plotolp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Ανοίγω ένα θέμα για κάποιες απορίες που έχω για την υπηρεσία αλλά και για να υπάρχει μελλοντικά αν θέλει να ρωτήσει κάποιος άλλος κάτι. Είναι τρεις μέρες που ξεκίνησα την συνδρομή και έχω προς το παρόν 2 απορίες. Πρώτον υπάρχει κάπου επιλογή να φορτώνει αυτόματα με κάθε ταινία/σειρά που ανοίγω τους υπότιτλους στην γλώσσα που με θα έχω επιλέξει? Η πρέπει κάθε φορά να τους ξεκινάω χειροκίνητα από πάνω δεξιά? Και δεύτερων υπάρχει τρόπος να σβήσεις μια σειρά από το currently watching? Η πρέπει να κάνουμε και εδώ αλχημείες όπως με το Netflix μέχρι που δεησε να βάλει ένα ρημάδι Χ?
fredd0 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Για υποτιτλους νομιζω εξαρταται τι χρησιμοποιεις. Εμενα σε Sony τηλεοραση εγω δεν θελω υποτιτλους, η αλλη τους βαζει και μετα εγω πρεπει να τους κλεινω. Δηλαδη επιλεγει υποτιτλους για κατι που βλεπει και οτι κι αν δω εχει υποτιτλους. Νομιζω αυτο ειναι η default συμπεριφορα. Ισως ειναι θεμα του device που χρησιμοποιεις? Για currently watching απο οσο ξερω ο μονος τροπος ειναι fast forward μεχρι το τελος του εργου/σειρας 1
plotolp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, fredd0 είπε Για υποτιτλους νομιζω εξαρταται τι χρησιμοποιεις. Εμενα σε Sony τηλεοραση εγω δεν θελω υποτιτλους, η αλλη τους βαζει και μετα εγω πρεπει να τους κλεινω. Δηλαδη επιλεγει υποτιτλους για κατι που βλεπει και οτι κι αν δω εχει υποτιτλους. Νομιζω αυτο ειναι η default συμπεριφορα. Ισως ειναι θεμα του device που χρησιμοποιεις? Για currently watching απο οσο ξερω ο μονος τροπος ειναι fast forward μεχρι το τελος του εργου/σειρας Λοιπόν έκανα κάποιες δοκιμές για τους υπότιτλους και τελικά έφταιγε ένα cookies add-on που έχω ενεργοποιημένο! Το έκανα disable για το συγκεκριμένο site και τώρα θυμάται τους υπότιτλους κανονικά. Τις ίδιες αλχημείες δηλαδή που κάναμε και μέχρι πριν ένα χρόνο με το Neflix. Με ξεπερνάει πάντως (και αυτό πάει και για το Netflix) που ενώ υποτίθεται είναι υπηρεσίες που σου προσφέρουν περιεχόμενο, σου δίνουν μηδαμινά εργαλεία να οργανώσεις αυτό το περιεχόμενο. Σου δίνουν ουσιαστικά μια "Λίστα" να τα πετάξεις όλα μέσα και τέλος. Ούτε να κάνεις δικές σου λίστες, να τα χωρίσει όπως θες ή να τα οργανώσεις με οποιοδήποτε τρόπο. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από plotolp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα