Προς το περιεχόμενο

Intel 13th +14th Gen Core, Raptor-Lake & Z790 (2022) [LGA1700]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχ! και ναβλεπα να πουλαν intel και AMD, στα πανερια, στην Ομονοια, φραγγο το 'να, ταληρο πεντε. Τεσπα ειδομεν το 2030 που θα αναβαθμισω σε 9070 ti super και δεν συμαζευεται και σε 21700kf. (θαχει αλλαξει και το socket σε 2015, δεν θαχει?) Σταθερος μονο σε seasonic psu και φουρφουρια noctua

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάγκες μόλις έστησα το πρώτο μου PC. 

Επειδή έχω ανησυχήσει με το πρόβλημα των επεξεργαστών 13ης γενιάς θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι νορμάλ τα 1.332v σε i5-13600k. Η μητρική που έχω είναι η Asus Prime Z790-P D4.

Η θερμοκρασία δεν έχω δει να πάει πάνω από 50c βέβαια. 

Δεν τον έχω για χρήση gaming καιλθβς περιμένω να δω τι κάρτα γραφικών θα πάρω όταν ομαλοποιηθεί η αγορά. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DimosMcLaren είπε

Μάγκες μόλις έστησα το πρώτο μου PC. 

Επειδή έχω ανησυχήσει με το πρόβλημα των επεξεργαστών 13ης γενιάς θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι νορμάλ τα 1.332v σε i5-13600k. Η μητρική που έχω είναι η Asus Prime Z790-P D4.

Η θερμοκρασία δεν έχω δει να πάει πάνω από 50c βέβαια. 

Δεν τον έχω για χρήση gaming καιλθβς περιμένω να δω τι κάρτα γραφικών θα πάρω όταν ομαλοποιηθεί η αγορά. 

Ειναι το stock ρευμα που δινει η intel αν θες να παιξεις με undervolt ειμαι με 14600kf με <1.20 ρευμα συνηθως παιζει στο 1.10-1.15 ρευμα και ειναι rock solid παντου gaming benchmarks multitasking οποτε σιγουρα μπορεις να δοκιμασεις παρακατω. Θα ειναι overall πολυ πιο μικρος με κατω απο 1.25 ρευμα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...