benign Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, duffyduck said: είναι γνωστός μ@κ@κ@ς .... Εβγαλε ολους τους αλλους αχρηστους,απορω πως τον ακουν.Βεβαια του την λενε πολλοι απο κατω,με επιχειρηματα.Τελος παντων,ζητω συγνωμη που το σχολιο ειναι ελαφρως off topic.Διαβαζουμε με ενδιαφερον αυτο το νημα,που τα παιδια γραφουν σοβαρα στοιχεια που ειναι χρησιμα για τον κοσμο. Επεξ/σία 16 Ιουλίου από benign 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Έλεος, ο frame chasers είναι ανέκδοτο, να μην μπαίνει σε οποιαδήποτε κουβέντα στα σοβαρά εκτός αν θέλουμε να τρολάρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2 hours ago, Arkin said: Intel to launch Bartlett-S die with 12 P-Cores for LGA1700 platform in January 2025 https://videocardz.com/newz/intel-to-launch-bartlett-s-die-with-12-p-cores-for-lga1700-platform-in-january-2025 Θα ειναι μια πολυ τιμια εναλλακτικη να αποσυρει τους 13/14 gen και να τους κανει replace δωρεαν με αυτους. Intel (και κάθε άλλη εταιρεία στη θέση της) Μπαααα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 5 hours ago, _Theo_ said: Ε όχι και μεσαία...😁 Μεσαία is good. Μεσαία is reliable. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Εγω αν δεν δω αναλυση απο τους ειδικους (primen και herald) δεν πιστευω τιποτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Arkin είπε Intel to launch Bartlett-S die with 12 P-Cores for LGA1700 platform in January 2025 https://videocardz.com/newz/intel-to-launch-bartlett-s-die-with-12-p-cores-for-lga1700-platform-in-january-2025 Θα ειναι μια πολυ τιμια εναλλακτικη να αποσυρει τους 13/14 gen και να τους κανει replace δωρεαν με αυτους. 😂😂😂😂😂 9 λεπτά πριν, sakis han είπε Εγω αν δεν δω αναλυση απο τους ειδικους (primen και herald) δεν πιστευω τιποτα Από τον @pirmen56 ναι, από τον herald δύσκολο. Εκτός και αν εμφανιστεί στην πιο κρίσιμη στιγμή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 18 ώρες πριν, akoinonitos είπε Εγω πιο πολυ συμφωνω με την αποψη του frame chaser για το προβλημα (αν και τον αντιπαθω). Το θέμα φαίνεται να υπάρχει και στον 13900Κ που δεν χτυπάει τέτοια vcore για 5.8GHz και πάλι μόνο στιγμιάια και μόνο σε τέρμα single, ποτέ σε games δεν έχω δει τέτοια clocks, ακόμα και να υποθέσουμε ότι τρώει degrade σε αυτά τα σενάρια που κάνει boost στα 5.8GHz με 1.4v+, θα έτρωγες BSOD σε τελείως άσχετες στιγμές με χαλαρό usage, που θα πάει να boostαρει στα 5.8GHz. Νομίζω το πρόβλημα είναι πιο σύνθετο, μέχρι και κακές παρτίδες με κατασκευαστικά θέματα βγάζουν νοήμα από μία άποψη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, Razor333 είπε Το θέμα φαίνεται να υπάρχει και στον 13900Κ που δεν χτυπάει τέτοια vcore για 5.8GHz και πάλι μόνο στιγμιάια και μόνο σε τέρμα single, ποτέ σε games δεν έχω δει τέτοια clocks, ακόμα και να υποθέσουμε ότι τρώει degrade σε αυτά τα σενάρια που κάνει boost στα 5.8GHz με 1.4v+, θα έτρωγες BSOD σε τελείως άσχετες στιγμές με χαλαρό usage, που θα πάει να boostαρει στα 5.8GHz. Νομίζω το πρόβλημα είναι πιο σύνθετο, μέχρι και κακές παρτίδες με κατασκευαστικά θέματα βγάζουν νοήμα από μία άποψη. Τι να σου πω θεωρητικα αν φανε degrage τα δυο καλα cores θα το φανε σε ολο το vcurve οποτε οταν πεφτει και σε χαμηλα ρολογια θα ζηταει πανω απο αυτο που ζητουσε. Αλλα εδω δεν ξερει η ιδια η ιντελ εμεις θα ξερουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 23 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αλλα εδω δεν ξερει η ιδια η ιντελ Ε, μην βάλεις και στοίχημα για αυτό. 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Πού είναι τώρα τα cinebench scores σας, ε; 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, kirileman είπε Πού είναι τώρα τα cinebench scores σας, ε; 😁 εγω ετρεξα το πρωι ειμαι ατρομητος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 9 minutes ago, akoinonitos said: εγω ετρεξα το πρωι ειμαι ατρομητος ! Akoinonitos είσαι..μην μας μπερδευβς 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aki Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε 5 ώρες πριν, Arkin είπε Intel to launch Bartlett-S die with 12 P-Cores for LGA1700 platform in January 2025 https://videocardz.com/newz/intel-to-launch-bartlett-s-die-with-12-p-cores-for-lga1700-platform-in-january-2025 Θα ειναι μια πολυ τιμια εναλλακτικη να αποσυρει τους 13/14 gen και να τους κανει replace δωρεαν με αυτους. 1 ώρα πριν, sakis han είπε Εγω αν δεν δω αναλυση απο τους ειδικους (primen και herald) δεν πιστευω τιποτα Από τον @pirmen56 ναι, από τον herald δύσκολο. Εκτός και αν εμφανιστεί στην πιο κρίσιμη στιγμή Από τον Herald είχαμε πολύ καιρό ανάλυση, έκανε "downgrade" από 13900K σε 12900K Συμφωνώ με τον Arkin. Πρέπει να πιστώσει τους κατόχους με τα προβληματικά 13/14th gen κάπως. Θέλει να ανταγωνιστεί την TSMC με τα δικά της Fabs σε τρίτους... Δε θα πάει καλά αν δεν σέβεται τα RMA. Επεξ/σία 16 Ιουλίου από aki 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 1 hour ago, aki said: Πρέπει να πιστώσει τους κατόχους με τα προβληματικά 13/14th gen κάπως. Παιδιά θέλετε και τα λέτε; Τίποτα δε θα γίνει. Θα βγάλει κανα ακόμη bios ρίχνοντας στα τάρταρα τα boost clocks ή ότι άλλο ξέρω γω ή παίζοντας με τα ρεύματα και πάμε στην επόμενη γενιά ή παραπλήσια. Σίγουρα θα σου δώσει άλλο τσιπ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 1 hour ago, 7nisiotis said: Παιδιά θέλετε και τα λέτε; Τίποτα δε θα γίνει. Θα βγάλει κανα ακόμη bios ρίχνοντας στα τάρταρα τα boost clocks ή ότι άλλο ξέρω γω ή παίζοντας με τα ρεύματα και πάμε στην επόμενη γενιά ή παραπλήσια. Σίγουρα θα σου δώσει άλλο τσιπ... Στις ΗΠΑ όλο και κάτι μπορεί να γίνει, προς τα εδώ λογικά τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα