lector Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Στις 5/8/2022 στις 10:53 ΜΜ, greekfragma είπε τον μηχανικό τον ρώτησες να στα απαντήσει αυτά πότε έγιναν τελευταία φορά και σε ποιά χιλιόμετρα; έχει περάσει όλη η βδομάδα και είμαι περίεργος. Καλησπερα και ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, δυστυχως εκατσε στραβα η περιοδος, την προηγουμενη βδομαδα δεν καταφερα να παω λογω φορτου εργασιας και πλεον ο μηχανικος που πηγαινω τον τελευταιο καιρο ειναι off για διακοπες. Οποτε κανω υπομονη 🙂Αλλωστε τωρα αυγουστο δε θα το πολυκουναω με τις αδειες κλπ. Παντως στο τελευταιο γεμισμα πιασαμε σχεδον 450 🤔
Sorath Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Με σχεδόν 40% αύξηση κατανάλωσης, θα κοίταγα πρώτα για καμία διαροή βενζίνης.
dimitriosmihalas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Στις 8/8/2022 στις 12:54 ΠΜ, lector είπε Καλησπερα και ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, δυστυχως εκατσε στραβα η περιοδος, την προηγουμενη βδομαδα δεν καταφερα να παω λογω φορτου εργασιας και πλεον ο μηχανικος που πηγαινω τον τελευταιο καιρο ειναι off για διακοπες. Οποτε κανω υπομονη 🙂Αλλωστε τωρα αυγουστο δε θα το πολυκουναω με τις αδειες κλπ. Παντως στο τελευταιο γεμισμα πιασαμε σχεδον 450 🤔 Γεια χαρά έχω και εγώ ένα μοτέρ Χόντα 125 και παρατήρησα ότι η αφεμαξη γίνεται από το σωληνάκι της βενζίνης τις βραδινές ώρες κυρίως από συγγενείς και φίλους αλλά και με τη μέθοδο της απασχόλησης αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα