μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, lector είπε Τρεχει (πολυ) ο TS και αυτο ειναι κακο. Το έχω δει και σε άλλα θέματα Τι σημαίνει το "ts" ? Theme starter ?😂 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε πρεπει να εισαι πολύ ατυχος. δεν ξερω κανεναν να εχει φαει κληση στην αττικη οδο και βλεπω πολύ κοσμο που παταει 180αρες. με 160 παω εγω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα εδω και 6 χρόνια. δεν εχει γινει κατι. Νομίζω πάνω από τα 160 γράφουν Τουλάχιστον έτσι ήταν παλιά που χρησιμοποιούσα συνέχεια 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ειχα φαει στο ρευμα προς περιφ υμμητου, που ειχε οριο 70 κι εγω πηγαινα με 140. και ηρθε ενα χρονο μετα... Φοβήθηκα κ γω κάτι τέτοιο. Φεύγοντας από το αεροδρόμιο (όχι γυρνώντας όρος Αθήνα) έχει ένα κομμάτι κανονικό 2-3 λωρίδες (ακριβώς όπως η Αττική) και είχε όριο 50 και μετά 30 Και πήγαινα 130. Απλά δεν ήξερα ότι είχε όριο 30. Ήταν τελείως κουλό. Πιο μετά απλά (1-2 χλμ) γίνεται 1 λωρίδα και εκτός Αττικής οδού, αλλά απλός ελληνικός δρόμος Χρόνια μετά δεν έχει έρθει κάτι, ευτυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Ήρθε πρόσφατα ( πριν 2 μήνες ) κλήση σε γνωστό μου που πήγαινε 170+ που ήταν στην Αττική Οδό κοντά προς το αεροδρόμιο. Πάντως από μένα και από γνωστούς που ξέρω, σπάνια έρχονται κλήσεις, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 με 180 δεν έρχεται συνήθως πρόστιμο αλλά σου λένε να περάσεις να καθεσεις της πινακίδες και την άδεια. αν σε επιασε παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ειχα φαει στο ρευμα προς περιφ υμμητου, που ειχε οριο 70 κι εγω πηγαινα με 140. και ηρθε ενα χρονο μετα... μερικα οχι. Και εγώ την έχω φάει εκεί. 70 χλμ ειναι διαφορα, νομίζω δεν έχουν και πολλές επιλογές εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosks Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) εγω ρε μαγκες απο καμερεσ εχω δει στα ανω λιοσια. αλλα εκει που ειναι η καμερεσ πληρωσα διοδια δεν τα εφτασα εκει τα 180. πιο πολυ φοβαμαι για κανα ρανταρ στην εξοδο για μαρουσι . πιο πολυ ακουω οτι εχει καμερεσ προς αεροδρομιο και υμητο Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από giorgosks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkailas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, giorgosks είπε Καλησπερα πριν λιγες μερες ξεκινησα απο ανω λιοσια προς εξοδο για μαρουσι και σε καποιο σημειο της αττικη οδου το πατησα μεχρι 180χλμ. υπαρχει περιπτωση να με εχει ποιασει καμια καμερα η ρανταρ?? Ναι, εκτός αν είσαι πρόεδρος γνωστής Αθηναικής ΚΑΕ, φαρμακοβιομήχανος, οδηγάς AMG και ανεβάζεις στόρυ στο ίνσταγκραμ. Εκεί δεν έχεις πρόβλημα Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από kkailas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Το έχω δει και σε άλλα θέματα Τι σημαίνει το "ts" ? Theme starter ?😂 topic/thread (θεμα) starter Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από SabotazNic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosks Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, Haldol είπε Μακάρι. Φονιά το οτι το εφτασα 180 σε εναν δρομο που ηταν αδειος εκεινη την ωρα και με βοηθεια κατηφορας εφτασα αυτα τα χλμ σημαινει οτι ειμαι φονιας?? και με 10χλμ παραπανω να πας απο το οριο ταχητηας παλι παρανομοσ εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 41 minutes ago, giorgosks said: εγω ρε μαγκες απο καμερεσ εχω δει στα ανω λιοσια. αλλα εκει που ειναι η καμερεσ πληρωσα διοδια δεν τα εφτασα εκει τα 180. πιο πολυ φοβαμαι για κανα ρανταρ στην εξοδο για μαρουσι . πιο πολυ ακουω οτι εχει καμερεσ προς αεροδρομιο και υμητο προς υμηττο ναι εχει καμποσες και τα ορια ταχυτητας ειναι πολυ πιο μικρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, giorgosks είπε το οτι το εφτασα 180 σε εναν δρομο που ηταν αδειος εκεινη την ωρα και με βοηθεια κατηφορας εφτασα αυτα τα χλμ σημαινει οτι ειμαι φονιας?? και με 10χλμ παραπανω να πας απο το οριο ταχητηας παλι παρανομοσ εισαι Κανείς μας δεν είναι. Μέχρι να ραδικώσει κανέναν. Μετά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, giorgosks είπε το οτι το εφτασα 180 σε εναν δρομο που ηταν αδειος εκεινη την ωρα και με βοηθεια κατηφορας εφτασα αυτα τα χλμ σημαινει οτι ειμαι φονιας?? και με 10χλμ παραπανω να πας απο το οριο ταχητηας παλι παρανομοσ εισαι Γιατί να πας με 180, αν σου έρθει καμιά ζαλάδα και κάνεις καμιά στραβοτιμονιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε Γιατί να πας με 180, αν σου έρθει καμιά ζαλάδα και κάνεις καμιά στραβοτιμονιά? Αν είσαι κέντρο και πας με 10 είναι χειρότερο σε τέτοια περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikko_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μου είχε έρθει για 133 σε περιοχή με όριο 120. Κάπου κοντά στον Alpha ήταν το ραντάρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Κάθε εβδομάδα ξεκληριζονται οικογένειες από υπερβολική ταχυτητα. Αντί να εξοργιζεστε με τους δολοφόνους που βγαίνουν με θράσος και λένε πως παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας, κάθεστε και τους χλευάζετε. 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Αναρωτιέμαι πάντα σε ερωτήματα αυτού του στυλ "υπαρχει περιπτωση να με εχει ποιασει καμια καμερα η ρανταρ?? " πως ακριβώς βοηθάει τον προβληματισμό ή ακόμα και το πιθανό άγχος, η όποια απάντηση. Ειδικά του στιγμή που μόνο εικασίες μπορεί να κάνει κάποιος Για να μην αναφέρω ότι ήδη οι απαντήσεις είναι μοιρασμένες για το αν τελικά θα έρθει κάποια στιγμή το "πεσκέσι" ή όχι Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από haris_216 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις