Προς το περιεχόμενο

Intel 13th +14th Gen Core, Raptor-Lake & Z790 (2022) [LGA1700]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, billeiros είπε

Toυ armoral μια φορά καπνό δεν έβγαλε.καλη τύχη με το επερχόμενο rma σου

Χωρίς καπνό και από day one ένα σωρό crash δυστυχώς. Όπως είπαμε ενδεχόμενο κολλημένου solder αρκετά πιθανό λόγο του λευκού καπνού οπότε πιστεύω μια 5ετια άνετα να μας πάει βλέπουμε μετά. Χθες ένα 5ωρο βαρύ gaming 165hz στην OLED έδειξε τα δόντια του με μηδέν drops και 45 βαθμοί θερμοκρασία. Φυγαμε για μια γερή gaming χρονια με τις παιχνιδαρες που έρχονται. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
  • Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Χωρίς καπνό και από day one ένα σωρό crash δυστυχώς. Όπως είπαμε ενδεχόμενο κολλημένου solder αρκετά πιθανό λόγο του λευκού καπνού οπότε πιστεύω μια 5ετια άνετα να μας πάει βλέπουμε μετά. Χθες ένα 5ωρο βαρύ gaming 165hz στην OLED έδειξε τα δόντια του με μηδέν drops και 45 βαθμοί θερμοκρασία. Φυγαμε για μια γερή gaming χρονια με τις παιχνιδαρες που έρχονται. 

To σύστημα του καθενός,το σεταρισμα,τα κομμάτια hw και πόσα αλλα ακομη διαφέρουν τρομερά έπιασες περίπτωση εσύ τώρα για να το ωραιοποιησεις στο μυαλό σου  και στο forum.

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Είναι να στείλω έναν Intel επεξεργαστή για αντικατάσταση απευθείας στην Intel. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία να κάνω δυο ερωτήσεις;

Όταν μου στείλουν την αντικατάσταση, υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να πληρώσω ΦΠΑ / δασμούς για να μπορέσω να το παραλάβω;

Στις οδηγίες της DHL που μου στείλανε γράφει: 

For EU customers - Please prepare a Packing List: (List all product to be returned and the total quantity per product)

Εντωμεταξύ είναι να τον στείλω στην Ολλανδία. Καμιά βοήθεια πάνω σε αυτό το κομμάτι; Το έχει συμπληρώσει κανείς αυτό; Υπάρχει κάπου συγκεκριμένη φόρμα; Το κάνω ηλεκτρονικά; Το κάνω χειρόγραφα και το βάζω μέσα στο κουτί ή το παραδίδω στην DHL; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, S1eepwalker είπε

Καλησπέρα. Είναι να στείλω έναν Intel επεξεργαστή για αντικατάσταση απευθείας στην Intel. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία να κάνω δυο ερωτήσεις;

Όταν μου στείλουν την αντικατάσταση, υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να πληρώσω ΦΠΑ / δασμούς για να μπορέσω να το παραλάβω;

Στις οδηγίες της DHL που μου στείλανε γράφει: 

For EU customers - Please prepare a Packing List: (List all product to be returned and the total quantity per product)

Εντωμεταξύ είναι να τον στείλω στην Ολλανδία. Καμιά βοήθεια πάνω σε αυτό το κομμάτι; Το έχει συμπληρώσει κανείς αυτό; Υπάρχει κάπου συγκεκριμένη φόρμα; Το κάνω ηλεκτρονικά; Το κάνω χειρόγραφα και το βάζω μέσα στο κουτί ή το παραδίδω στην DHL; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Καλησπερα ,δεν εχω  κανει στην intel αλλα εχω κανει στην amd.

Οχι τπτ δεν θα πληρωσεις για να παραλαβεις.

Συμφωνα με αυτο μονο το rma number θελει η intel, δεν σου ειπαν στην επικοινωνια  σας τι  χρειαζεται να γραψεις? 

Screenshot_20250210_184456_SamsungInternet.jpg.2e1a92903703b7e38cc958a91fb3c95e.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...