ICE-T Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Αν μπορεις δειξε μου πως γιατι η τελευταια φορα που ασχοληθηκα με αυτα ειναι με τον 4790k Που παω τι κανω ακριβως; 5 λεπτά να ανοίξω υπολογιστή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου 1 λεπτό πριν, ICE-T είπε 5 λεπτά να ανοίξω υπολογιστή . Θα το δω οταν γυρισω γιατι θελει παρκο του Τριτση η οικογενεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sjtak Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Που παω τι κανω ακριβως; Στο cpu lite load option που είναι στο menu που ανέβασες πιο πριν (advanced cpu config). Το default νομίζω είναι το 9. Δοκιμάζεις χαμηλότερα values με κάποιο stress test για σταθερότητα για να δεις μέχρι που μπορείς να πέσεις χωρίς να χάσεις επιδόσεις. Επειδή το cinebench δεν είναι πολύ βαρύ, καλύτερα κάποιο άλλο πρόγραμμα για να τεστάρεις σταθερότητα όπως π.χ. OCCT. Επεξ/σία 7 Απριλίου από sjtak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Θα το δω οταν γυρισω γιατι θελει παρκο του Τριτση η οικογενεια. voltage settings,cpu core voltage mode/offset mode/cpu core voltage mode/-by cpu/CPU core voltage offset 0.040 Per core Ratio Limit (manual) 53 σε όλους τους p-core. Επεξ/σία 7 Απριλίου από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου @LLLEFTERISΛογικές θερμοκρασίες με 4096W (unlimited)/watercooling επιλογή. Τις ίδιες 90+ πιάνω με 12700k / Arctic LFII 280. Δε φταίει προφανώς η ψύκτρα, ούτε όπως είναι έτσι φτάνω σε παιχνίδια τόσο ψηλά σε θερμοκρασία. Αν θες PL μικρότερο κ uv. Εγώ δε το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω χρόνο και στη χρήση που κάνω πάνω από 78-80c καλοκαίρι δεν είδα , οκ τρώει αβέρτα ρεύμα αλλά κλάιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου 9 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε @LLLEFTERISΛογικές θερμοκρασίες με 4096W (unlimited)/watercooling επιλογή. Τις ίδιες 90+ πιάνω με 12700k / Arctic LFII 280. Δε φταίει προφανώς η ψύκτρα, ούτε όπως είναι έτσι φτάνω σε παιχνίδια τόσο ψηλά σε θερμοκρασία. Αν θες PL μικρότερο κ uv. Εγώ δε το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω χρόνο και στη χρήση που κάνω πάνω από 78-80c καλοκαίρι δεν είδα , οκ τρώει αβέρτα ρεύμα αλλά κλάιν. Απλά έλεγα για καλύτερα εγώ δεν παίζω καθόλου παιχνίδια για να χαζεύω στο ίντερνετ τον έχω άντε και κανέναν αγώνα live streaming Ο μικρός παίζει καμιά φορά FC24 και Forza horizon 5 έπαιζε και Fortnite του το έκοψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Απλά έλεγα για καλύτερα εγώ δεν παίζω καθόλου παιχνίδια για να χαζεύω στο ίντερνετ τον έχω άντε και κανέναν αγώνα live streaming Ο μικρός παίζει καμιά φορά FC24 και Forza horizon 5 έπαιζε και Fortnite του το έκοψα. δοκίμασε ότι σου έγραψα μιας και έχουμε την ίδια μητρική επεξεργαστή άμα δεν δεις -15 βαθμούς το λιγότερο γιατί υπολογίζω -20 και 227watt θα σού έκατσε πολύ μπανάνα CPU. Επεξ/σία 7 Απριλίου από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου On 05/04/2024 at 18:12, Psyber said: Ποια τιμή θες να κοιτάξω ακριβώς; Το Vcore σε cinebench πάει 1.192 volt. Αν παιζεις stock 5300/4000 με 1.20 volt πρεπει να βρω τροπο να το ριξω. Τι temps εχεις εκει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου Δοκίμασε ένα ήπιο undervolt. Σε σινεμπεντς μέχρι 75. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου Παιδιά έχει τεστάρει κανείς την ek nucleus 360 σε lga1700 να μας πει άποψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου 8 ώρες πριν, ICE-T είπε voltage settings,cpu core voltage mode/offset mode/cpu core voltage mode/-by cpu/CPU core voltage offset 0.040 Per core Ratio Limit (manual) 53 σε όλους τους p-core. Δεν βρίσκω το cpu core voltage mobe Άκυρο το είχα βάλει.στο Normal κα όχι στο Expert Δεν βρίσκω το Per core Ratio Limit (manual) 53 σε όλους τους p-core. Μάλλον αυτό είναι. Μαλλον σε μαπα επεξεργαστη επεσα η ειναι μαπα η θερμοαγωγιμη που δινει η Arctic μαζι με την Freezer II 280 ARGB Μου εβγαλε αυτο εχει σχεση που πειραξα το bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου Ok θερμοκρασία έπιασε , σιγά . Ζέστανε και ο καιρός . Αφού απλή χρήση κάνεις άστο έτσι Μια χαρά είναι η ψύκτρα και η ΑΙΟ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν βρίσκω το cpu core voltage mobe Άκυρο το είχα βάλει.στο Normal κα όχι στο Expert Δεν βρίσκω το Per core Ratio Limit (manual) 53 σε όλους τους p-core. Μάλλον αυτό είναι. Μαλλον σε μαπα επεξεργαστη επεσα η ειναι μαπα η θερμοαγωγιμη που δινει η Arctic μαζι με την Freezer II 280 ARGB Μου εβγαλε αυτο εχει σχεση που πειραξα το bios? Παραπάνω από 15 βαθμούς έπεσες μια χαρά είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου 3 λεπτά πριν, ICE-T είπε Παραπάνω από 15 βαθμούς έπεσες μια χαρά είσαι. Άρα δεν έπεσα σε μάπα επεξεργαστή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου Spoiler Μιλάμε για προτάσεις, όχι αστεία τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα