Psyber Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Παρασκευή που έχω πρόσβαση στο pc σε ενημερώνω. Η εγκατάσταση της lf3, είναι ομαλή; Από τι υλικό είναι φτιαγμένο το contact frame? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, Psyber said: Παρασκευή που έχω πρόσβαση στο pc σε ενημερώνω. Η εγκατάσταση της lf3, είναι ομαλή; Από τι υλικό είναι φτιαγμένο το contact frame? Ναι ολα ΟΚ. Αξιζει τα λευτα της. https://www.youtube.com/watch?v=zfffNRTOZCc&t=1142s Δεν θυμάμαι να σου πω με σιγουρια δυστυχώς εχει και δοκιμές ο μαλιας. Μαλλον σκληρο πλαστικο..και αν είναι μεταλλικο ειναι ελαφρυ κραμα. 253W @14600K 5300 στους P-Core 4000 στους E-Core ειμαι ~95 στον θερμοτερο με 1.36-1.38v (αλλα μου φαίνεται πολύ το voltage) γιαυτο σε ρωταω...γιατι αν παιζει με 1.2Χ θα πεσει πολυ η θερμοκρασια. με LF 3 240mm αυτα. Επεξ/σία 2 Απριλίου από GeorgeVasil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Όχι ο δικός μου παίζει πολύ πιο δροσερά, δοκίμασε αρνητικό offset -40. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2 ώρες πριν, GeorgeVasil είπε Ναι ολα ΟΚ. Αξιζει τα λευτα της. https://www.youtube.com/watch?v=zfffNRTOZCc&t=1142s Δεν θυμάμαι να σου πω με σιγουρια δυστυχώς εχει και δοκιμές ο μαλιας. Μαλλον σκληρο πλαστικο..και αν είναι μεταλλικο ειναι ελαφρυ κραμα. 253W @14600K 5300 στους P-Core 4000 στους E-Core ειμαι ~95 στον θερμοτερο με 1.36-1.38v (αλλα μου φαίνεται πολύ το voltage) γιαυτο σε ρωταω...γιατι αν παιζει με 1.2Χ θα πεσει πολυ η θερμοκρασια. με LF 3 240mm αυτα. Tα voltages για 5.3 μου φαίνονται πολλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου 16 hours ago, Mr Aris said: Όταν το dtt είναι ενεργό, βλέπουμε το παρακάτω? Δηλαδή είναι για 15 συγκεκριμένα παιχνίδια? Η κάτι μου διαφεύγει? 13900κ έχω Κάπου θα έχει απαντηθεί, αλλά ξαναρωτάω, ποιους επεξεργαστές υποστηρίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου 31 λεπτά πριν, kirileman είπε Κάπου θα έχει απαντηθεί, αλλά ξαναρωτάω, ποιους επεξεργαστές υποστηρίζει; Σίγουρα τον 13900κ🤣 Αν δε κάνω λάθος σειρές 12-13-14 i7 και πάνω ξεκλειδωτους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου On 02/04/2024 at 12:02, GeorgeVasil said: Ναι ολα ΟΚ. Αξιζει τα λευτα της. https://www.youtube.com/watch?v=zfffNRTOZCc&t=1142s Δεν θυμάμαι να σου πω με σιγουρια δυστυχώς εχει και δοκιμές ο μαλιας. Μαλλον σκληρο πλαστικο..και αν είναι μεταλλικο ειναι ελαφρυ κραμα. 253W @14600K 5300 στους P-Core 4000 στους E-Core ειμαι ~95 στον θερμοτερο με 1.36-1.38v (αλλα μου φαίνεται πολύ το voltage) γιαυτο σε ρωταω...γιατι αν παιζει με 1.2Χ θα πεσει πολυ η θερμοκρασια. με LF 3 240mm αυτα. Ποια τιμή θες να κοιτάξω ακριβώς; Το Vcore σε cinebench πάει 1.192 volt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου Γιατί στην MSI MAG Z790 τα Long Duration Power Limit και Short Duration Power Limit είναι στα 4096W ? Στο Auto είναι αλλά τόσο γράφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Γιατί στην MSI MAG Z790 τα Long Duration Power Limit και Short Duration Power Limit είναι στα 4096W ? Στο Auto είναι αλλά τόσο γράφει. 4096=Unlimited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Πέτρος είπε 4096=Unlimited Να του κάνω power limit και αν ναι που να το βάλω; Μάπα τελικά η Arctic freezer ii A-RGB 280 Έπρεπε και μεγαλύτερο κουτί να πάρω από το O11 Air Mini και καλύτερη υδρόψυξη για τον 14700k Επεξ/σία 7 Απριλίου από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου 26 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Να του κάνω power limit και αν ναι που να το βάλω; Δεν ξέρω από αυτά, είμαι Ινδιάνος εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πάντως είναι αθόρυβο. Το κουτί έχει 4Χ140mm συν 1Χ120mm Lian Li που οι 140αρηδες ειναι 200-1200 στροφές και ο 120αρης 200-1500 στροφές. Η υδρόψυξη είναι 200-1900 στροφές και στο Stress CPU δούλευαν όλοι σχεδόν στο τέρμα. Είμαι σε σκέψη κάποια στιγμή να αλλάξω τους Lian Li του κουτιού και να βάλω της Arctic που είναι 200-1900 Επεξ/σία 7 Απριλίου από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Να του κάνω power limit και αν ναι που να το βάλω; Μάπα τελικά η Arctic freezer ii A-RGB 280 Έπρεπε και μεγαλύτερο κουτί να πάρω από το O11 Air Mini και καλύτερη υδρόψυξη για τον 14700k undervolt - 0.040 ,και περιόρισε τον στα 5.3 all core ,θα πέσεις σχεδόν 15 c κάτω με μικρή διαφορά στο score στο cinebench R23. Επεξ/σία 7 Απριλίου από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sjtak Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου 48 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Να του κάνω power limit και αν ναι που να το βάλω; Καλύτερα undervolt. Στις msi είναι και πιο απλό. Μπορείς να το κάνεις από το cpu lite load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου Μόλις τώρα, ICE-T είπε undervolt - 0.040 ,και περιόρισε τον στα 5.3 all core Αν μπορεις δειξε μου πως γιατι η τελευταια φορα που ασχοληθηκα με αυτα ειναι με τον 4790k Μόλις τώρα, sjtak είπε Καλύτερα undervolt. Στις msi είναι και πιο απλό. Μπορείς να το κάνεις από το cpu lite load. Που παω τι κανω ακριβως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα