kkostas7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Καλημέρα,μόλις αγόρασα την συγκεκριμένη ΤΒ για πσ5 και ταινίες. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας στις oled τβ για καλύτερη απόδοση; Εννοώ σαν εικόνα στις ταινίες αλλά και κάποιες άλλες ρυθμίσεις για το gaming. Και με τις επιλογές της Φιλιψ η εικόνα είναι απίστευτη, αλλά ρωτάω μήπως μπορώ να βελτιώσω την εμπειρία. Ευχαριστώ
Shyn Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Επίσης χρειάζεται περίπου 200 ώρες για break in.
petran07 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Ήθελα την γνώμη σας... Ενδιαφέρομαι και εγώ για την τηλεόραση μιας και έχω Philips και είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα συνδεθεί κονσόλα νέας γενιάς.... Τι λέτε στα χρήματα της αξίζει σε σχέση με oled.της lg ? ευχαριστώ πολύ
kkostas7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Έχω στο πατρικό μου την lg E8 oled. Μου φαίνεται ότι σε απόδοση χρωμάτων είναι κάπως καλύτερη η lg. Σε ήχο καλύτερη η Phillips. Αλλά δεν έχω συνδέσει ποτέ το ps5 στην lg. Η Phillips πάντως είναι φοβερή στο ps5
johnnyf95 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Νέος κάτοχος και εγώ, εντυπώσεις εξαιρετικές μέχρι στιγμής ! 1
argate7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Για πείτε τίποτα παραπάνω ρε παιδιά? Το ambilight είναι μονίμως ανοιχτό? Ή κάθε φορά που την ανοίγετε, πρέπει να πατάτε και κουμπί για να ανοίγει και αυτό? Γενικότερα σαν ποιότητα εικόνας πως είναι? Χρώματα? Το μαύρο είναι όντως αυτό που υπόσχεται η philips στο site της?
vagosvts7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Στις 5/10/2022 στις 2:48 ΜΜ, argate7 είπε Για πείτε τίποτα παραπάνω ρε παιδιά? Το ambilight είναι μονίμως ανοιχτό? Ή κάθε φορά που την ανοίγετε, πρέπει να πατάτε και κουμπί για να ανοίγει και αυτό? Γενικότερα σαν ποιότητα εικόνας πως είναι? Χρώματα? Το μαύρο είναι όντως αυτό που υπόσχεται η philips στο site της? Πάντα ανοιχτό είναι.. Αλλά αν θες μπορείς και να το σβήνεις.. Τα μαύρα της τέλεια είναι, oled είναι εξάλλου.. Το android TV σε smart λειτουργίες εφαρμογές, είναι ότι πιο γρήγορο έχω συναντήσει σε σχέση με διαφορά tvbox.. Στις ταινίες είναι απόλαυση ειδικά σε καλή ποιότητα.. Έχω την Philips Oled 754 και την oled 706.. Πάλι Philips θα ξανά έπαιρνα σε oled, λόγου ambilight και καλή εικόνα με τις εργοστασιακες ρυθμίσεις χωρίς να παιδεύεσαι με εξειδικευμένο calibration..
argate7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, vagosvts7 είπε Πάντα ανοιχτό είναι.. Αλλά αν θες μπορείς και να το σβήνεις.. Τα μαύρα της τέλεια είναι, oled είναι εξάλλου.. Το android TV σε smart λειτουργίες εφαρμογές, είναι ότι πιο γρήγορο έχω συναντήσει σε σχέση με διαφορά tvbox.. Στις ταινίες είναι απόλαυση ειδικά σε καλή ποιότητα.. Έχω την Philips Oled 754 και την oled 706.. Πάλι Philips θα ξανά έπαιρνα σε oled, λόγου ambilight και καλή εικόνα με τις εργοστασιακες ρυθμίσεις χωρίς να παιδεύεσαι με εξειδικευμένο calibration.. Αρχικά, ευχαριστώ για τις πολύ σημαντικές πληροφορίες. Έχουμε μπει σε διαδικασία αναζήτησης νέας τηλεόρασης για να καταλήξουμε σε μία και η οποία θα καλύπτει τουλάχιστον το 90% των "θέλω" μας. Σχεδόν 15 χρόνια με samsung τηλεοράσεις και λέγαμε και λόγω ambilight να αλλάξουμε πια εταιρία για να δούμε τι έχει να μας προσφέρει και αυτό. Σκεφτόμασταν την 65άρα 707, αλλά επειδή δε θέλω να "πάρω γουρούνι στο σακί", ήθελα να περάσω από κάπου πρώτα να τη δω. Κανένα από τα μεγάλα πολυκαταστήματα δεν την έχει να τη δεις. Ή τουλάχιστον εγώ δε βρήκα σε όσα πήγα. Παίζει να υπάρχει κάποια έκθεση της philips που να μπορεί το κοινό να δει τις τηλεοράσεις της?
manoskost Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/10/2022 στις 10:07 ΠΜ, argate7 είπε Αρχικά, ευχαριστώ για τις πολύ σημαντικές πληροφορίες. Έχουμε μπει σε διαδικασία αναζήτησης νέας τηλεόρασης για να καταλήξουμε σε μία και η οποία θα καλύπτει τουλάχιστον το 90% των "θέλω" μας. Σχεδόν 15 χρόνια με samsung τηλεοράσεις και λέγαμε και λόγω ambilight να αλλάξουμε πια εταιρία για να δούμε τι έχει να μας προσφέρει και αυτό. Σκεφτόμασταν την 65άρα 707, αλλά επειδή δε θέλω να "πάρω γουρούνι στο σακί", ήθελα να περάσω από κάπου πρώτα να τη δω. Κανένα από τα μεγάλα πολυκαταστήματα δεν την έχει να τη δεις. Ή τουλάχιστον εγώ δε βρήκα σε όσα πήγα. Παίζει να υπάρχει κάποια έκθεση της philips που να μπορεί το κοινό να δει τις τηλεοράσεις της? υπαρχει η εκθεση ηχος και εικονα 2022 που θα γινει στις 22 και 23.10.2022 στο ξενοδοχειο civitel olympic, λεωφορος κηφισιας 2 στο μαρουσι, οπου θα συμμετεχει και η philips και θα εχει λογικα και τα τελευταια μοντελα . ( βεβαια εχει βγει και η 807 με το νεο πανελ evo που βγηκε και η καλυτερη της χρονιας , εγω αυτην θα παω να δω). βγαλε μια προσκληση δωρεαν: https://hxosplus.gr/hes2022/hxos-eikona-show-2022-invitation/ Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από manoskost
argate7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, manoskost είπε υπαρχει η εκθεση ηχος και εικονα 2022 που θα γινει στις 22 και 23.10.2022 στο ξενοδοχειο civitel olympic, λεωφορος κηφισιας 2 στο μαρουσι, οπου θα συμμετεχει και η philips και θα εχει λογικα και τα τελευταια μοντελα . ( βεβαια εχει βγει και η 807 με το νεο πανελ evo που βγηκε και η καλυτερη της χρονιας , εγω αυτην θα παω να δω). βγαλε μια προσκληση δωρεαν: https://hxosplus.gr/hes2022/hxos-eikona-show-2022-invitation/ Ευχαριστώ πολύ!! Ελπιζω να καταφέρω να πάω γιατί όντως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Όπως και νά’χει σε ευχαριστώ για την ενημέρωση! την έχω δει την 807 σαν χαρακτηριστικά και είναι καταπληκτική! Το θέμα είναι ποσο θα πηγαίνει και το μαλλί..
manoskost Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, argate7 είπε Ευχαριστώ πολύ!! Ελπιζω να καταφέρω να πάω γιατί όντως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Όπως και νά’χει σε ευχαριστώ για την ενημέρωση! την έχω δει την 807 σαν χαρακτηριστικά και είναι καταπληκτική! Το θέμα είναι ποσο θα πηγαίνει και το μαλλί.. https://www.bestprice.gr/cat/3048/thleoraseis/f/1_25/philips.html?q=807
argate7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 42 λεπτά πριν, manoskost είπε https://www.bestprice.gr/cat/3048/thleoraseis/f/1_25/philips.html?q=807 Ακριβώς! Πάει βέβαια σχεδόν 2,5 χιλιάρικα.
manoskost Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, argate7 είπε Ακριβώς! Πάει βέβαια σχεδόν 2,5 χιλιάρικα. μπορεις να πας στο προηγουμενο μοντελο, κατι καινουργιο στην αρχη ειναι λιγο ακριβο, αλλιως περιμενεις, και δεν ξερω αν την φερει κιολας καποια μεγαλη αλυσιδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα