elpenor Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Daredevil said: Πιστεύω ότι σχετίζεται και με τα RMA των 13900K που δεν ήταν λίγα και εμφανίζονται ακόμα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από elpenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) O buildzoid λέει ότι είναι επεξεργαστές που δε θα μακροημερεύσουν. Με VF curve τραβηγμένο από τα μαλλιά τον παίρνεις τώρα και σε 1-2 χρόνια κρασάρει, λόγω degrade, ακόμα και εντελώς στοκ. Αυτό για τις "υγιείς" περιπτώσεις που σήμερα δεν κρασάρουν. Αυτοί που κρασάρουν ήδη είναι τελειωμένη υπόθεση. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από kkatzos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εξαρταται και τι δινει η καθε μητρικη και αν εχεις βαλει χερι ,προσωπικα με την ταση να ανεβαινει μεχρι 1.28v δεν εχω παρατηρησει καποιο dergade ουτε ασταθεια. Σιγουρα οι υψηλες θερμοκρασιες μαζι με την υψηλη ταση και τα πολλα amps που εχουν οut of the box δεν ειναι οτι καλυτερο και καλα θα κανει η intel να σοβαρευτει Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Πολλά τέτοια περιστατικά στο ocn.net βέβαια και αυτοί τα πονάνε τα τσιπ all day άσχετα την ψύξη που έχουν. Για αυτό είμαι με στοκ ρολόγια, ιντελ λιμιτς και uv όσο μπορεί το τσιπ μου. Το μόνο που έχω αφήσει auto στο bios στην καρτέλα των limits είναι τα amp.στο οποίο η asus δείχνει στο auto κάπου 512Α εάν θυμάμαι καλά. Θα το ρίξω και αυτό στα 350Α να είμαστε οκ καλού κακού 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Instability Issues with Intel 13th/14th Generation Processors During Unreal Engine Gameplay Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Instability Issues with Intel 13th/14th Generation Processors During Unreal Engine Gameplay Καλά μπορεί να είναι μαλακία και της συγκεκριμένης μηχανής με τους 13/14.Και να μην είναι τα τσιπ. Μιλαω πάντα σενάρια στοκ και όχι τραβηγμένα oc από τα @@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2 hours ago, Psycho_Warhead said: Instability Issues with Intel 13th/14th Generation Processors During Unreal Engine Gameplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Fixed. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Για πάμε. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Instability Issues with Intel 13th/14th Generation Processors During Unreal Engine Gameplay Αν τους τρέχεις πολύωρα πάνω από 300w αυτά γίνονται.....τώρα αν τους έχεις νορμάλ με φυσιολογικό vcore και στο range 200-280w θα κάνει καιρό να τους κάνει κανείς μπρελόκ. 10 λεπτά πριν, Armoral είπε Για πάμε. Καλορίζικος Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από BabisTs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Armoral είπε Για πάμε. Με γειες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 3 hours ago, Armoral said: Για πάμε. Επειδή είμαι και εγώ ανάμεσα σε 14900k ή 14700k πόσο τον αγόρασες εαν επιτρέπεται και με τι υδρόψυξη τον λειτουργείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Psycho13 είπε Επειδή είμαι και εγώ ανάμεσα σε 14900k ή 14700k πόσο τον αγόρασες εαν επιτρέπεται και με τι υδρόψυξη τον λειτουργείς? Έχεις pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, Armoral είπε Για πάμε. Πρωτα απ'ολα να ευχομαι να τον χαρεις οσο δεν παει......... Τωρα κατι αλλο που ειδα , ρε φιλε τι 1.341 volts???????τοσο πολυ θελουν ρευμα θελουν???? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 3 hours ago, alexcrx said: Πρωτα απ'ολα να ευχομαι να τον χαρεις οσο δεν παει......... Τωρα κατι αλλο που ειδα , ρε φιλε τι 1.341 volts???????τοσο πολυ θελουν ρευμα θελουν???? Αυτό δείχνει σε stock. Από 13900k αναβάθμισα, περιέργως η μητρική κράτησε όλες τις ρυθμίσεις όπως τις είχα με τον παλιό παρά το γεγονός ότι μου εμφάνισε μήνυμα ότι έχουμε νέα cpu επάνω. 7 hours ago, Psycho13 said: Επειδή είμαι και εγώ ανάμεσα σε 14900k ή 14700k πόσο τον αγόρασες εαν επιτρέπεται και με τι υδρόψυξη τον λειτουργείς? H150i Capellix αλλά καλύτερα να δεις κάποια άλλη πιστεύω. Δεν έχω θέματα αλλά δεν τον κρατά πολύ δροσερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα