akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, 33Bird33 είπε H Asus μας έχει ακόμα στο περίμενε (Beta Bios). Eγώ από την άλλη είμαι σε BIOS του προηγούμενου Δεκέμβρη (2023) γιατί κάτι δε μου καθότανε καλά στο μάτι με τα επόμενα BIOS και το pc δεν έχει κανένα θέμα Version 1602 Beta Version 13.36 MB 2024/09/27 " 1.Updated with Intel microcode 0x12B to address elevated voltage requests during idle or light activity, further mitigating Vmin Shift instability issues. 2.The option to disable C1E in the BIOS has been removed to ensure it remains enabled, reducing processor stress and maintaining stability per Intel's recommendation. Updating this BIOS will simultaneously update the corresponding intel ME to version 16.1.30.2307. Please note after you update this BIOS, the ME version remains the updated one even if you roll back to an older BIOS later. Before running the USB BIOS Flashback tool, please rename the BIOS file (A5471.CAP) using BIOSRenamer." Μια χαρα ειναι στην δικη μου τουλαχιστον δεν εχει κανενα θεμα. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Στις 12/10/2024 στις 3:50 ΠΜ, Eloy είπε Τελικά, πόσοι φίλοι εδώ, είχαν πρόβλημα με την intel cpu, που οφειλόταν στο γνωστό πρόβλημα - ή έστω εμφάνιζε τα ίδια συμπτώματα ? Εγώ σίγουρα
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Το VID φτάνει κοντά στο 1.5V με το τελευταίο beta bios πάντως..
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Το VID φτάνει κοντά στο 1.5V με το τελευταίο beta bios πάντως.. με svid behavior στο auto η intel's fali safe?
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, akoinonitos είπε με svid behavior στο auto η intel's fali safe? Auto.
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Auto. Πηγαινε στο internal cpu power management και βαλε ia vcore limit 1450mv ,αν και δεν ειναι προβλημα ,το προβλημα ηταν οταν βαραγε πανω απο 1.5 v κοντα στα 1.6v Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από akoinonitos
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Το max safe είναι αυτό ; το 1.5v safe ειναι θεωρητικα ,αλλα αν θες για ψυχολογικους λογους βαλε 1450mv ,στα 1400 μπορει να σου ριχνει ρολογια ,εμενα μου τα ριχνει γιαυτο το εχω 1450mv 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δεν με νοιάζει το ψυχολογικό, με νοιάζει να μην ξεφεύγει απ' το safe. Κάποια που έχουν αρπάξει degrade βλέπω πάνε 1.6+
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν με νοιάζει το ψυχολογικό, με νοιάζει να μην ξεφεύγει απ' το safe. Κάποια που έχουν αρπάξει degrade βλέπω πάνε 1.6+ Με 1.5 spikes δεν θα παθει κατι. Τωρα κατι αλλο , επειδη στο βαζει στο auto το svid behavior ,τσεκαρε στο cb για παραδειγμα στο hwinfo το effective clock των ecores. Επειδη το auto συνηθως κανει undervolt τσιγκλαει το cep και μπαινει στην ουσια η προστασια undervolt και σπυ ριχνει τα ρολογια. Αν στο κανει πας παλι στο internal cpu power managment και βαζεις ia cep και sa cep disabled. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από akoinonitos 1
konik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Θα αγοράζατε i5 14600k στα 250€ καινούριο εν έτη 2024 μετά από όλα αυτά?ή δεν αξίζει καθόλου θα χαλάσει ούτως η άλλως?
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 44 λεπτά πριν, konik είπε Θα αγοράζατε i5 14600k στα 250€ καινούριο εν έτη 2024 μετά από όλα αυτά?ή δεν αξίζει καθόλου θα χαλάσει ούτως η άλλως? Απο την αποψη να παθει κατι εγω προσωπικα ναι. Τωρα αν ειναι καλη αγορα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. 1
konik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Απο την αποψη να παθει κατι εγω προσωπικα ναι. Τωρα αν ειναι καλη αγορα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Βασικά στα 250€ θεωρώ ότι δεν έχει αντίπαλο ειδικά τώρα που ανέβηκαν οι τιμές στους ryzen7000 απλά με όλα αυτά + το γεγονός ότι δεν έχω καμία όρεξη να σκαλίζω για θερμοκρασίες θέλω ναναι plug n play με χαλάει.
azazil1190 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν με νοιάζει το ψυχολογικό, με νοιάζει να μην ξεφεύγει απ' το safe. Κάποια που έχουν αρπάξει degrade βλέπω πάνε 1.6+ A μην αγχώνεσαι,η ιντελ έχει ως Μαξ safe το 1.72ν για spike single core 😆 Δεν κάνω πλάκα. Εδώ όταν έκανα δοκιμές εγώ στις αρχές με oc per core είδα 1.61ν , εννοείται πως δεν το άφησα έτσι πάρα μόνο εκείνη την στιγμή που ήμουν bios μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα