Προς το περιεχόμενο

Intel 13th +14th Gen Core, Raptor-Lake & Z790 (2022) [LGA1700]

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, ShooterX είπε

Οι alder π βρίσκονται σε σχέση με zen 3 σε αυτό το bench?

Είναι ανάλογα την οπτική που έχεις!

"Από κάτω" στα νούμερα ή "από πάνω" στην θέση μέσα στο γράφημα! :P

Μόνο 12900 και 5950 υπάρχει (τουλάχιστον στα γραφήματα στο ποστ, δεν μπήκα στα link). Φαντάζομαι δεν υπάρχουν για άμεση σύγκριση μεταξύ τους αλλά για να δώσουν μια εικόνα σε σχέση με τους νέους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://videocardz.com/newz/gigabyte-confirms-twenty-two-intel-13th-gen-core-processors

για πάμε να έρχεται ο KF....

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4

4 ώρες πριν, BabisTs είπε

Πόσες φορές θα ποστάρεις το ίδιο πράγμα;  Για πάμε έρχεται και για πάμε πότε θα ρθει; Στο νηπιαγωγείο είσαι ή στο γήπεδο; 

Το νήμα είναι για ενημέρωση για τους επεξεργαστές, όχι για γηπεδικά επιφωνήματα.  

2 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Πόσες φορές θα ποστάρεις το ίδιο πράγμα;  Για πάμε έρχεται και για πάμε πότε θα ρθει; Στο νηπιαγωγείο είσαι ή στο γήπεδο; 

Το νήμα είναι για ενημέρωση για τους επεξεργαστές, όχι για γηπεδικά επιφωνήματα.  

Ολόκληρη ενημέρωση ότι θα έρθουν 22 cpus έβγαλε η gigabyte που πόσταρα......αν υπάρχει το οποιοδήποτε θέμα ότι ενοχλώ το νήμα σκάσε μου αναφορά.

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβγαλε BIOS και για την Β660Μ Gaming X που έχω, μια χαρά. Το θέμα τωρα είναι να δούμε τι τιμές θα έχουν τα CPU από αρχές του 2023 για να κάνουμε κάνα upgrade.

GB-B660-M-Gaming-X-DDR4-BIOS-F20a.png

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Έβγαλε BIOS και για την Β660Μ Gaming X που έχω, μια χαρά. Το θέμα τωρα είναι να δούμε τι τιμές θα έχουν τα CPU από αρχές του 2023 για να κάνουμε κάνα upgrade.

Κι εγώ σ'αυτήν την φάση είμαι... εχω την TUF Gaming H670-Pro WiFi D4 και την δουλεύω με 12100 περιμένοντας το 2023... Ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποιόν 13τh gen θα πάρω... - σκέφτομαι τον 13700 nonK...

Επεξ/σία από Eloy

45 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Ενδιαφέρομαι και εγω για τον 5800x3d στα 5.5 🤪 πως έγινε αυτό? Άλλο bin? Ή είναι κρυφός άσσος της amd που μπορούμε να το εκμεταλευτουμε με ένα μελλοντικό bios update (ελπίζω και στις msi mag series)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...