thanosAIAS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, konik είπε Θα αγοράζατε i5 14600k στα 250€ καινούριο εν έτη 2024 μετά από όλα αυτά?ή δεν αξίζει καθόλου θα χαλάσει ούτως η άλλως? Όχι δε νομίζω. Είναι τζόγος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Εγώ θα αγόραζα άφοβα τον 14600k. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 13 hours ago, konik said: Θα αγοράζατε i5 14600k στα 250€ καινούριο εν έτη 2024 μετά από όλα αυτά?ή δεν αξίζει καθόλου θα χαλάσει ούτως η άλλως? Να πάθει κατι δεν παίζει.. Το αν αξίζει είναι ενα θέμα και χρονικά..λογο νέας πλατφόρμας που έρχεται και όλα τα σχετικά τέλος του μηνα.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2 minutes ago, ShooterX said: Να πάθει κατι δεν παίζει.. Το αν αξίζει είναι ενα θέμα και χρονικά..λογο νέας πλατφόρμας που έρχεται και όλα τα σχετικά τέλος του μηνα.. Αν, μάλιστα, με την έλευση της νέας γενιάς, πέσει και η τιμή του (λέμε τώρα), μπορεί να αποτελεί ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labros1995 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου On 15/10/2024 at 21:13, konik said: Θα αγοράζατε i5 14600k στα 250€ καινούριο εν έτη 2024 μετά από όλα αυτά?ή δεν αξίζει καθόλου θα χαλάσει ούτως η άλλως? Τον έχω παραγγείλει και αναμένω. Σκοπεύω να κάνω undervolt απο day 1. Εάν έχει κάποιος tips για undervolt σε b760 είμαι όλος αυτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 32 λεπτά πριν, labros1995 είπε Τον έχω παραγγείλει και αναμένω. Σκοπεύω να κάνω undervolt απο day 1. Εάν έχει κάποιος tips για undervolt σε b760 είμαι όλος αυτιά. Δεν είναι λίγο επίφοβο σε b760?εγώ αν έχτιζα θα έβαζα z790 και δεν ασχολούμαι καθόλου με oc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labros1995 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 19 minutes ago, konik said: Δεν είναι λίγο επίφοβο σε b760?εγώ αν έχτιζα θα έβαζα z790 και δεν ασχολούμαι καθόλου με oc Απ’ ό,τι είδα δεν θα έχει πρόβλημα σε θέμα VRMs Γενικά με oc δεν ασχολούμαι ποτέ γι’αυτό και πήγα σε b760. Ακόμη δεν έχω καταλάβει αν οι b760 έχουν περιορισμούς στο undervolt σε σχέση με Z series. Τωρα έχω τον 12400 ο οποίος είναι στα μισά watt. Ημουν από το 2017 μέχρι πριν 2 μήνες σε Ryzen οπότε έχω χάσει λίγο το τι παίζει με Ιντέλ σε ρυθμίσεις κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, labros1995 είπε Απ’ ό,τι είδα δεν θα έχει πρόβλημα σε θέμα VRMs Γενικά με oc δεν ασχολούμαι ποτέ γι’αυτό και πήγα σε b760. Ακόμη δεν έχω καταλάβει αν οι b760 έχουν περιορισμούς στο undervolt σε σχέση με Z series. Τωρα έχω τον 12400 ο οποίος είναι στα μισά watt. Ημουν από το 2017 μέχρι πριν 2 μήνες σε Ryzen οπότε έχω χάσει λίγο το τι παίζει με Ιντέλ σε ρυθμίσεις κλπ. Ποια b760 εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labros1995 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 4 minutes ago, konik said: Ποια b760 εχεις? B760M Pro RS/D4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Ρε παιδιά όσοι έχετε 14th Gen Intel έχετε παρατηρήσει μείωση επιδόσεων κυρίως στο Single Thread μετά το τελευταίο Beta BIOS;; Έτρεξα για πλάκα CPU-Z, CB R23 και CB 2024 και έχω μειωμένα σκόρ και στο Single Thread αλλά και στο Multi Thread. Ξέρει κανείς τι γίνεται ; Έχω τον i5-14400. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Εμεις οι πιστοι στρατιωτες της 14αρτης γενιας! Για να δουμε τι εχει φτιαξει η asrock. 12 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ρε παιδιά όσοι έχετε 14th Gen Intel έχετε παρατηρήσει μείωση επιδόσεων κυρίως στο Single Thread μετά το τελευταίο Beta BIOS;; Έτρεξα για πλάκα CPU-Z, CB R23 και CB 2024 και έχω μειωμένα σκόρ και στο Single Thread αλλά και στο Multi Thread. Ξέρει κανείς τι γίνεται ; Έχω τον i5-14400. Οταν λες μειωση ποσο? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Οταν λες μειωση ποσο? Πχ στο CB R23 αντί για 1789 που είχα συνήθως στο Single Thread τώρα μου βγάζει 1760 και δεν τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο. Το ίδιο και στο CB 2024, αντί για 108 στο Single τώρα βγάζει 104. Όλα αυτά με Intel Default settings και απενεργοποιημένο το Memory Integrity των Windows 11. Τι να πω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 59 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Πχ στο CB R23 αντί για 1789 που είχα συνήθως στο Single Thread τώρα μου βγάζει 1760 και δεν τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο. Το ίδιο και στο CB 2024, αντί για 108 στο Single τώρα βγάζει 104. Όλα αυτά με Intel Default settings και απενεργοποιημένο το Memory Integrity των Windows 11. Τι να πω... σιγα την διαφορα ρε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, akoinonitos said: Εμεις οι πιστοι στρατιωτες της 14αρτης γενιας! Για να δουμε τι εχει φτιαξει η asrock. Αλλαγή σε ddr5 ? Πολλά τα €.. edit. Σκεφτόμουν το ιδιο αλλά με την ~250€ msi mpower η την asrock z790l Lightning.. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από ShooterX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ShooterX είπε Αλλαγή σε ddr5 ? Πολλά τα €.. edit. Σκεφτόμουν το ιδιο αλλά με την ~250€ msi mpower η την asrock z790l Lightning.. Ναι ηρθε ο καιρος αφου θα το κρατησω. Μεταχειρισμενη μητρικη μονο ρε ,δεν ξανα αγοραζω καινουρια με τα λεφτα που ζητανε. Στην ουσια μονο τις μνημες θα πληρωσω με την πωληση των παλιων. Πολυ καλη η lightning με τις μνημες. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα