GeorgeVasil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 8 hours ago, akoinonitos said: Η επιλογη που εχουν παντως να γυρισεις στο πρωτο microcode ειναι κακη ,δειχνει λαθος πολλα πραγμτα ,θερμοκρασιες και αλλα. Ψαξτο λιγο Υπαρχει περιπτωση δλδ να μην κανουν undervolt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε Υπαρχει περιπτωση δλδ να μην κανουν undervolt? θυμαμαι παλιοτερα πως ηταν θεμα καποιοι γκρινιαζαν αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν για B660 η B760 ,χρηματικα τι οριο υπαρχει για μητρικη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Διάβασα για scam cpu πως μπορώ να δω αν πχ ο 14700 είναι scam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Διάβασα για scam cpu πως μπορώ να δω αν πχ ο 14700 είναι scam Που τον αγόρασες και αγχώνεσε τόσο? Μπες εδώ και βάλε το batch number τον τελευταίο κωδικό που έχει το cpu επάνω και το serial number που το γράφει στο κουτι https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000057098/processors.html Αυτό τσεκαρει πόσο εγγύηση απομένει, ωστόσο θα σου γράψει αν κάτι πάει στραβά Για scam gpu από Κίνα έχω διαβάσει, για cpu πρώτη φορά. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από FORIS78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, FORIS78 είπε Που τον αγόρασες και αγχώνεσε τόσο? Μπες εδώ και βάλε το batch number τον τελευταίο κωδικό που έχει το cpu επάνω και το serial number που το γράφει στο κουτι https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000057098/processors.html Αυτό τσεκαρει πόσο εγγύηση απομένει, ωστόσο θα σου γράψει αν κάτι πάει στραβά Για scam gpu από Κίνα έχω διαβάσει, για cpu πρώτη φορά. Δεν τον εχω παρει ακομα απο αγγελια ειναι να τον παρω εδω μεσα. Θα τον παρω χυμα χωρις κουτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ήρθαν και οι μνήμες σήμερα και στήσαμε επιτέλους, μια χαρά το κιτακι είναι hynix m die και η noctua καλα το κραταει το κτήνος πρώτη προσπάθεια βαρεσε 100c μετα με cpu lite 7 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από FORIS78 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, FORIS78 είπε ήρθαν και οι μνήμες σήμερα και στήσαμε επιτέλους, μια χαρά το κιτακι είναι hynix m die και η noctua καλα το κραταει το κτήνος πρώτη προσπάθεια βαρεσε 100c μετα με cpu lite 7 καλορίζικο και το κιτάκι.......αν μπορέσεις και τον περιορίσεις σε vcore θα γίνει αρνάκι Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από BabisTs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, FORIS78 είπε ήρθαν και οι μνήμες σήμερα και στήσαμε επιτέλους, μια χαρά το κιτακι είναι hynix m die και η noctua καλα το κραταει το κτήνος πρώτη προσπάθεια βαρεσε 100c μετα με cpu lite 7 καλοδουλευτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SAnathema Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 οι B760 κάνουν undervolt. Της Asus σίγουρα, νομίζω και gigabyte και msi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 hours ago, akoinonitos said: θυμαμαι παλιοτερα πως ηταν θεμα καποιοι γκρινιαζαν αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν για B660 η B760 ,χρηματικα τι οριο υπαρχει για μητρικη ? ~ 160-180. Εχω βρει αυτές: ~160 https://www.skroutz.gr/s/40256681/ASRock-B760M-Steel-Legend-WiFi-Motherboard-Micro-ATX-me-Intel-1700-Socket.html ~180 https://www.skroutz.gr/s/36155302/ASRock-Z690M-PG-Riptide-D5-Motherboard-Micro-ATX-me-Intel-1700-Socket.html Η δευτερη εχει πολυ λαθος θεση το connector για το front panel και εχουν αναφερθει conflicts Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από GeorgeVasil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε ~ 160-180. Εχω βρει αυτές: ~160 https://www.skroutz.gr/s/40256681/ASRock-B760M-Steel-Legend-WiFi-Motherboard-Micro-ATX-me-Intel-1700-Socket.html ~180 https://www.skroutz.gr/s/36155302/ASRock-Z690M-PG-Riptide-D5-Motherboard-Micro-ATX-me-Intel-1700-Socket.html Η δευτερη εχει πολυ λαθος θεση το connector για το front panel και εχουν αναφερθει conflicts χτυπα την b760 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
33Bird33 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά έχω σκάσει πραγματικά... Έχω ένα κιτ g.skill 7200 CL 34 και δεν έχω ιδέα αν θα δουλέωψει σε Dark Hero ή Formula. 'Eχω όλα τα άλλα κομάτια και μου έχει μείνει η μητρική να πάρω μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε Παιδιά έχω σκάσει πραγματικά... Έχω ένα κιτ g.skill 7200 CL 34 και δεν έχω ιδέα αν θα δουλέωψει σε Dark Hero ή Formula. 'Eχω όλα τα άλλα κομάτια και μου έχει μείνει η μητρική να πάρω μόνο. γτ να μην δουλεψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
33Bird33 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε γτ να μην δουλεψει? Γενικά γίνεται λίγο πανικός με τις 2 αυτές μητρικές από τότε που βγήκαν διαμαρτύρεται αρκετός κόσμος ότι δε μπορούν να τρέξουν τα XMP τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChaosAD Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Αν σε ενδαφερει μόνο το XMP δεν θα έχεις θεμα. Ακομα και μέχρι τα 7600 μια χαρα θα εισαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα