I'm_busy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, προσπαθώ εδώ και ώρα και δεν έχω βγάλει άκρη με το πως να πληρώσω στο airbnb με το tourism pass. Η υπηρεσία της alpha λειτουργεί μέχρι 6 και δεν έχω περιθώριο για να γίνει αύριο. Λοιπόν, δοκίμασα με την επιλογή Google pay (για να συνδυάσω τη κάρτα του tourism pass και την alpha ώστε να φτάσω το ποσό) και όταν πατάω πληρωμή μου βάζει να κάνω login με το Gmail (λογικό για να συνδεθεί το Google wallet) και μόλις γίνεται η σύνδεση μου ζητάει να βάλω μια κάρτα για να κρατήσει 1 ευρώ. Και εδώ είναι το θέμα μου, φοβάμαι πως άμα βάλω τη κανονική κάρτα θα μου κρατήσει όλο το ποσό με την επιβεβαίωση εκεί και το pass θα είναι άχρηστο. Είδα βιντεακι πως κάνεις πληρωμή στο airbnb με Google pay (από εξωτερικο) και η διαδικασία ήταν τελείως διαφορετική απ αυτό που βγάζει σε εμένα. Το έκανε κανένας άλλος? Τι κάνω? Δε με παίρνει να χρεωθω όλο το ποσό. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από I'm_busy
SabotazNic Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δεν μπορεις, εχει εδρα εξωτερικο. Οπως και booking. Booking μπορεις να κλεισεις καταλυμα με εγγυηση με δικια σου καρτα αλλα να πληρωνεις στο καταλυμα (το αναφερει το booking). Απλα ρωτας αν εχουν pos πριν την κρατηση. Το 1 ευρω στο ζηταει για επιβεβαιωση καρτας. Δεν θα σου κρατησει ολο το ποσο.
I'm_busy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Ευχαριστω φίλε μου αλλά λέει στην επίσημη σελίδα του gov πως μπορείς να κλείσεις και airbnb, επίσης γιατί μου βγάζει να βάλω κάρτα στο airbnb ενώ κάνω την επιλογή Google pay?
kostasbm Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 40 λεπτά πριν, I'm_busy είπε Καλησπέρα, προσπαθώ εδώ και ώρα και δεν έχω βγάλει άκρη με το πως να πληρώσω στο airbnb με το tourism pass. Η υπηρεσία της alpha λειτουργεί μέχρι 6 και δεν έχω περιθώριο για να γίνει αύριο. Λοιπόν, δοκίμασα με την επιλογή Google pay (για να συνδυάσω τη κάρτα του tourism pass και την alpha ώστε να φτάσω το ποσό) και όταν πατάω πληρωμή μου βάζει να κάνω login με το Gmail (λογικό για να συνδεθεί το Google wallet) και μόλις γίνεται η σύνδεση μου ζητάει να βάλω μια κάρτα για να κρατήσει 1 ευρώ. Και εδώ είναι το θέμα μου, φοβάμαι πως άμα βάλω τη κανονική κάρτα θα μου κρατήσει όλο το ποσό με την επιβεβαίωση εκεί και το pass θα είναι άχρηστο. Είδα βιντεακι πως κάνεις πληρωμή στο airbnb με Google pay (από εξωτερικο) και η διαδικασία ήταν τελείως διαφορετική απ αυτό που βγάζει σε εμένα. Το έκανε κανένας άλλος? Τι κάνω? Δε με παίρνει να χρεωθω όλο το ποσό. αν είχες μια δεύτερη κάρτα με άσχετο λογαριασμό με 10 ευρώ Πχ θα μπορούσες να δοκιμάσεις....συνήθως τη κάρτα τη ζητάνε για εγγύηση
verylife78 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Φυσικα και μπορεις να κλεισεις. Αλλα θα επιλεξεις καταλλυμα που δεχεται μετρητα ή pos στο καταλλυμα, αρα θα κανεις κρατηση χωρις κοστος. Το ιδιο ισχυει και στις δυο πλατφορμες. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να δεχεται πληρωμες στο καταλλυμα. Εγω πχ δεν δεχομαι. Αρα σε εμενα δεν μπορεις να μεινεις πληρωνοτας με το pass
I'm_busy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, verylife78 είπε Φυσικα και μπορεις να κλεισεις. Αλλα θα επιλεξεις καταλλυμα που δεχεται μετρητα ή pos στο καταλλυμα, αρα θα κανεις κρατηση χωρις κοστος. Το ιδιο ισχυει και στις δυο πλατφορμες. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να δεχεται πληρωμες στο καταλλυμα. Εγω πχ δεν δεχομαι. Αρα σε εμενα δεν μπορεις να μεινεις πληρωνοτας με το pass Ναι, τελικά ψηλοαπατη, πήρα σήμερα τηλέφωνο (μετά από αρκετές προσπάθειες) και μου είπαν ότι δε το δέχεται γιατί έχουν βάση το εξωτερικό και πως αυτά που λένε "φέτος θα μπορείς και σε airbnb/booking" στα site τύπου (ieidiseis κτλπ) δεν ισχύουν. Μπορείς μόνο να κλείσεις σε ελληνικά site είτε με τη χρήση pos.
