Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, BabisTs είπε Το ζήτημα είναι Κ ή KF?🤣 Εγώ μάλλον KF, δεν δουλεύει η IGPU σε μένα, δεν δίνει vrms η MSI Δεν νομίζω να έχει διαφορά στο binning, right? Στις τιμές που βλέπεις από Γερμανία, διαίρεσε με 1,19 και κάντο x24% + 16€ τα μεταφορικά για να δείς τελική τιμή. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν νομίζω να έχει διαφορά στο binning, right? όχι δεν έχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Herald είπε Aπλά ενημέρωση, καλύτερα προτιμήστε το alternatede. Χρεώνει 16€ μεταφορικά με UPS!! Το caseking ζητάει 32€ με DHL. Προσπαθησα τις προαλλες να παραγγειλω απο alternate.de και μου ειπαν οτι δε στελνουν Ελλαδα. Δεν εχω επαγγελματικο ΑΦΜ οποτε δε ξερω αν στελνουν σε αυτη τη περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, xartemporas είπε Προσπαθησα τις προαλλες να παραγγειλω απο alternate.de και μου ειπαν οτι δε στελνουν Ελλαδα. Δεν εχω επαγγελματικο ΑΦΜ οποτε δε ξερω αν στελνουν σε αυτη τη περιπτωση. Στέλνουν, μόλις πας να παραγγειλείς σου λέει δεν στέλνουν Ελλάδα και σου έχει ένα κουμπάκι στη μέση της σελίδας που λέει αποστολή προσφοράς με email. Το πατάς, σου έρχεται επιβεβαίωση στο email - και μετά από 1 έως 3 μέρες σου έρχεται η προσφορά στο email υπολογισμένη με το Ελληνικό ΦΠΑ. Απαντάς στο email τους με ποιό τρόπο θες να πληρώσεις (κατάθεση κάρτα κλπα) και σου στέλνουν τον κωδικό πληρωμής - πληρώνεις και έτοιμος. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από Herald 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Αυτό έκανα, μου ηρθε αρχικα η προσφορα στο e-mail, αλλα μετα απο 3 μερες μου ηρθε νεο mail και μου ειπαν το εξης: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, xartemporas είπε Αυτό έκανα, μου ηρθε αρχικα η προσφορα στο e-mail, αλλα μετα απο 3 μερες μου ηρθε νεο mail και μου ειπαν το εξης: A για κάρτες γραφικών δεν ξέρω, ίσως δεν έχουν στοκ και στέλνουν μόνο Γερμανία. Πάντως επεξεργαστές αγοράζεις κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Το 2020 ετσι ειχα παραγγειλει την 3080, μου ειχε ερθει η προσφορα αρχικα, και μετα απο 2-3 μερες μου ειχε ερθει mail για να πληρωσω κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, xartemporas είπε Το 2020 ετσι ειχα παραγγειλει την 3080, μου ειχε ερθει η προσφορα αρχικα, και μετα απο 2-3 μερες μου ειχε ερθει mail για να πληρωσω κτλπ. Και εγώ έτσι τσίμπησα 3090, αλλά τώρα ίσως το στοκ να είναι πιο περιορισμένο - υπομονή. Μην βιάζεστε ρε λεβέντες, όλοι θα πάρουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, BabisTs είπε Το ζήτημα είναι Κ ή KF?🤣 K για να μη φοβάσαι να μείνεις χωρίς gpu 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δεν αξίζουν καθόλου οι Ζ790 αν θες να μείνεις σε DDR4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν αξίζουν καθόλου οι Ζ790 αν θες να μείνεις σε DDR4. Oύτε σε DDR5 αξίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Herald είπε Oύτε σε DDR5 αξίζουν Ίσως καλύτερα OCια για όσους ασχολούνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ίσως καλύτερα OCια για όσους ασχολούνται. Noμίζω πως απλά μας τρολλάρουν οι κατασκευαστές. Βάζουνε ADIE στο QVL των Z790 γιατί είναι "ελαφριά" για IMC και mobo, για να νομίζεις ότι σηκώνουν 8000 ram ενώ τα z690 όχι. Στην πράξη θα τα δούμε, αλλά γενικά συμφέρουν τα z690, και ναί ειδικά σε DDR4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, BabisTs είπε Το ζήτημα είναι Κ ή KF?🤣 Δεν παιζει πλεον να μεινω χωρις igpu και ας εχω δευτερο pc 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Δεν παιζει πλεον να μεινω χωρις igpu και ας εχω δευτερο pc Ένας από τους λόγους που θέλω να διώξω τον 5900Χ για 13700Κ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα