Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/8/2022 στις 10:53 ΜΜ, greekfragma είπε

τον μηχανικό τον ρώτησες να στα απαντήσει αυτά πότε έγιναν τελευταία φορά και σε ποιά χιλιόμετρα; έχει περάσει όλη η βδομάδα και είμαι περίεργος.

Καλησπερα και ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, δυστυχως εκατσε στραβα η περιοδος, την προηγουμενη βδομαδα δεν καταφερα να παω λογω φορτου εργασιας και πλεον ο μηχανικος που πηγαινω τον τελευταιο καιρο ειναι off για διακοπες. Οποτε κανω υπομονη 🙂Αλλωστε τωρα αυγουστο δε θα το πολυκουναω με τις αδειες κλπ. Παντως στο τελευταιο γεμισμα πιασαμε σχεδον 450 🤔

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 8/8/2022 στις 12:54 ΠΜ, lector είπε

Καλησπερα και ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, δυστυχως εκατσε στραβα η περιοδος, την προηγουμενη βδομαδα δεν καταφερα να παω λογω φορτου εργασιας και πλεον ο μηχανικος που πηγαινω τον τελευταιο καιρο ειναι off για διακοπες. Οποτε κανω υπομονη 🙂Αλλωστε τωρα αυγουστο δε θα το πολυκουναω με τις αδειες κλπ. Παντως στο τελευταιο γεμισμα πιασαμε σχεδον 450 🤔

Γεια χαρά έχω και εγώ ένα μοτέρ Χόντα 125 και παρατήρησα ότι η αφεμαξη γίνεται από το σωληνάκι της βενζίνης τις βραδινές ώρες κυρίως από συγγενείς και φίλους αλλά και με τη μέθοδο της απασχόλησης αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...