erikiorai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σας οταν εγώ είμουνα 1η δημότικου ειχα frog και θυμάμε οτι με 1€ είχα 100 λεπτά προς frog (και η Q ειχε κατι παρομιο 100 λεπτα προς Q (σύμφονα με της διαφημήσης)) τωρά ομως η καιρη αλλάξαν οχι μονό το υπολιπό της καρτας κρατει μονο 2 μηνες (εκτος απο την CU που κραταει 6 μηνες) αλλα το ελαχιστο ποσο ειναί 12€ δηλαδή ελεος μηπως υπαρχεί καμια αλλη εταιρία μου να προσφερεί ολα αυτα σημέρα που προσφέραν η εταιριες παλια ψαχνω για το ξαδεφή που μου παει 1η δημότικου για εποικινωνίση με εμένα, με της αδερφή της και με μια φηλη της τωρα καπιος θα πει κανε messenger facebook αλλα ειναι αναφαλής μονο tiktok μαίνει αλλα ανωνιμά στο ταμπλετ της η με τον λογαριασμό της μανας της. Τέλος αμα δεν υπαρχεί κατι διαδεσημό δεν πιράζει απλος το γράφω εδω το forum μηπώς εχω παρακίταξει καπια εταιρία idk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, erikiorai είπε Καλησπέρα σας οταν εγώ είμουνα 1η δημότικου ειχα frog και θυμάμε οτι με 1€ είχα 100 λεπτά προς frog (και η Q ειχε κατι παρομιο 100 λεπτα προς Q (σύμφονα με της διαφημήσης)) τωρά ομως η καιρη αλλάξαν οχι μονό το υπολιπό της καρτας κρατει μονο 2 μηνες (εκτος απο την CU που κραταει 6 μηνες) αλλα το ελαχιστο ποσο ειναί 12€ δηλαδή ελεος μηπως υπαρχεί καμια αλλη εταιρία μου να προσφερεί ολα αυτα σημέρα που προσφέραν η εταιριες παλια ψαχνω για το ξαδεφή που μου παει 1η δημότικου για εποικινωνίση με εμένα, με της αδερφή της και με μια φηλη της τωρα καπιος θα πει κανε messenger facebook αλλα ειναι αναφαλής μονο tiktok μαίνει αλλα ανωνιμά στο ταμπλετ της η με τον λογαριασμό της μανας της. Τέλος αμα δεν υπαρχεί κατι διαδεσημό δεν πιράζει απλος το γράφω εδω το forum μηπώς εχω παρακίταξει καπια εταιρία idk Nα μην στο χαλάσω αλλά και το CU δεν κρατάει 6 μήνες.2 μήνες είναι και αυτό. Και ναι,πλέον δεν υπάρχουν τα παλιά. Δεν ξέρω από που γράφεις αλλά βάλε έναν ορθογράφο άμεσα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erikiorai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Nα μην στο χαλάσω αλλά και το CU δεν κρατάει 6 μήνες.2 μήνες είναι και αυτό. Και ναι,πλέον δεν υπάρχουν τα παλιά. Δεν ξέρω από που γράφεις αλλά βάλε έναν ορθογράφο άμεσα. Φιλε κανεις λαθος εχω CU και το υπλοιπο μου κραταει 6 μηνες δες αποδηξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, erikiorai είπε Φιλε κανεις λαθος εχω CU και το υπλοιπο μου κραταει 6 μηνες δες αποδηξη Εχω CU και λήγει στους 2 μήνες,μηπως έχεις φοιτητικό ή κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erikiorai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Εχω CU και λήγει στους 2 μήνες,μηπως έχεις φοιτητικό ή κάτι τέτοιο; Ναι εχω φοιτητικό δηλομένο με το πάσο μου και την ταυτότητα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Λύση Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, erikiorai είπε Ναι εχω φοιτητικό δηλομένο με το πάσο μου και την ταυτότητα μου Δεν είναι το σύνηθες ομως . Βγάλε ένα και για την ξαδέρφη σου. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από Ukforthemoment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erikiorai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είναι το σύνηθες ομως . Βγάλε ένα και για την ξαδέρφη σου. Τι ενωης αφου εχω ηδη φοιτιτικο και δεν προκεται να δωσω τον φοιτητικο αριθμο μου στην ξαδερφη μου γιατι το χριαζομαι γιατι εχει συμφερουσα πακετα για εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, erikiorai είπε Τι ενωης αφου εχω ηδη φοιτιτικο και δεν προκεται να δωσω τον φοιτητικο αριθμο μου στην ξαδερφη μου γιατι το χριαζομαι γιατι εχει συμφερουσα πακετα για εμενα Μπορείς να βγάλεις και άλλο ένα νούμερο ,δεν μπορείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erikiorai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Μπορείς να βγάλεις και άλλο ένα νούμερο ,δεν μπορείς; Δεν ξερω δυστηχός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
survivor471 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, erikiorai είπε Δεν ξερω δυστηχός Γίνεται να πάρεις δεύτερο φοιτητικό εγώ 2 έχω το ένα το έχω για κινητό και το άλλο το έβαλα σε ένα 4G LTE router και το έχω κάνει σταθερό και internet για το εξοχικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erikiorai Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, survivor471 είπε Γίνεται να πάρεις δεύτερο φοιτητικό εγώ 2 έχω το ένα το έχω για κινητό και το άλλο το έβαλα σε ένα 4G LTE router και το έχω κάνει σταθερό και internet για το εξοχικό μου Διαφορετικο αριθμο ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
survivor471 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 49 λεπτά πριν, erikiorai είπε Διαφορετικο αριθμο ετσι? Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εχω CU και λήγει στους 2 μήνες,μηπως έχεις φοιτητικό ή κάτι τέτοιο; Δε ληγει το υπολοιπο στους 6 μηνες, η συνδεση ληγει στους 6 μηνες (φοιτητικο CU) Απο εκει κ περα αυτο που θες δυστυχως πλεον δεν υπαρχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε ληγει το υπολοιπο στους 6 μηνες, η συνδεση ληγει στους 6 μηνες (φοιτητικο CU) Απο εκει κ περα αυτο που θες δυστυχως πλεον δεν υπαρχει.. Δεν ξερω τι ισχύει με τα φοιτητικά.Εγω απλό έχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν ξερω τι ισχύει με τα φοιτητικά.Εγω απλό έχω. 2 μηνες ειναι σε ολα... για τον TS το λεω οτι δεν ισχυει το 6μηνο για τη λήξη των μοναδων... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα