Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω έναν μεγάλο αριθμό πανεπιστημιακών συγγραμμάτων από τη σχολή (σχολή πληροφορικής), τα οποία πλέον δεν μου χρειάζονται. Είναι πολύ κρίμα να πεταχτούν καθώς έχουν κάποια εκπαιδευτική και οικονομική αξία, οπότε ψάχνω που μπορώ να τα δωρίσω στην Αθήνα για να πιάσουν τόπο. Οι δημοτικές βιβλιοθήκες δεν πρόκειται να αξιοποιήσουν κάτι τόσο εξειδικευμένο, ενώ η βιβλιοθήκη της σχολής έχει ήδη πολλαπλά αντίτυπα από κάθε σύγγραμα. Προσπάθησα να τα δώσω σε άτομα της σχολής, αλλά οι περισσότεροι ενδιαφέρονται μόνο για 1-2 που τους λείπουν, το οποίο με δυσκολεύει πολύ στο να τα δώσω όλα. Έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορώ να τα κάνω; 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, giwrgostr είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω έναν μεγάλο αριθμό πανεπιστημιακών συγγραμμάτων από τη σχολή (σχολή πληροφορικής), τα οποία πλέον δεν μου χρειάζονται. Είναι πολύ κρίμα να πεταχτούν καθώς έχουν κάποια εκπαιδευτική και οικονομική αξία, οπότε ψάχνω που μπορώ να τα δωρίσω στην Αθήνα για να πιάσουν τόπο. Οι δημοτικές βιβλιοθήκες δεν πρόκειται να αξιοποιήσουν κάτι τόσο εξειδικευμένο, ενώ η βιβλιοθήκη της σχολής έχει ήδη πολλαπλά αντίτυπα από κάθε σύγγραμα. Προσπάθησα να τα δώσω σε άτομα της σχολής, αλλά οι περισσότεροι ενδιαφέρονται μόνο για 1-2 που τους λείπουν, το οποίο με δυσκολεύει πολύ στο να τα δώσω όλα. Έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορώ να τα κάνω; 

Θα δυσκολευτείς να τα ξεφορτωθείς. Μπορεί μέσω αγγελίας για πώληση ή χάρισμα αλλά ο καθένας θα θέλει λίγσ βιβλία δεν θα βρεις άτομο να τα θέλει όλα. 

Ψάξε για το βιβλιοπωλείο των αστέγων. Εγώ εκεί προσανατολιζομαι καθώς θέλω να χαρίσω καμία 40αρια βιβλία και βοηθήματα όλα μαζί και ενώ έχω βάλει αγγελία να έρθει να τα παραλάβει από τον χώρο μου οποίος τα θέλει με δικό του μέσον, θέλουν να τους τα στείλω με μεταφορική η κουριερ με δικό μου κόστος, μόνο η μεταφορά από τον όροφο εκτός και στο υποκατάστημα είναι μπελάς. Συνολικό βάρος κανένα 30αρι κιλά εμπειρικα. 

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας.

ενδιαφέρομαι για τα βιβλία αν βρίσκεστε Αθήνα και θέλετε ακόμα να τα δώσετε.

Υπάρχει και το παρακάτω γενικό θέμα αναρτήσεων "χαρίζονται".

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/8/2022 στις 1:12 ΠΜ, giwrgostr είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Αν έχεις τα μαθηματικά α έτους ενδιαφέρομαι, αν μπορείς με δικά μου εξοδα αποστολής. Δυστυχως το δικό μου (Απειροστικός λογισμός, Thomas) το δάνεισα και δε μου το επέστρεψαν ποτέ. Δεν το χρειάζομαι για τη σχολή καθως τα μαθηματικά τα είχα περάσει στις κατατακτήριες αλλά το θέλω για βοήθεια σε κάποια μαθηματα που έχω τωρα.

Επεξ/σία από velociraptoras
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Addendi είπε

Αν έχει κανείς βιβλία του τμήματος χρηματοϊκονομικής και τραπεζικής διοικητικής https://bankfin.unipi.gr/  που δεν ξερει τι να κανει θα τα ήθελα πολύ. 

Ευχαριστώ

Δυστυχώς, το τμήμα μου είναι καθαρά πληροφορικής, οπότε δεν έχω βιβλία σχετικά με οικονομικά.

9 ώρες πριν, velociraptoras είπε

Αν έχεις τα μαθηματικά α έτους ενδιαφέρομαι, αν μπορείς με δικά μου εξοδα αποστολής. Δυστυχως το δικό μου (Απειροστικός λογισμός, Thomas) το δάνεισα και δε μου το επέστρεψαν ποτέ. Δεν το χρειάζομαι για τη σχολή καθως τα μαθηματικά τα είχα περάσει στις κατατακτήριες αλλά το θέλω για βοήθεια σε κάποια μαθηματα που έχω τωρα.

Διαθέτω κάποια βιβλία μαθηματικών (Γενικά μαθηματικά, Μαθηματικά 2, Ανώτερα Μαθηματικά για μηχανικούς), αλλά έχω πει ήδη στον Locke_John να βρεθούμε για να παραλάβει όλη τη συλλογή. Αν δεν τον ενδιαφέρουν τα βιβλία των μαθηματικών, τότε δεν έχω πρόβλημα να στα στείλω. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, giwrgostr είπε

Δυστυχώς, το τμήμα μου είναι καθαρά πληροφορικής, οπότε δεν έχω βιβλία σχετικά με οικονομικά.

Διαθέτω κάποια βιβλία μαθηματικών (Γενικά μαθηματικά, Μαθηματικά 2, Ανώτερα Μαθηματικά για μηχανικούς), αλλά έχω πει ήδη στον Locke_John να βρεθούμε για να παραλάβει όλη τη συλλογή. Αν δεν τον ενδιαφέρουν τα βιβλία των μαθηματικών, τότε δεν έχω πρόβλημα να στα στείλω. 

ευχαρίστως από την πλευρά μου να δοθούν τα βιβλία μαθηματικών, αν όντως είναι αυτά που χρειάζεται ο συμφορουμίτης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, giwrgostr είπε

Ευχαριστώ, αλλά έχω τέτοια. :)

Καλύτερα να τα πάρει κάποιος που τα έχει ανάγκη!

Αν έχετε σχετικά με τα οικονομικά καλώς, στείλτε μήνυμα!

Επεξ/σία από Addendi
Δημοσ.
3 ώρες πριν, giwrgostr είπε

Eυχαριστω, θα το αγόραζα και σαν  μεταχειρισμένο αλλα δυστυχως δεν το εβρισκα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...