george1807 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Στις 1/8/2022 στις 9:42 ΜΜ, I'm_busy είπε Ευχαριστω φίλε μου αλλά λέει στην επίσημη σελίδα του gov πως μπορείς να κλείσεις και airbnb, επίσης γιατί μου βγάζει να βάλω κάρτα στο airbnb ενώ κάνω την επιλογή Google pay? Στις 2/8/2022 στις 7:32 ΜΜ, I'm_busy είπε Ναι, τελικά ψηλοαπατη, πήρα σήμερα τηλέφωνο (μετά από αρκετές προσπάθειες) και μου είπαν ότι δε το δέχεται γιατί έχουν βάση το εξωτερικό και πως αυτά που λένε "φέτος θα μπορείς και σε airbnb/booking" στα site τύπου (ieidiseis κτλπ) δεν ισχύουν. Μπορείς μόνο να κλείσεις σε ελληνικά site είτε με τη χρήση pos. Μας μπέρδεψες. Τελικά λέει κάπου στην επίσημη σελίδα του gov ότι μπορείς να κλείσεις Airbnb / Booking ή το διάβασες κάπου σε άσχετο site;
I'm_busy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Στις 4/8/2022 στις 12:44 ΜΜ, george1807 είπε Μας μπέρδεψες. Τελικά λέει κάπου στην επίσημη σελίδα του gov ότι μπορείς να κλείσεις Airbnb / Booking ή το διάβασες κάπου σε άσχετο site; Σε άκυρα ΑΡΔοσαιτ, στο επίσημο δε το λέει.
logik Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ψαχνωντας για το ιδιο θεμα , να κλεισω δλδ σε booking ή airbnb και αφου εφαγα ακυρο κι απο τα δυο εκανα μια αναζητηση του καταληματος που ηθελα με το ονομα που εγραφε στο booking .Πηγα στο site τους και με λιγο ψαξιμο βρηκα το δωματιο ,λιγο πιο ακριβο απο το booking γιατι ειχα μια επιστροφη , και το εκλεισα με viva wallet εκει . οποτε αν εχει site και συστημα κρατησης το δωματιο που θελετε ειναι μια εναλλακτικη αυτη Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από logik
alan boy Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Τελικά παιδιά γίνεται κράτηση σε rbnb; υπάρχει καμία άκρη; Εχω κάρτα άϋλη τουρισμό για όλους και τέλος Ιουνίου λήγει η κάρτα. Προσπάθησα να βάλω την κάρτα στην εφαρμογή της rbnb και δεν την παίρνει
verylife78 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 ΔΕΝ μπορεις να πληρωσεις ουτε την airbnd ουτε την booking !!! Μπορεις ομως να πληρωσεις το καταλλυμα ΑΝ δεν ειναι ιδιωτης και εχει εταιρεια. Οποτε αν βρεις ενα ξενοδοχειο, βρες το τηλεφωνο και κανε κρατηση και πες τους οτι θα πληρωσεις με καρτα.
Tzikoz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα γνωρίζει κανένας κατάλυμα που συνεργάζεται με tourism 4 all στην Κέρκυρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα