SAnathema Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, akoinonitos said: https://ibb.co/QN5JNrp Σε ποιές θέσεις έχεις τις RAM Α2 και Β2? Και απενεργοποίησες Α1 και Β1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Γίνεται σε Ζ690 Msi motherboard αυτο; Asus exclusive μάλλον. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από BabisTs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, SAnathema είπε Σε ποιές θέσεις έχεις τις RAM Α2 και Β2? Και απενεργοποίησες Α1 και Β1? δεν θυμαμαι πως τα εχει η μητρικη , στο 2-4 απο αριστερα τις εχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 57 minutes ago, akoinonitos said: στο 2-4 απο αριστερα τις εχω Α2 Β2 είναι οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 έχει κανένας θέμα με το shut down στον υπολογιστή με τα windows 11? κάποιες φορές δεν κλείνει καν θέλει με το κουμπί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε έχει κανένας θέμα με το shut down στον υπολογιστή με τα windows 11? κάποιες φορές δεν κλείνει καν θέλει με το κουμπί Eμενα ειναι κομπλε , απο update εισαι κομπλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Ειχα λιγο χρονο σημερα και ειπα να δω εαν τα εχει και αυτος τα 8κ γιατι ασχετα εαν εχει υψηλοτερο mc sp δεν τα πιστευω τοσο. Ευτυχως με τα ιδια ολα σε ρευματα και timings το εβγαλε οπως ο 13900 ,πιο πολυ ετρεξα για να εχω μια βαση για το πως βαδιζω.Να δουμε εαν μπορει να περασει τα 8266 του 13900 με πιο σφιχτα timings k ρευματα ωστε να ειμαστε ανετοι για 24/7 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Νικο καντη λιγο πιο μεγαλη την καρτελα του hwinfo ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Νικο καντη λιγο πιο μεγαλη την καρτελα του hwinfo ρε Δεν πάει άλλο θα βγει έξω από την tv.😆 Τι εννοείς αυτό που τα δείχνει συγκεντρωμένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Δεν πάει άλλο θα βγει έξω από την tv.😆 Τι εννοείς αυτό που τα δείχνει συγκεντρωμένα? πατα τα βελακια κατω αριστερα ρε να ανοιξεις καρτελα διπλα σαν ξεχειλωμενο ... ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Ρε σεις το apo γιατι δεν μου ανοιγει? περασα και οδηγους και το εκανα enable bios.Τι σκατα μαιμου 14αρι μου εδωσαν? 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε πατα τα βελακια κατω αριστερα ρε να ανοιξεις καρτελα διπλα σαν ξεχειλωμενο ... ειναι με βολευει ετσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Eμενα ειναι κομπλε , απο update εισαι κομπλε? ναι όλα κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ρε σεις το apo γιατι δεν μου ανοιγει? περασα και οδηγους και το εκανα enable bios.Τι σκατα μαιμου 14αρι μου εδωσαν? με βολευει ετσι ουτε εμενα υπαρχει βιντεακι που σου δειχνει τι να κανεις αλλα βαριεμαι να το κανω ,ουτως η αλλως προς ωρας αχρηστο ειναι https://www.overclock.net/threads/14th-gen-intel-and-application-optimization.1808287/#post-29253591 Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε ουτε εμενα υπαρχει βιντεακι που σου δειχνει τι να κανεις αλλα βαριεμαι να το κανω ,ουτως η αλλως προς ωρας αχρηστο ειναι Άρα μαϊμούδες μας πούλησαν.Γαμω την ιντελ μου μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε ναι όλα κανονικά τι να σου πω δεν ξερω κανε κανα clear cmos και δες 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Άρα μαϊμούδες μας πούλησαν.Γαμω την ιντελ μου μεσα μαλλον θεμα asus ειναι γτ ο Μπαμπης το περασε κατευθειαν ,δες πανω εκανα edit, διαβασε το νημα στο oc Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα