Arkin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, billeiros είπε Toυ armoral μια φορά καπνό δεν έβγαλε.καλη τύχη με το επερχόμενο rma σου Χωρίς καπνό και από day one ένα σωρό crash δυστυχώς. Όπως είπαμε ενδεχόμενο κολλημένου solder αρκετά πιθανό λόγο του λευκού καπνού οπότε πιστεύω μια 5ετια άνετα να μας πάει βλέπουμε μετά. Χθες ένα 5ωρο βαρύ gaming 165hz στην OLED έδειξε τα δόντια του με μηδέν drops και 45 βαθμοί θερμοκρασία. Φυγαμε για μια γερή gaming χρονια με τις παιχνιδαρες που έρχονται. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από Arkin 2
billeiros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Arkin είπε Χωρίς καπνό και από day one ένα σωρό crash δυστυχώς. Όπως είπαμε ενδεχόμενο κολλημένου solder αρκετά πιθανό λόγο του λευκού καπνού οπότε πιστεύω μια 5ετια άνετα να μας πάει βλέπουμε μετά. Χθες ένα 5ωρο βαρύ gaming 165hz στην OLED έδειξε τα δόντια του με μηδέν drops και 45 βαθμοί θερμοκρασία. Φυγαμε για μια γερή gaming χρονια με τις παιχνιδαρες που έρχονται. To σύστημα του καθενός,το σεταρισμα,τα κομμάτια hw και πόσα αλλα ακομη διαφέρουν τρομερά έπιασες περίπτωση εσύ τώρα για να το ωραιοποιησεις στο μυαλό σου και στο forum. 1 1
S1eepwalker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Είναι να στείλω έναν Intel επεξεργαστή για αντικατάσταση απευθείας στην Intel. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία να κάνω δυο ερωτήσεις; Όταν μου στείλουν την αντικατάσταση, υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να πληρώσω ΦΠΑ / δασμούς για να μπορέσω να το παραλάβω; Στις οδηγίες της DHL που μου στείλανε γράφει: For EU customers - Please prepare a Packing List: (List all product to be returned and the total quantity per product) Εντωμεταξύ είναι να τον στείλω στην Ολλανδία. Καμιά βοήθεια πάνω σε αυτό το κομμάτι; Το έχει συμπληρώσει κανείς αυτό; Υπάρχει κάπου συγκεκριμένη φόρμα; Το κάνω ηλεκτρονικά; Το κάνω χειρόγραφα και το βάζω μέσα στο κουτί ή το παραδίδω στην DHL; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
akoinonitos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, S1eepwalker είπε Καλησπέρα. Είναι να στείλω έναν Intel επεξεργαστή για αντικατάσταση απευθείας στην Intel. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία να κάνω δυο ερωτήσεις; Όταν μου στείλουν την αντικατάσταση, υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να πληρώσω ΦΠΑ / δασμούς για να μπορέσω να το παραλάβω; Στις οδηγίες της DHL που μου στείλανε γράφει: For EU customers - Please prepare a Packing List: (List all product to be returned and the total quantity per product) Εντωμεταξύ είναι να τον στείλω στην Ολλανδία. Καμιά βοήθεια πάνω σε αυτό το κομμάτι; Το έχει συμπληρώσει κανείς αυτό; Υπάρχει κάπου συγκεκριμένη φόρμα; Το κάνω ηλεκτρονικά; Το κάνω χειρόγραφα και το βάζω μέσα στο κουτί ή το παραδίδω στην DHL; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Καλησπερα ,δεν εχω κανει στην intel αλλα εχω κανει στην amd. Οχι τπτ δεν θα πληρωσεις για να παραλαβεις. Συμφωνα με αυτο μονο το rma number θελει η intel, δεν σου ειπαν στην επικοινωνια σας τι χρειαζεται να γραψεις?
7nisiotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/epeksergastes/intel-cpu-core-i7-13700kf-1700-3-4-ghz-30-mb-_4052951? €255 Πάρε τον με τιμολόγιο και διώξε τον 6πυρηνο @Arkin Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από 7nisiotis
Arkin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/epeksergastes/intel-cpu-core-i7-13700kf-1700-3-4-ghz-30-mb-_4052951? 255 Πάρε τον με τιμολόγιο και διώξε τον 6πυρηνο @Arkin Ωραια τιμουλα αλλα ειναι clearance και μονο σε καταστηματα απο οτι βλεπω δεν γινεται παραγγελια online. Ειμαι εξαιρετικα ευχαριστημενος απο τον 14600KF κρυος με πολυ καλη καταναλωση και σε browsing και σε gaming και στα παιχνιδια ειδα μεγαλο αερα στην 4080super ειδικα στο ray tracing. Για 14700KF σκεφτομαι σε 2-3 χρονια αν πεσει τιποτα στα 200 ευρω και μετα νεα πλατφορμα am6/intel next με DDR 6.
7nisiotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, Arkin said: Ωραια τιμουλα αλλα ειναι clearance και μονο σε καταστηματα απο οτι βλεπω δεν γινεται παραγγελια online. Κι όμως! Όταν το ποσταρα (screenshot προσθήκη) έφτασε κανονικά καλάθι για online παραγγελία μέχρι αντικαταβολή έφτασα για το τελικό κλικ. Ακόμα και Box Now είχε διαθέσιμο. Κάποιος τσίμπησε αυτόν και έναν 13900KF στα 319€ που μόλις πήγαινα να αναρτήσω επίσης αλλά άλλαξε σε εξαντλημένο για αποστολή ... 26 minutes ago, Arkin said: Ωραια τιμουλα αλλα ειναι clearance και μονο σε καταστηματα απο οτι βλεπω δεν γινεται παραγγελια online. Ειμαι εξαιρετικα ευχαριστημενος απο τον 14600KF κρυος με πολυ καλη καταναλωση και σε browsing και σε gaming και στα παιχνιδια ειδα μεγαλο αερα στην 4080super ειδικα στο ray tracing. Για 14700KF σκεφτομαι σε 2-3 χρονια αν πεσει τιποτα στα 200 ευρω και μετα νεα πλατφορμα am6/intel next με DDR 6. AM6 ρέι - η Intel πέθανε. Δύσκολα να ανακάμψει στο desktop CPU market. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από 7nisiotis
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Παντως εκει που παραδειγμα η δικια μου (MAG Z790) καθε τοσο εβγαζε νεο Bios η ειναι τοσο καλο το τελευταιο η την παρατησαν δηλαδη EOL Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από LLLEFTERIS
Chris2756 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Στις 12/2/2025 στις 4:02 ΜΜ, Arkin είπε Για 14700KF σκεφτομαι σε 2-3 χρονια αν πεσει τιποτα στα 200 ευρω και μετα νεα πλατφορμα am6/intel next με DDR 6. Eχω 14700kf, ενα χρονο τωρα. Δεν εχω αντιμετωπισει καποιο απο τα προβληματα που αναφερονται, ουτε θερμοκρασιες. Δεν εχω κανει undervolting. Εχω την εντυπωση, οτι για να δουλεψει σωστα και απροβληματιστα, θελει καλη μητρικη και βαρβατη ψυκτρα, ισως κι ενα καλο τροφοδοτικο. Ειναι ενα δυνατο cpu, σηγουρα. Αν ομως καποιος εχει 14600 ηδη, δεν νομιζω οτι ο 14700 θα του δωσει κατι περισσοτερο, σε gaming τουλαχιστον, εκτος αν τον θελει για δουλειες που απαιτουν δυνατοτερο επεξεργαστη. Δεν πιστευω οτι η τιμη του θα πεσει ποτε στα 200Ε. Πολιτικη της intel, να κρατα ψηλα τις τιμες, ακομα κι οταν καποια cpu, παει για αποσυρση.
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Chris2756 είπε Eχω 14700kf, ενα χρονο τωρα. Δεν εχω αντιμετωπισει καποιο απο τα προβληματα που αναφερονται, ουτε θερμοκρασιες. Δεν εχω κανει undervolting. Εχω την εντυπωση, οτι για να δουλεψει σωστα και απροβληματιστα, θελει καλη μητρικη και βαρβατη ψυκτρα, ισως κι ενα καλο τροφοδοτικο. Ειναι ενα δυνατο cpu, σηγουρα. Αν ομως καποιος εχει 14600 ηδη, δεν νομιζω οτι ο 14700 θα του δωσει κατι περισσοτερο, σε gaming τουλαχιστον, εκτος αν τον θελει για δουλειες που απαιτουν δυνατοτερο επεξεργαστη. Δεν πιστευω οτι η τιμη του θα πεσει ποτε στα 200Ε. Πολιτικη της intel, να κρατα ψηλα τις τιμες, ακομα κι οταν καποια cpu, παει για αποσυρση. Εγω τον 14700k τον εχω απο την αρχη που τον πηρα με offset mode -bycpu 0.040 και p-core ratio limit all cores 53
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Σε 6 P core υπαρχουν μονο αυτα τα παιχνιδια στο APO? 2077/Riftbreaker κτλ ειναι μονο για μεγαλυτερους? Εχω περασει τελευταιους DTT drivers/inf και εννοειται απο bios στο On στο DTT. Και με advanced mode τα ιδια παιχνιδια ειτε on ειτε off αυτα βγαζει. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από Arkin
azazil1190 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, Arkin είπε Σε 6 P core υπαρχουν μονο αυτα τα παιχνιδια στο APO? 2077/Riftbreaker κτλ ειναι μονο για μεγαλυτερους? Εχω περασει τελευταιους DTT drivers/inf και εννοειται απο bios στο On στο DTT. Και με advanced mode τα ιδια παιχνιδια ειτε on ειτε off αυτα βγαζει. Σε μένα δείχνει λίγα παραπάνω αλλά να ξέρεις οι Καραγκιόζηδες της ιντελ σταμάτησα την υποστήριξη στους 14. Έχουν ρίξει το βάρος στους ουλτρα(έχει περισσότερα υποστηριζόμενα παιχνίδια) μπας και πουλήσουν. 1 1 1
akoinonitos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, Arkin είπε Σε 6 P core υπαρχουν μονο αυτα τα παιχνιδια στο APO? 2077/Riftbreaker κτλ ειναι μονο για μεγαλυτερους? Εχω περασει τελευταιους DTT drivers/inf και εννοειται απο bios στο On στο DTT. Και με advanced mode τα ιδια παιχνιδια ειτε on ειτε off αυτα βγαζει. Στους 8core εχει παραπανω αλλα δεν ειναι και τπτ σοβαρο μην ασχολεισαι καν 1 1
Arkin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Να είστε καλά παιδια κατάλαβα ότι δεν τσούλησε όπως θα περιμέναμε πολλοί και το προωθεί εκεί που θέλει η intel. Είδα κάποιες καλές διαφορές στα παιχνίδια που το υποστηρίζουν και στο 2077 κυρίως αλλά είναι για 8 p core και ακόμα χειρότερα πήγε το support στους νέους. Κρίμα εφόσον μπορείς να δώσεις κάτι σωστό να γίνεται optimized η κατανομή πόρων όπου πρέπει να γίνεσαι κλασικη intel και να σταματάς το support στους παλιότερους.
azazil1190 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Να είστε καλά παιδια κατάλαβα ότι δεν τσούλησε όπως θα περιμέναμε πολλοί και το προωθεί εκεί που θέλει η intel. Είδα κάποιες καλές διαφορές στα παιχνίδια που το υποστηρίζουν και στο 2077 κυρίως αλλά είναι για 8 p core και ακόμα χειρότερα πήγε το support στους νέους. Κρίμα εφόσον μπορείς να δώσεις κάτι σωστό να γίνεται optimized η κατανομή πόρων όπου πρέπει να γίνεσαι κλασικη intel και να σταματάς το support στους παλιότερους. Καθαρά έκοψαν το Σαπόρτ μόνο και μόνο γιατί οι ουλτρα βγήκαν ψοφιοι και σου λέει εάν συνεχίσω να υποστηρίζω τους 14 με apo που ακόμα και χωρίς αυτό ρίχνουν στα ουλτρα δεν θα πουλήσουμε ποτέ Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από azazil1190 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα