Arkin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Tambas91 είπε ρε εσύ είσαι χειρότερο και από εμενα κανε format και σβηστά όλα, και εγώ άμα ήμουν το intel και μου πέρναγαν σκληρό με amd chipsets θα αυτοαναφλεγομουν κανε και κάνα update bios αν και το πρόβλημα όπως λέει και ο χρηστος είναι στο hardware αλλα ποτε δε ξέρεις To πρωτο πραγμα που εκανα ηταν bios update το ειχα ετοιμο στο usb με το πρωτο boost περασα το τελευταιο παντα το κανω αυτο. Για το format σκεφτομαι ξανα μανα απο πισω περνα οτι εχεις ρυθμισεις κτλ μονο που το σκεφτομαι αστο. Δεν ειχα κανενα θεμα παντως ολα αυτα τα χρονια το 2018 περασα τα windows απο τον 250αρι στον 1tb nvme και απο τοτε ετσι. Ανιωθος. Το αλλο ειναι hardware και κατι που δεν μπορω να διορθωσω μονος αλλιως δεν θα με ενοιαζε τα αλλα λυνονται ολα.
Tambas91 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Arkin είπε To πρωτο πραγμα που εκανα ηταν bios update το ειχα ετοιμο στο usb με το πρωτο boost περασα το τελευταιο παντα το κανω αυτο. Για το format σκεφτομαι ξανα μανα απο πισω περνα οτι εχεις ρυθμισεις κτλ μονο που το σκεφτομαι αστο. Δεν ειχα κανενα θεμα παντως ολα αυτα τα χρονια το 2018 περασα τα windows απο τον 250αρι στον 1tb nvme και απο τοτε ετσι. Ανιωθος. Το αλλο ειναι hardware και κατι που δεν μπορω να διορθωσω μονος αλλιως δεν θα με ενοιαζε τα αλλα λυνονται ολα. Εμενα πάντως που έβαλα το σκληρό απ τον intel στον 9800x3D που έχω τώρα στην αρχή δεν έπαιζε σωστά... 10 λεπτά υπόθεση είναι το format πλέον έχεις μαζέψει πολύ σαβούρα απ τα drivers κρίμα είναι 1
Arkin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Tambas91 είπε Εμενα πάντως που έβαλα το σκληρό απ τον intel στον 9800x3D που έχω τώρα στην αρχή δεν έπαιζε σωστά... 10 λεπτά υπόθεση είναι το format πλέον έχεις μαζέψει πολύ σαβούρα απ τα drivers κρίμα είναι Εχει πραγμα οντως καλα για registry δεν το συζητω. Στα appdata local κτλ καθε τοσο τα σβηνω αλλα τι να πρωτο κοιταξεις. Ας φτιαξω το μεγαλο προβλημα και θα κανω και format καθαρο.
Πέτρος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 32 λεπτά πριν, Tambas91 είπε ρε εσύ είσαι χειρότερο και από εμενα Βαριά, πολύ βαριά κουβέντα. 2
this.is.elia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου @Arkin θυμάμαι είχα αντίστοιχο πρόβλημα με τις μνήμες όταν είχα μητρική με τον 10850k, είχα σφίξει πολύ τις βίδες από το μπλοκ της υδρόψυξης και μάλλον βραχυκύκλωναν κάποια traces που έφευγαν από το socket. Δοκίμασε λίγο πιο χαλαρό σφίξιμο των βιδών. 1
Arkin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, this.is.elia είπε @Arkin θυμάμαι είχα αντίστοιχο πρόβλημα με τις μνήμες όταν είχα μητρική με τον 10850k, είχα σφίξει πολύ τις βίδες από το μπλοκ της υδρόψυξης και μάλλον βραχυκύκλωναν κάποια traces που έφευγαν από το socket. Δοκίμασε λίγο πιο χαλαρό σφίξιμο των βιδών. Θα το δοκιμάσω και αυτό αν και 2 φορές ήδη έβαλα έβγαλα να ελέγξω για τίποτα περίεργο καμμένο και δεν τις έσφηξα όσο την πρώτη φορά. Ο λευκός καπνός με μια περίεργη πλαστική μυρωδιά σημαίνει σίγουρα ότι κάτι κάηκε? Δεν μπορεί να ήταν κάποιο solder που στην πρώτη εκκίνηση που πέρασα ρεύμα να κάηκε και τέλος? Γιατί είναι το πιο παράξενο πράγμα. Στο δεύτερο boot μηδέν καπνός και το θέμα με τις ram. Και διαβάζω και αλλού θέματα με cap στα 4000mhz δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Συν ότι παίζουν και με 1.35 ρεύμα δίνει ο imc δηλαδή ρεύμα αλλά αν αλλάξω έστω και στα 4800 δεν κάνει boot. Όλα σωστά τα έβαλα δεν καταλαβαίνω. Και δεν ξέρω και τι να αναφέρω από εκεί που τα πήρα τι φταίει από τα 3 cpu ram mobo. Γίνετε σε memtest να μην βγάζει καθόλου errors ενώ να έχει πάθει πρόβλημα ο controller? Συν ότι στην Α1 θύρα αν βάλω το άλλο στικακι δεν μπουταρει. Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει τέτοια κατάσταση πρώτη φορά τόσα χρόνια με υπολογιστές. https://www.google.com/search?q=ram+work+only+in+4000nhz&oq=&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCQgBEEUYOxjCAzIJCAAQRRg7GMIDMgkIARBFGDsYwgMyCQgCEEUYOxjCAzIJCAMQRRg7GMIDMgkIBBBFGDsYwgMyCQgFEEUYOxjCAzIJCAYQRRg7GMIDMgkIBxBFGDsYwgMyCQgIEEUYOxjCAzIJCAkQRRg7GMIDMgkIChBFGDsYwgMyCQgLEEUYOxjCAzIJCAwQRRg7GMIDMgkIDRBFGDsYwgMyCQgOEEUYOxjCA9IBBi0xajBqN6gCD7ACAQ&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
akoinonitos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Arkin είπε Θα το δοκιμάσω και αυτό αν και 2 φορές ήδη έβαλα έβγαλα να ελέγξω για τίποτα περίεργο καμμένο και δεν τις έσφηξα όσο την πρώτη φορά. Ο λευκός καπνός με μια περίεργη πλαστική μυρωδιά σημαίνει σίγουρα ότι κάτι κάηκε? Δεν μπορεί να ήταν κάποιο solder που στην πρώτη εκκίνηση που πέρασα ρεύμα να κάηκε και τέλος? Γιατί είναι το πιο παράξενο πράγμα. Στο δεύτερο boot μηδέν καπνός και το θέμα με τις ram. Και διαβάζω και αλλού θέματα με cap στα 4000mhz δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Συν ότι παίζουν και με 1.35 ρεύμα δίνει ο imc δηλαδή ρεύμα αλλά αν αλλάξω έστω και στα 4800 δεν κάνει boot. Όλα σωστά τα έβαλα δεν καταλαβαίνω. Και δεν ξέρω και τι να αναφέρω από εκεί που τα πήρα τι φταίει από τα 3 cpu ram mobo. Γίνετε σε memtest να μην βγάζει καθόλου errors ενώ να έχει πάθει πρόβλημα ο controller? Συν ότι στην Α1 θύρα αν βάλω το άλλο στικακι δεν μπουταρει. Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει τέτοια κατάσταση πρώτη φορά τόσα χρόνια με υπολογιστές. https://www.google.com/search?q=ram+work+only+in+4000nhz&oq=&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCQgBEEUYOxjCAzIJCAAQRRg7GMIDMgkIARBFGDsYwgMyCQgCEEUYOxjCAzIJCAMQRRg7GMIDMgkIBBBFGDsYwgMyCQgFEEUYOxjCAzIJCAYQRRg7GMIDMgkIBxBFGDsYwgMyCQgIEEUYOxjCAzIJCAkQRRg7GMIDMgkIChBFGDsYwgMyCQgLEEUYOxjCAzIJCAwQRRg7GMIDMgkIDRBFGDsYwgMyCQgOEEUYOxjCA9IBBi0xajBqN6gCD7ACAQ&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Ε ενας ειναι ρε και αυτος τις εχει στο A1 B1 που δεν ενδυκνειται γτ αν δεν εχεις dimms στα a2 b2 το σημα εξασθαινει ,γιαυτο και δεν μπορουν να ανεβασουν συχνοτητα εκει. Το οτι το a2 b2 υποδηλωνει προβλημα στο cpu η στη μεταφορα σηματος απο το σοκετ στη cpu. Προφανως και ο καπνος σχετιζεται με αυτο ,κατι καηκε αυτα που λενε για solder κλπ ειναι χαζομαρες. Η εχει αρπαξει το socket η εχει αρπαξει η cpu. Το οτι βγαζει memtest δεν λεει κατι ,αν εχει καει το ενα channel του mc ή τα pins γτ να βγαλει error εφοσον δεν εχει μνημες να πηγαινουν εκει? Τσεκαρες την εγγυηση της cpu? Αν θες βαλτα σε ενα bοx now και στειλτα να τα δω ,να δω τι εχει προβλημα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από akoinonitos
Πέτρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Θα το δοκιμάσω και αυτό αν και 2 φορές ήδη έβαλα έβγαλα να ελέγξω για τίποτα περίεργο καμμένο και δεν τις έσφηξα όσο την πρώτη φορά. Ο λευκός καπνός με μια περίεργη πλαστική μυρωδιά σημαίνει σίγουρα ότι κάτι κάηκε? Δεν μπορεί να ήταν κάποιο solder που στην πρώτη εκκίνηση που πέρασα ρεύμα να κάηκε και τέλος? Γιατί είναι το πιο παράξενο πράγμα. Στο δεύτερο boot μηδέν καπνός και το θέμα με τις ram. Και διαβάζω και αλλού θέματα με cap στα 4000mhz δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Συν ότι παίζουν και με 1.35 ρεύμα δίνει ο imc δηλαδή ρεύμα αλλά αν αλλάξω έστω και στα 4800 δεν κάνει boot. Όλα σωστά τα έβαλα δεν καταλαβαίνω. Και δεν ξέρω και τι να αναφέρω από εκεί που τα πήρα τι φταίει από τα 3 cpu ram mobo. Γίνετε σε memtest να μην βγάζει καθόλου errors ενώ να έχει πάθει πρόβλημα ο controller? Συν ότι στην Α1 θύρα αν βάλω το άλλο στικακι δεν μπουταρει. Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει τέτοια κατάσταση πρώτη φορά τόσα χρόνια με υπολογιστές. https://www.google.com/search?q=ram+work+only+in+4000nhz&oq=&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCQgBEEUYOxjCAzIJCAAQRRg7GMIDMgkIARBFGDsYwgMyCQgCEEUYOxjCAzIJCAMQRRg7GMIDMgkIBBBFGDsYwgMyCQgFEEUYOxjCAzIJCAYQRRg7GMIDMgkIBxBFGDsYwgMyCQgIEEUYOxjCAzIJCAkQRRg7GMIDMgkIChBFGDsYwgMyCQgLEEUYOxjCAzIJCAwQRRg7GMIDMgkIDRBFGDsYwgMyCQgOEEUYOxjCA9IBBi0xajBqN6gCD7ACAQ&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Δεν υπάρχει κάποιος εκεί κοντά με οτιδήποτε σε ddr5 να φύγει έστω αυτό από την εξίσωση? Να δοκιμασεις εσύ με τις δικές του μνήμες, να δοκιμάσει κι αυτός τις δικές σου.
Sarandis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Εγώ θα τα έστελνα πίσω πακέτο όλα, ούτε για καπνούς ούτε τίποτα. Το βάζω και δε δουλεύει, τέλος. 1
Arkin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ε ενας ειναι ρε και αυτος τις εχει στο A1 B1 που δεν ενδυκνειται γτ αν δεν εχεις dimms στα a2 b2 το σημα εξασθαινει ,γιαυτο και δεν μπορουν να ανεβασουν συχνοτητα εκει. Το οτι το a2 b2 υποδηλωνει προβλημα στο cpu η στη μεταφορα σηματος απο το σοκετ στη cpu. Προφανως και ο καπνος σχετιζεται με αυτο ,κατι καηκε αυτα που λενε για solder κλπ ειναι χαζομαρες. Η εχει αρπαξει το socket η εχει αρπαξει η cpu. Το οτι βγαζει memtest δεν λεει κατι ,αν εχει καει το ενα channel του mc ή τα pins γτ να βγαλει error εφοσον δεν εχει μνημες να πηγαινουν εκει? Τσεκαρες την εγγυηση της cpu? Αν θες βαλτα σε ενα bοx now και στειλτα να τα δω ,να δω τι εχει προβλημα. Δεν τσέκαρα κάτι ακόμα δεν έχω και πολύ όρεξη να ασχοληθώ αλλά ναι φαίνεται για πρόβλημα του ελεγκτή μνήμης στα α2 β2 κάηκε τελείως και στα α1 β1 υπολειτουργει δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Στα στέλνω δεν έχω θέμα αλλά σκέφτομαι να πάω για ολική αντικατάσταση αν και δεν θα βγάλω άκρη αλλά τώρα τα πήρα ας έρθουν να τα πάρουν να τα ελέγξουν. RAM cpu είναι από 1 κατάστημα μητρική από άλλο. Εκεί τι γίνετε στέλνω και μητρική ή μόνο ram cpu? 11 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν υπάρχει κάποιος εκεί κοντά με οτιδήποτε σε ddr5 να φύγει έστω αυτό από την εξίσωση? Να δοκιμασεις εσύ με τις δικές του μνήμες, να δοκιμάσει κι αυτός τις δικές σου. Δεν υπαρχει τίποτα δυστυχώς καλά θα ήταν αλλά δεν. 6 λεπτά πριν, Sarandis είπε Εγώ θα τα έστελνα πίσω πακέτο όλα, ούτε για καπνούς ούτε τίποτα. Το βάζω και δε δουλεύει, τέλος. Ειναι από 2 διαφορετικά καταστήματα και τι να τους πεις τι φταίει η πιο από τα 3 έχει τη ζημιά. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν τσέκαρα κάτι ακόμα δεν έχω και πολύ όρεξη να ασχοληθώ αλλά ναι φαίνεται για πρόβλημα του ελεγκτή μνήμης στα α2 β2 κάηκε τελείως και στα α1 β1 υπολειτουργει δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Στα στέλνω δεν έχω θέμα αλλά σκέφτομαι να πάω για ολική αντικατάσταση αν και δεν θα βγάλω άκρη αλλά τώρα τα πήρα ας έρθουν να τα πάρουν να τα ελέγξουν. RAM cpu είναι από 1 κατάστημα μητρική από άλλο. Εκεί τι γίνετε στέλνω και μητρική ή μόνο ram cpu? Δεν υπαρχει τίποτα δυστυχώς καλά θα ήταν αλλά δεν. Ειναι από 2 διαφορετικά καταστήματα και τι να τους πεις τι φταίει η πιο από τα 3 έχει τη ζημιά. Δεν ξερω μηπως με τον καπνο καηκαν τπτ memory lanes και για αυτο δεν εχεις λειτουργικο το ενα καναλι.. Θα τα εστελνα πακετο πισω μαν, μην κανεις κατι και βγεις εκτος εγγυησης, ειδικα επεμβαση με το χερι.. Μητρικη πιθανoλογω.. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από d4ydr33m3r
akoinonitos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν τσέκαρα κάτι ακόμα δεν έχω και πολύ όρεξη να ασχοληθώ αλλά ναι φαίνεται για πρόβλημα του ελεγκτή μνήμης στα α2 β2 κάηκε τελείως και στα α1 β1 υπολειτουργει δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Στα στέλνω δεν έχω θέμα αλλά σκέφτομαι να πάω για ολική αντικατάσταση αν και δεν θα βγάλω άκρη αλλά τώρα τα πήρα ας έρθουν να τα πάρουν να τα ελέγξουν. RAM cpu είναι από 1 κατάστημα μητρική από άλλο. Εκεί τι γίνετε στέλνω και μητρική ή μόνο ram cpu? Δεν υπαρχει τίποτα δυστυχώς καλά θα ήταν αλλά δεν. Ειναι από 2 διαφορετικά καταστήματα και τι να τους πεις τι φταίει η πιο από τα 3 έχει τη ζημιά. Αν μπορεις βαλε καμια φωτο καλη να τα δουμε προσεκτικα.
Arkin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 29 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Δεν ξερω μηπως με τον καπνο καηκαν τπτ memory lanes και για αυτο δεν εχεις λειτουργικο το ενα καναλι.. Θα τα εστελνα πακετο πισω μαν, μην κανεις κατι και βγεις εκτος εγγυησης, ειδικα επεμβαση με το χερι.. Μητρικη πιθανoλογω.. Ζήτησα αλλαγή ελαττωματικης μητρικής στο skroutz θα μείνω κάνα μήνα χωρίς υπολογιστή αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν υπάρχει άλλη λύση. Τουλάχιστον να την ελέγξουν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει. 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Ζήτησα αλλαγή ελαττωματικης μητρικής στο skroutz θα μείνω κάνα μήνα χωρίς υπολογιστή αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν υπάρχει άλλη λύση. Τουλάχιστον να την ελέγξουν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει. Και πολυ σωστα επραξες.. Παλιοτερα ειχα θεμα με ενα καναλι στην Crosshair VIII Hero και μου την εβγαλαν εκτος εγγυησης για εντελως ασχετο λογο με το θεμα και εμπλεξα με αποστολη Asus εξωτερικο με δικα μου εξοδα να βγαλω ακρη.. Οπως ειναι πισω και καινουρια.. Στο ενδιαμεσο αν βρεις να δοκιμασεις καπου την cpu θα ηταν ιδανικο.. 1
Tambas91 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Arkin είπε Ο λευκός καπνός με μια περίεργη πλαστική μυρωδιά σημαίνει σίγουρα ότι κάτι κάηκε? Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν εκλέξανε καινούργιο Πάπα 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα