this.is.elia Δημοσ. Παρασκευή στις 12:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:22 μμ Πάντως είναι σίγουρο ότι εάν κάτι καίγεται/κόβεται, δεν δουλεύει καθόλου. Εάν υπολειτουργεί, όπως η μνήμη να τρέχει σε χαμηλή ταχύτητα, δείχνει ότι δεν υπάρχει καλή ακεραιότητα σήματος (signal integrity). Όπως εάν ξύσεις λίγο ένα καλώδιο, περνάει σήμα αλλά ίσως έχεις διακοπές στον τερματισμό του. Πάντως καλύτερα επιστροφή για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου, στο μεταξύ πάρε καμιά asrock των 70€ να κάνεις τη δουλειά σου και πούλα την όταν ξαναπαραλάβεις. 1
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 12:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:24 μμ 26 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Και πολυ σωστα επραξες.. Παλιοτερα ειχα θεμα με ενα καναλι στην Crosshair VIII Hero και μου την εβγαλαν εκτος εγγυησης για εντελως ασχετο λογο με το θεμα και εμπλεξα με αποστολη Asus εξωτερικο με δικα μου εξοδα να βγαλω ακρη.. Οπως ειναι πισω και καινουρια.. Στο ενδιαμεσο αν βρεις να δοκιμασεις καπου την cpu θα ηταν ιδανικο.. Αναμενω να δω ποτε και αν μπορεσουν να την παραλαβουν απο skroutz και να παει msystems να την ελεγξουν να δω τι γινεται. CPU δεν μπορω να δοκιμασω καπου αλλου αυτη τη στιγμη και δεν ξερω αν μπορω και να μεινω κανα μηνα χωρις υπολογιστη μιας και το εδωσα το αλλο με τον 5700x3D χθες. Οι ram φαινεται να ειναι οι μονες που δεν φταινε για την ωρα. Και η cpu δουλευει σωστα σε bench gaming αλλα δεν ξερω αν ειναι controller μητρικης η imc cpu. Να αρπαξαν και τα 2 δυσκολο το βλεπω ενα απο τα 2 πρεπει να ειναι. Ας στειλω μια τη μητρικη με το καλο αν δεν βρουν κατι θα παμε για τη cpu μετα. 3 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Πάντως είναι σίγουρο ότι εάν κάτι καίγεται/κόβεται, δεν δουλεύει καθόλου. Εάν υπολειτουργεί, όπως η μνήμη να τρέχει σε χαμηλή ταχύτητα, δείχνει ότι δεν υπάρχει καλή ακεραιότητα σήματος (signal integrity). Όπως εάν ξύσεις λίγο ένα καλώδιο, περνάει σήμα αλλά ίσως έχεις διακοπές στον τερματισμό του. Πάντως καλύτερα επιστροφή για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου, στο μεταξύ πάρε καμιά asrock των 70€ να κάνεις τη δουλειά σου και πούλα την όταν ξαναπαραλάβεις. Πρωτη φορα παθαινω κατι τετοιο και ειμαι πως το λενε στον αερα να μην ξερεις τι να κανεις. Και ξερετε τον ενθουσιασμο που εχω χθες ξεμονταρα το παλιο να στησω το καινουργιο ποσες ωρες και να παθαινεις κατι τετοιο να μην ξερεις τι ειναι. Να παρω μητρικη των 70 θα στηριξει το τερας την 4080super η θα γκρεμιστει μεσα στο κουτι? Ανοιξα το PC εχω κανα μισαωρακι και θερμοκρασιες ολα δουλευουν ομορφα καλα η συχνοτητα μονιμα στο τερμα τουλαχιστον το vcore πεφτει μεχρι 0.400volt ειδα οποτε οκ ας κατσει εκει η συχνοτητα.
azazil1190 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:20 μμ 50 λεπτά πριν, Arkin είπε Αναμενω να δω ποτε και αν μπορεσουν να την παραλαβουν απο skroutz και να παει msystems να την ελεγξουν να δω τι γινεται. CPU δεν μπορω να δοκιμασω καπου αλλου αυτη τη στιγμη και δεν ξερω αν μπορω και να μεινω κανα μηνα χωρις υπολογιστη μιας και το εδωσα το αλλο με τον 5700x3D χθες. Οι ram φαινεται να ειναι οι μονες που δεν φταινε για την ωρα. Και η cpu δουλευει σωστα σε bench gaming αλλα δεν ξερω αν ειναι controller μητρικης η imc cpu. Να αρπαξαν και τα 2 δυσκολο το βλεπω ενα απο τα 2 πρεπει να ειναι. Ας στειλω μια τη μητρικη με το καλο αν δεν βρουν κατι θα παμε για τη cpu μετα. Πρωτη φορα παθαινω κατι τετοιο και ειμαι πως το λενε στον αερα να μην ξερεις τι να κανεις. Και ξερετε τον ενθουσιασμο που εχω χθες ξεμονταρα το παλιο να στησω το καινουργιο ποσες ωρες και να παθαινεις κατι τετοιο να μην ξερεις τι ειναι. Να παρω μητρικη των 70 θα στηριξει το τερας την 4080super η θα γκρεμιστει μεσα στο κουτι? Ανοιξα το PC εχω κανα μισαωρακι και θερμοκρασιες ολα δουλευουν ομορφα καλα η συχνοτητα μονιμα στο τερμα τουλαχιστον το vcore πεφτει μεχρι 0.400volt ειδα οποτε οκ ας κατσει εκει η συχνοτητα. Καταρχήν καλορίζικα Γιώργη αν και λίγο άτυχος αλλά συμβαίνουν μια απλη διαδικασία είναι το rma αλλά στο Ελλαδισταν το κάνουν δύσκολο. Πάμε παρακάτω. Σχετικά με τις συχνότητες που λες στο cpu. Είδες στα power plans συγκεκριμένα στο balance εάν τα minimum του cpu είναι στα 0 η στο 5%? Το αναφέρω γιατί κάποια στιγμή στον 14900 δεν μου έριχνε την συχνότητα και είχα γ@μηθει να ψάχνω. Τελικά για κάποιο λόγο μου είχε αλλάξει τα minimum του cpu και μου το είχε βάλει στο 99% μόλις το έβαλα στο 5 έφτιαξε. Επίσης από mobo πειράξεις τίποτα από cstates κτλ? 1
Tambas91 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:27 μμ 5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Καταρχήν καλορίζικα Γιώργη αν και λίγο άτυχος αλλά συμβαίνουν μια απλη διαδικασία είναι το rma αλλά στο Ελλαδισταν το κάνουν δύσκολο. Πάμε παρακάτω. Σχετικά με τις συχνότητες που λες στο cpu. Είδες στα power plans συγκεκριμένα στο balance εάν τα minimum του cpu είναι στα 0 η στο 5%? Το αναφέρω γιατί κάποια στιγμή στον 14900 δεν μου έριχνε την συχνότητα και είχα γ@μηθει να ψάχνω. Τελικά για κάποιο λόγο μου είχε αλλάξει τα minimum του cpu και μου το είχε βάλει στο 99% μόλις το έβαλα στο 5 έφτιαξε. Επίσης από mobo πειράξεις τίποτα από cstates κτλ? Ρε συ έχει 7 χρόνια να κάνει φορματ και τα περνάει όλα από πάνω … εγώ μια φορά δεν έκανα και έβαλα yolo από ιντελ σε AMD και το cpu δε πήγαινε πάνω από 400mhz θέλει φορματ αλλιώς άκρη δε θα βγάλει 1
azazil1190 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:30 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Ρε συ έχει 7 χρόνια να κάνει φορματ και τα περνάει όλα από πάνω … εγώ μια φορά δεν έκανα και έβαλα yolo από ιντελ σε AMD και το cpu δε πήγαινε πάνω από 400mhz θέλει φορματ αλλιώς άκρη δε θα βγάλει . Και αυτό που λες και ίσως από εκεί τα power plans να έχουν κρατήσει παραμέτρους από amd chipset. Από την άλλη ο καπνός που λέει δεν μου αρέσει όπως και ότι οι ραμς δεν δουλεύουν σωστά στις σωστές θέσεις α2 κ β2 Το σωστό πριν κάνει το οτιδήποτε βέβαια θα ήταν το φορμάτ όπως και εσύ είπες,άσχετα από τις ραμς που εκεί κάτι δεν πάει σωστά Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:32 μμ από azazil1190 1
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 01:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:37 μμ Βλέπετε πουθενά κάψιμο? 17 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Καταρχήν καλορίζικα Γιώργη αν και λίγο άτυχος αλλά συμβαίνουν μια απλη διαδικασία είναι το rma αλλά στο Ελλαδισταν το κάνουν δύσκολο. Πάμε παρακάτω. Σχετικά με τις συχνότητες που λες στο cpu. Είδες στα power plans συγκεκριμένα στο balance εάν τα minimum του cpu είναι στα 0 η στο 5%? Το αναφέρω γιατί κάποια στιγμή στον 14900 δεν μου έριχνε την συχνότητα και είχα γ@μηθει να ψάχνω. Τελικά για κάποιο λόγο μου είχε αλλάξει τα minimum του cpu και μου το είχε βάλει στο 99% μόλις το έβαλα στο 5 έφτιαξε. Επίσης από mobo πειράξεις τίποτα από cstates κτλ? Να είσαι καλά φίλε μου. Θα τα βολέψω αυτά για την ώρα την έβγαλα τελείως να βγάλω φώτο μπας και δείτε τίποτα.
