thanosAIAS Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 10 ώρες πριν, akoinonitos είπε Περασα και εγω ενα beta bios που εβγαλαν. Μ@λ@κιες σαν το προηγουμενο με την διαφορα οτι προσθεσε η asus επιλογη για performance και extreme profile. Κατα τα αλλα ,το cep πρεπει παλι να το κλεισεις αν αλλαξεις το svid behavior οπως και στο προηγουμενο και μου βαζει απο default intel's fail safe δλδ 1.3v για 5.1ghz Παιζει και να πουλαει παπατζα φουλ η intel για δηθεν φιξ Αυτο που παρατηρω τωρα ειναι οτι αργει μα μπει λιγο στο bios Φαίνεται να το έφτιαξαν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Φαίνεται να το έφτιαξαν εμενα η απορια μου ειναι γτ αν βαλω voltage limit 1350mv στα games μου ριχνει το ρολοι κατω απο 5.5 ενω συμφωνα με το hwinfo το cpu δεν ζηταει τοσο? Κανει spikes που δεν τα βλεπει το hwinfo πανω απο 1350mv που του βαζω οριο? Και αν ναι γτ ? Ειναι απλα bug της asus? Ποιος ξερει. Επεξ/σία 11 Αυγούστου από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε εμενα η απορια μου ειναι γτ αν βαλω voltage limit 1350mv στα games μου ριχνει το ρολοι κατω απο 5.5 ενω συμφωνα με το hwinfo το cpu δεν ζηταει τοσο? Κανει spikes που δεν τα βλεπει το hwinfo πανω απο 1350mv που του βαζω οριο? Και αν ναι γτ ? Ειναι απλα bug της asus? Ποιος ξερει. Ο Derbauer ειχε πει σε ένα βίντεο ότι ισχύει αυτό που λες, το hwinfo δεν πιάνει όλα τα spikes και γι΄αυτό χρησιμοποιεί oscilloscope αν δεις στα βίντεό του. Είχε πει ότι το voltage regulation γίνεται ανα 100μseconds αν θυμάμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Ο Derbauer ειχε πει σε ένα βίντεο ότι ισχύει αυτό που λες, το hwinfo δεν πιάνει όλα τα spikes και γι΄αυτό χρησιμοποιεί oscilloscope αν δεις στα βίντεό του. Είχε πει ότι το voltage regulation γίνεται ανα 100μseconds αν θυμάμαι. Θα το τεσταρω πιο εξωνυχιστικα να δω τι γινεται απο περιεργεια. Επεξ/σία 11 Αυγούστου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 12 ώρες πριν, akoinonitos είπε Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι αν παω και βαλω vr voltage limit 1350mv στα παιχνιδια μου ριχνει το ρολοι κατω απο απο τα 5.5Ghz ενω οταν ακομα και σε single bench που boostαρει στα 5.6 den δεν δινει πανω απο 1.32v και στα 5.5ghz all core δινει καπου 1.29V Περιεργη φαση Σε καποια games μπορει να θελει να δωσει και παραπανω απο 1.35, ωστοσο μπορει να γινει ως spike στιγμιαια και να μη καταγραφει απο το hwinfo. Αλλιως συμπεριφερεται σε single core benchmarking και αλλιως σε gaming. Χωρις oscilloscope δεν μπορεις να ξερεις με σιγουρια. Καλο υπολοιπο Αυγουστου στους θαμωνες του thread! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 48 λεπτά πριν, nvidiafan είπε Σε καποια games μπορει να θελει να δωσει και παραπανω απο 1.35, ωστοσο μπορει να γινει ως spike στιγμιαια και να μη καταγραφει απο το hwinfo. Αλλιως συμπεριφερεται σε single core benchmarking και αλλιως σε gaming. Χωρις oscilloscope δεν μπορεις να ξερεις με σιγουρια. Καλο υπολοιπο Αυγουστου στους θαμωνες του thread! Το θεμα ειναι οτι ειναι undervolted και θεωρητικα δεν επρεπε να φτανει εκει πανω , και δεν ειναι οτι ειναι συνεχως στα 5.5 και ριχνει στιγμιαια στα 5.3 αλλα το αναποδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvidiafan Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το θεμα ειναι οτι ειναι undervolted και θεωρητικα δεν επρεπε να φτανει εκει πανω , και δεν ειναι οτι ειναι συνεχως στα 5.5 και ριχνει στιγμιαια στα 5.3 αλλα το αναποδο. χωρις να εχεις καποιο αλλο limit ενεργο; περιεργο οντως, παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι αλλα voltages ζηταει σε single core benching και αλλα σε gaming που ειναι σεναριο χαμηλου load (και οχι σταθερου χρονικα) σε πολλους πυρηνες ταυτοχρονα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_realmad Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Καλησπερα στην ομαδα, Εχω παρει τα παρακατω κομματια mobo και cpu και σκεφτομουν να αρχισω να στηνω το pc. Πρεπει πρωτα να κανω flash τα bios. Ενας συμφορουμιτης με ενημερωσε για το συγκεκριμενο thread για το τελευταιο bios update. Στην σελιδα της MSI το τελευταιο update βγηκε τον Μαιο (2024-05-31). Να περιμενω να βγει αυτο που συζητιεται στις τελευταιες σελιδες του thread ή να βαλω οποιο εχει αυτη τη στιγμη και οταν βγει καποιο νεοτερο τωρα να κανω update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, christos_realmad είπε Καλησπερα στην ομαδα, Εχω παρει τα παρακατω κομματια mobo και cpu και σκεφτομουν να αρχισω να στηνω το pc. Πρεπει πρωτα να κανω flash τα bios. Ενας συμφορουμιτης με ενημερωσε για το συγκεκριμενο thread για το τελευταιο bios update. Στην σελιδα της MSI το τελευταιο update βγηκε τον Μαιο (2024-05-31). Να περιμενω να βγει αυτο που συζητιεται στις τελευταιες σελιδες του thread ή να βαλω οποιο εχει αυτη τη στιγμη και οταν βγει καποιο νεοτερο τωρα να κανω update? βαλε το τελευταιο που υπαρχει τωρα με stock limits και οταν βγει το fix το περνας ,δεν υπαρχει λογος να περιμενεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Εβαλα και εγω τσιροτο στην Mag Z790 🙃 Update CPU Microcode 0x129 Εχει βγει το τεστ για να δουμε αν εχουμε προβληματικο επεξεργαστη; (14700Κ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου "....clarifying a clarification of a clarifying statement..." χμμμ, νομιζω οτι αυτο θα πάει πολύ καλά 😂🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 17 hours ago, duffyduck said: Το είδες αυτό το βίντεο που ανέβασες ? Clickbait είναι ο τίτλος του. Γι'αυτό και κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά... Δες το, δες και τα σχόλια απο κάτω, και θα καταλάβεις, Tίποτα δεν "broke"... Τσάμπα ο κόπος σου να το ανεβάσεις... Επεξ/σία 13 Αυγούστου από Eloy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ανέβασα 3 videos στο συγκεκριμένο comment. Just saying .... Επεξ/σία 12 Αυγούστου από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gdros07 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 😂 Επεξ/σία 13 Αυγούστου από Gdros07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα