leros2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου On 02/07/2024 at 17:15, Eloy said: Δεν είναι σωστός ο τίτλος... Δεν έβαλε μέσα καθόλου την 13h gen... Kι οταν βάζεις μέσα τον 5600X, βάλε και τον 13500 για να δείξεις χαρακτήρα... o 13500 κοστίζει όσο το mb/5600/16gb ram μαζι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Και κάπως έτσι χάνεις market share.. Intel Core i9-13900K/14900K stability issues drive game server providers to AMD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Μόνο σε εμένα ο 13700k μου είναι τέρας σταθερότητας ρε παιδιά; Αν εξαιρέσουμε τις θερμοκρασίες (ας είναι καλά η noctua d15s) είναι πραγματικό θηρίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konlift Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Αγαπητοί συνάδελφοι! Ποιος επεξεργαστής πιστεύεται πως είναι καλύτερος ανάμεσα στους 14600κ και 14700(όχι κ); Χρήση κυρίως gaming (4070 super) και αερόψυξη. Με ενδιαφέρει να έχω κυρίως χαμηλότερες θερμοκρασίες στο pc και δεν με απασχολούν τα απόλυτα νούμερα επιδόσεων. Ευπρόσδεκτα σχόλια όσων έχουν τον 14700 (όχι κ) που είναι και σπανιότερος. Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 16 minutes ago, konlift said: Αγαπητοί συνάδελφοι! Ποιος επεξεργαστής πιστεύεται πως είναι καλύτερος ανάμεσα στους 14600κ και 14700(όχι κ); Χρήση κυρίως gaming (4070 super) και αερόψυξη. Με ενδιαφέρει να έχω κυρίως χαμηλότερες θερμοκρασίες στο pc και δεν με απασχολούν τα απόλυτα νούμερα επιδόσεων. Ευπρόσδεκτα σχόλια όσων έχουν τον 14700 (όχι κ) που είναι και σπανιότερος. Ευχαριστώ!! Ξεκινάς με λάθος από τα αποδυτήρια γιατί οι non K δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Οι Κ και θεωρητικά σηκώνουν παραπάνω OC, και έχεις και quicksync ας είναι και άχρηστο και iGPU σε περίπτωση που χαλάσει ή περιμένεις την καινούργια και φυσικά θα έχει καλύτερη μεταπώληση όταν τον αναβάθμισης 13700K 14700K Όποιος είναι φθηνότερος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2 hours ago, αποστόλης said: Μόνο σε εμένα ο 13700k μου είναι τέρας σταθερότητας ρε παιδιά; Όχι, στην συντριπτική πλειοψηφία υποθέτω, το άρθρο όμως είναι για 13900Κ/14900Κ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 23 λεπτά πριν, prefuse είπε Ξεκινάς με λάθος από τα αποδυτήρια γιατί οι non K δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Οι Κ και θεωρητικά σηκώνουν παραπάνω OC, και έχεις και quicksync ας είναι και άχρηστο και iGPU σε περίπτωση που χαλάσει ή περιμένεις την καινούργια και φυσικά θα έχει καλύτερη μεταπώληση όταν τον αναβάθμισης 13700K 14700K Όποιος είναι φθηνότερος.. Και ο i7-14700 έχει iGPU... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konlift Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 15 λεπτά πριν, prefuse είπε Ξεκινάς με λάθος από τα αποδυτήρια γιατί οι non K δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Οι Κ και θεωρητικά σηκώνουν παραπάνω OC, και έχεις και quicksync ας είναι και άχρηστο και iGPU σε περίπτωση που χαλάσει ή περιμένεις την καινούργια και φυσικά θα έχει καλύτερη μεταπώληση όταν τον αναβάθμισης 13700K 14700K Όποιος είναι φθηνότερος.. Αγαπητέ μου άλλη ερώτηση έκανα, άλλα απάντησες.... Πιστεύω πως οι Κ δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Η μάλλον έχουν; Ναι φυσικά διότι σε κάνουν να ασχολείσαι μόνο με ρυθμίσεις των θερμοκρασιών - volt. Φυσικά να μην ξεχνάμε πως ακόμη και σε μια απλή αναβάθμιση drivers (ακόμη και windows) μπορεί να αλλάξει κάτι και το σύστημα είτε να κρασσάρει, είτε να ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες... Το όφελος ποιοι είναι; Μα φυσικά να γεμίζει το χρόνο κάποιου αργόσχολου..... Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει σε αυτά που ρώτησα πριν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 45 λεπτά πριν, konlift είπε Αγαπητοί συνάδελφοι! Ποιος επεξεργαστής πιστεύεται πως είναι καλύτερος ανάμεσα στους 14600κ και 14700(όχι κ); Χρήση κυρίως gaming (4070 super) και αερόψυξη. Με ενδιαφέρει να έχω κυρίως χαμηλότερες θερμοκρασίες στο pc και δεν με απασχολούν τα απόλυτα νούμερα επιδόσεων. Ευπρόσδεκτα σχόλια όσων έχουν τον 14700 (όχι κ) που είναι και σπανιότερος. Ευχαριστώ!! i7-14700 με κλειστά τα μάτια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konlift Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Και ο i7-14700 έχει iGPU... Όταν είσαι ερωτευμένος με τους Κ, όλα τα ξεχνάς!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, konlift είπε Αγαπητοί συνάδελφοι! Ποιος επεξεργαστής πιστεύεται πως είναι καλύτερος ανάμεσα στους 14600κ και 14700(όχι κ); Χρήση κυρίως gaming (4070 super) και αερόψυξη. Με ενδιαφέρει να έχω κυρίως χαμηλότερες θερμοκρασίες στο pc και δεν με απασχολούν τα απόλυτα νούμερα επιδόσεων. Ευπρόσδεκτα σχόλια όσων έχουν τον 14700 (όχι κ) που είναι και σπανιότερος. Ευχαριστώ!! Εξαρταται πως συμπεριφερεται ο 14700 ,αν πεφτει στα 65watt οταν παιζεις θα ειναι χωμα και χειροτερος απο 14600k. Αν προκειται να αγοραστει καινουριος δεν εχει κανενα λογo αγορας γτ εχει τα ιδια λεφτα με 14700k τον οποιο τον κανεις οτι θες οποτε θες. Επεξ/σία 11 Ιουλίου από akoinonitos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 55 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εξαρταται πως συμπεριφερεται ο 14700 ,αν πεφτει στα 65watt οταν παιζεις θα ειναι χωμα και χειροτερος απο 14600k. Τι εννοείς με αυτό; Μπορείς να εξηγήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε Τι εννοείς με αυτό; Μπορείς να εξηγήσεις; o 14700 εχει pl1 65watt και pl2 219watt δλδ μετα απο 56sec απο το limit των 219watt θα πεσει στα 65watt limit. Ε στα 65watt δεν θα μπορει να κραταει 5.3ghz στα pcores και θα πεσει αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε o 14700 εχει pl1 65watt και pl2 219watt δλδ μετα απο 56sec απο το limit των 219watt θα πεσει στα 65watt limit. Ε στα 65watt δεν θα μπορει να κραταει 5.3ghz στα pcores και θα πεσει αρκετα. Και πως μπορεί να λυθεί αυτό το πρόβλημα; Ίσως αν τον τρέξει με power limit στο off; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα