Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!Θέλω να συνδέσω τον sony που εχω στόν υπολογιστή μου!Είμαι εντελώς ασχετος,κάθε βοήθεια αναλυτικότατα θα με βοηθούσε!Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Μπορείς αναλογικά ή ψηφιακά (με την οπτική ψηφιακή είσοδο που έχει). Στην πρώτη περίπτωση η κάρτα ήχου του υπολογιστή σου, βγάζει αναλογικό σήμα και απλά χρειάζεσαι ένα καλώδιο rcajack (με το μήκος που χρειάζεται). Στην δεύτερη περίπτωση αν ο υπολογιστή σου (μητρική ή κάρτα ήχου) έχει ψηφιακή έξοδο, χρειάζεσαι ένα ψηφιακό καλώδιο (οπτική ίνα) για να στείλεις σήμα (ψηφιακό όμως) στον ενισχυτή σου. Ο ενισχυτής είναι παλιός και δεν ξέρω κατά πόσο το ψηφιακό του τμήμα, θα δώσει καλύτερο αποτέλεσμα από μια κάρτα ήχου. Άλλη επιλογή είναι να πάρεις ένα usb dac, να το συνδέσεις στον υπολογιστή σου, να παρακάμψεις τελείως το μάλλον μέτριο τμήμα ήχου και να στείλεις σήμα αναλογικά στον ενισχυτή σου (αναλογική έξοδος του usb dac εννοώ).

• Like 1
Δημοσ.

δεν πολυκατάλαβα με την πρώτη ανάγνωση παρόλα αυτά θα ελπίζω να κάνω τα σωστά βήματα.ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!!

Δημοσ.
Στις 2/8/2022 στις 10:57 ΠΜ, Tzumerkos είπε

Γειά σας παιδιά!Θέλω να συνδέσω τον sony που εχω στόν υπολογιστή μου!Είμαι εντελώς ασχετος,κάθε βοήθεια αναλυτικότατα θα με βοηθούσε!Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Πριν πας σε εξειδικευμένες λύσεις, εγώ σου προτείνω να δοκιμάσεις το πρώτο βήμα και να δείς εάν λειτουργεί. 3 καλώδια mini jack σε RCA, για σύνδεση των χρωματιστών εξόδων ήχου της μητρικής με τις εισόδους 5.1 του ραδιοενισχυτή. Κόστος μετα βίας 5 ευρώ.

image.png.5fe3a06c8b5900362118ac65ceea7a82.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...