nikosaek2121 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα πριν 7 μέρες ένα μεταχειρισμένο Router από το Ebay. Κέρδισα στην δημοπρασία και άμεσος το πλήρωσα με PayPal σε Seller ο οποίος δεν έχει πολλές κριτικές αλλά 100%. Αρχικός μου στέλνει ότι λείπει διακοπές και θα στείλει το προϊόν το Σάββατο, του στέλνω το Σάββατο δεν απαντάει απαντάει Κυριακή και λέει συγνώμη ειμουν σε αεροπλάνο τρένο κτλ. Αύριο το πρωί θα το στείλω. Σήμερα μου στέλνει μνήμα ότι το έστειλε αλλά δεν έδωσε tracking Number ούτε το Ebay μου έστειλε κάτι. Αφήνω σε φωτογραφίες τις απαντήσεις του. Επίσης να πω ότι δεν απαντάει εύκολα στα μηνύματα λες και ζούμε στα 90s και θέλει 1 μέρα να μπει στο pc για να δει τα μηνύματα. Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι scam ποία είναι η γνώμη σας ?
nikosaek2121 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, kallonos είπε Στο ebay άλλαξε το status; Δηλαδή?
nikosaek2121 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Τελικά μου έστειλε το Ebay το Tracking code
Λύση kallonos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Λύση Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 20 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε Δηλαδή? Όταν κάνεις μια παραγγελία γίνεται shipped το status και σου δίνει και tracking αν υπαρχει 1
nikosaek2121 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, kallonos είπε Όταν κάνεις μια παραγγελία γίνεται shipped το status και σου δίνει και tracking αν υπαρχει Ναι τελικά αυτό έγινε αλλά με καθυστέρηση, και επειδή ο Seller δεν απάνταγε στα μηνύματα ανησύχησα, όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα