Προς το περιεχόμενο

Ασφάλεια

Nikos3254

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

Έβαλα το αυτοκίνητο μου σε φανοποιειο για βάψιμο κτλ...επειδή κάποια κυρία με είχε χτυπήσει το θέμα είναι ότι μέχρι να βγει η αποδοχή κτλ εγώ δεν έχω άλλο μεταφορικό. Και το αυτοκίνητο πρέπει να μείνει στο φανοποιειο...

Αν νοικιάσω αυτοκίνητο για 10 μέρες ώστε να μπορώ να μετακινηθώ...μπορώ να πάρω τα λεφτά από την ασφαλιστική της με κάποιο τρόπο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες τις καλύψεις του συμβολαίου

αν αναφέρετε κάλυψη ή όχι για ενοικίαση και για πόσο διάστημα 

Επεξ/σία από terry308

29 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε

Καλησπέρα σας,

Έβαλα το αυτοκίνητο μου σε φανοποιειο για βάψιμο κτλ...επειδή κάποια κυρία με είχε χτυπήσει το θέμα είναι ότι μέχρι να βγει η αποδοχή κτλ εγώ δεν έχω άλλο μεταφορικό. Και το αυτοκίνητο πρέπει να μείνει στο φανοποιειο...

Αν νοικιάσω αυτοκίνητο για 10 μέρες ώστε να μπορώ να μετακινηθώ...μπορώ να πάρω τα λεφτά από την ασφαλιστική της με κάποιο τρόπο?

Πολυ δυσκολο αλλα κοιτα το συμβολαιο σου .Μερικες ασφαλιστικες δινουν αν πας σε δικο τους συνεργειο 

Μιλάω για τη δική της ασφαλιστική..

Αν μπορώ με κάποιο τρόπο να τα βάλω στην αποζημίωση που θα πάρω από την ασφαλιστική της κυρίας που με χτύπησε 

8 ώρες πριν, Nikos3254 είπε

Αν μπορώ με κάποιο τρόπο να τα βάλω στην αποζημίωση που θα πάρω από την ασφαλιστική της κυρίας που με χτύπησε 

Με καθε επιφυλλαξη αλλα ΟΧΙ .

8 ώρες πριν, Nikos3254 είπε

Εσύ μπορείς να απαιτήσεις δαπάνες για ταξί ή για ενοικίαση αυτοκινήτου, το αν θα στα δώσουν όμως είναι άλλο θέμα, ίσως χρειαστεί να τους κυνηγήσεις δικαστικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...