this.is.elia Δημοσ. Παρασκευή στις 01:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:46 μμ 6 minutes ago, Arkin said: Βλέπετε πουθενά κάψιμο? Να είσαι καλά φίλε μου. Θα τα βολέψω αυτά για την ώρα την έβγαλα τελείως να βγάλω φώτο μπας και δείτε τίποτα. Πέρα από το θέμα με τις μνήμες, να έχεις υπόψη ότι ο επεξεργαστής στο 1700 είναι όπως στην ακόλουθη εικόνα, οπότε βάλε λίγο περισσότερη πάστα να καλύπτει πλήρως το τσιπ. 1 1
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 01:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:49 μμ 2 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Πέρα από το θέμα με τις μνήμες, να έχεις υπόψη ότι ο επεξεργαστής στο 1700 είναι όπως στην ακόλουθη εικόνα, οπότε βάλε λίγο περισσότερη πάστα να καλύπτει πλήρως το τσιπ. Θα βάλω ναι ευχαριστώ πολύ. Βλέπετε πουθενά κάψιμο? Έβαλα και φακό δε βλέπω κάτι καμμένο δεν ξέρω τι γίνετε.
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 01:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:50 μμ 12 λεπτά πριν, Arkin είπε Βλέπετε πουθενά κάψιμο? Να είσαι καλά φίλε μου. Θα τα βολέψω αυτά για την ώρα την έβγαλα τελείως να βγάλω φώτο μπας και δείτε τίποτα. Τελευταία φωτογραφία, το μαύρο σημαδάκι στα (δεν ξέρω τί ακριβώς είναι) κυκλωματάκια στο κέντρο. Πάνω σειρά, το μεσαίο από τα 3 μαζί.
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 01:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:52 μμ Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Τελευταία φωτογραφία, το μαύρο σημαδάκι στα (δεν ξέρω τί ακριβώς είναι) κυκλωματάκια στο κέντρο. Πάνω σειρά, το μεσαίο από τα 3 μαζί. Στον επεξεργαστή λες? Γιατί τα άλλα στο μαύρο είναι δαχτυλιές από το πιάσιμο.
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 01:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:55 μμ 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Στον επεξεργαστή λες? Γιατί τα άλλα στο μαύρο είναι δαχτυλιές από το πιάσιμο. Στο μεσαίο. Για τσέκαρε με καλό zoom/μεγενθυντικό φακό.
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 02:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:00 μμ 4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Στο μεσαίο. Για τσέκαρε με καλό zoom/μεγενθυντικό φακό. Δεν φαίνεται κάτι όχι πιθανώς από την κάμερα. Δεν έχω ιδέα από που βγήκε ο καπνός πραγματικά. 1
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 03:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:17 μμ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Α2 Β2 θεσεις. Δεν ξερω τι εκανα αλλα ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. 8
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 03:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:42 μμ 22 λεπτά πριν, Arkin είπε ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Α2 Β2 θεσεις. Δεν ξερω τι εκανα αλλα ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. Ρεαλιστικά, εσφιξες σωστά αυτή τη φορά. Ενδεχομένως έβαλες το σωστό στικακι πρώτο/δεύτερο. Επόμενη πιθανότητα, από το βγάλε-βάλε έγινε σωστό return to defaults και ξεκόλλησε. Αντε να το χαρείς. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα