Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω ένα iPhone XS το είχα πάρει εκθεσιακό με 100% στις 15/7 δηλαδή το έχω περίπου δυο εβδομάδες και η υγεία μπαταρίας έχει είδη πέσει στο 89%. Τι φταίει. Έχει εγγύηση να το στείλω για αντικατάσταση της μπαταρίας?

Δημοσ.

Για να στο δεχτούν στο service  πρέπει η μπαταρία να είναι κάτω από 80% 

Και αποκλείεται εκθεσιακό να είχε μπαταρία 100% 

Κάτι βρωμάει εδώ......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξανά λέω εκθεσιακό και 100% δεν παίζει, εκτός και αν την είχαν αλλάξει και δεν στο είπαν.

Το επίσημο service εάν πας το κινητό δεν θα στο δεχτούν να σου αλλάξουν μπαταρία γιατί πρέπει να σου βγάλει service κάτω από 80% .

Τώρα εάν στην έχουν αλλάξει μπορεί να μην σου έχουν βάλει γνήσια ή κάτι άλλο παίζει.....

Μόνο στο service  θα σου πουν τη έχει γίνει (εάν έχει γίνει κάτι).

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
6 ώρες πριν, stampoulis567 είπε

Γεια σας έχω ένα iPhone XS το είχα πάρει εκθεσιακό με 100% στις 15/7 δηλαδή το έχω περίπου δυο εβδομάδες και η υγεία μπαταρίας έχει είδη πέσει στο 89%. Τι φταίει. Έχει εγγύηση να το στείλω για αντικατάσταση της μπαταρίας?

Το τηλέφωνο έχει εγγύηση από το κατάστημα που το πήρες. Από την στιγμή που σε τόσο σύντομο διάστημα έπεσε αρκετά η μπαταρία, το επιστρέφεις πίσω σε αυτούς και τους ζητάς να αλλάξουν μπαταρία.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, stampoulis567 είπε

Ναι την είχαν αλλάξει την μπαταρία μου το είχαν πει 

Αααα οπότε δεν δικαιολογείται να πέφτει έτσι . 

Πας από εκεί και τους λες για αλλαγή μπαταρία.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, stampoulis567 είπε

Σε "εκθεσιακά " συνήθως υπάρχουν τα ψιλά γράμματα... Ευελπιστώ να δεχτούν αλλαγή

20 ώρες πριν, GATE123 είπε

Για να στο δεχτούν στο service  πρέπει η μπαταρία να είναι κάτω από 80% 

Και αποκλείεται εκθεσιακό να είχε μπαταρία 100% 

Κάτι βρωμάει εδώ......

Για αντικαταστάση μπαταρίας πρέπει να είναι κάτω από το 85%

19 ώρες πριν, stampoulis567 είπε

Όταν το πήρα έχει υγεία μπαταρίας 100%. Εγγύηση έχει από το κατάστημα που το αγόρασα όχι από την apple

Προφανώς ήταν ενδεικτική η ένδειξη. Η ξεκάθαρη θα φανεί μετά από Updates.

18 ώρες πριν, GATE123 είπε

Το ξανά λέω εκθεσιακό και 100% δεν παίζει, εκτός και αν την είχαν αλλάξει και δεν στο είπαν.

Το επίσημο service εάν πας το κινητό δεν θα στο δεχτούν να σου αλλάξουν μπαταρία γιατί πρέπει να σου βγάλει service κάτω από 80% .

Τώρα εάν στην έχουν αλλάξει μπορεί να μην σου έχουν βάλει γνήσια ή κάτι άλλο παίζει.....

Μόνο στο service  θα σου πουν τη έχει γίνει (εάν έχει γίνει κάτι).

17 ώρες πριν, stampoulis567 είπε

Ναι την είχαν αλλάξει την μπαταρία μου το είχαν πει 

Αν δεν έχει γίνει επισκευή σε επίσημο επισκευαστικό κέντρο....πολύ φοβάμαι πως έχει δρόμο μπροστά σου :)

15 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το τηλέφωνο έχει εγγύηση από το κατάστημα που το πήρες. Από την στιγμή που σε τόσο σύντομο διάστημα έπεσε αρκετά η μπαταρία, το επιστρέφεις πίσω σε αυτούς και τους ζητάς να αλλάξουν μπαταρία.

Συμφωνώ σε αυτό! Όμως σε πλαίσια εγγύησης της μπαταρίας γίνεται με 85% και κάτω.

11 ώρες πριν, GATE123 είπε

Αααα οπότε δεν δικαιολογείται να πέφτει έτσι . 

Πας από εκεί και τους λες για αλλαγή μπαταρία.

Πάντως αυτή η "σήμανση με την λέξη εκθεσιακό" πουλάει καλά :)

Μφχ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kag1ante είπε

Κοίτα θεωρητικά πρέπει τουλάχιστον να του κάνουν έναν τυπικό έλεγχο για το ότι πέφτει έτσι το ποσοστό..

Αυτό αν και εφόσον ισχύει η μητρική εγγύηση όχι, θα πρέπει να πάει σε επίσημο επισκευαστικό κέντρο.

Μφχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...