Arkin Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μόλις τώρα, Tambas91 είπε ρε εσύ είσαι χειρότερο και από εμενα κανε format και σβηστά όλα, και εγώ άμα ήμουν το intel και μου πέρναγαν σκληρό με amd chipsets θα αυτοαναφλεγομουν κανε και κάνα update bios αν και το πρόβλημα όπως λέει και ο χρηστος είναι στο hardware αλλα ποτε δε ξέρεις To πρωτο πραγμα που εκανα ηταν bios update το ειχα ετοιμο στο usb με το πρωτο boost περασα το τελευταιο παντα το κανω αυτο. Για το format σκεφτομαι ξανα μανα απο πισω περνα οτι εχεις ρυθμισεις κτλ μονο που το σκεφτομαι αστο. Δεν ειχα κανενα θεμα παντως ολα αυτα τα χρονια το 2018 περασα τα windows απο τον 250αρι στον 1tb nvme και απο τοτε ετσι. Ανιωθος. Το αλλο ειναι hardware και κατι που δεν μπορω να διορθωσω μονος αλλιως δεν θα με ενοιαζε τα αλλα λυνονται ολα.
Tambas91 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μόλις τώρα, Arkin είπε To πρωτο πραγμα που εκανα ηταν bios update το ειχα ετοιμο στο usb με το πρωτο boost περασα το τελευταιο παντα το κανω αυτο. Για το format σκεφτομαι ξανα μανα απο πισω περνα οτι εχεις ρυθμισεις κτλ μονο που το σκεφτομαι αστο. Δεν ειχα κανενα θεμα παντως ολα αυτα τα χρονια το 2018 περασα τα windows απο τον 250αρι στον 1tb nvme και απο τοτε ετσι. Ανιωθος. Το αλλο ειναι hardware και κατι που δεν μπορω να διορθωσω μονος αλλιως δεν θα με ενοιαζε τα αλλα λυνονται ολα. Εμενα πάντως που έβαλα το σκληρό απ τον intel στον 9800x3D που έχω τώρα στην αρχή δεν έπαιζε σωστά... 10 λεπτά υπόθεση είναι το format πλέον έχεις μαζέψει πολύ σαβούρα απ τα drivers κρίμα είναι
Arkin Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μόλις τώρα, Tambas91 είπε Εμενα πάντως που έβαλα το σκληρό απ τον intel στον 9800x3D που έχω τώρα στην αρχή δεν έπαιζε σωστά... 10 λεπτά υπόθεση είναι το format πλέον έχεις μαζέψει πολύ σαβούρα απ τα drivers κρίμα είναι Εχει πραγμα οντως καλα για registry δεν το συζητω. Στα appdata local κτλ καθε τοσο τα σβηνω αλλα τι να πρωτο κοιταξεις. Ας φτιαξω το μεγαλο προβλημα και θα κανω και format καθαρο.
Πέτρος Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 32 λεπτά πριν, Tambas91 είπε ρε εσύ είσαι χειρότερο και από εμενα Βαριά, πολύ βαριά κουβέντα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα