεις απο Τσεχια απο εδωhttps://www.remote-control-world.eu/panasonic-c-2_21/panasonic-n2qayb001115-n2qayb001212-genuine-original-remote-control-p-13840.html?gclid=Cj0KCQjwuuKXBhCRARIsAC-gM0hxajIOB6fUUO-SVcZbxU0pgCOfKZvL_muG9CYSHaskP54i-lQF_rwaAshFEALw_wcB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...