BabisTs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Έτοιμο και το apo.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, BabisTs είπε Έτοιμο και το apo.... τι είναι αυτό μπάμπη εξήγα και για εμάς τους νουμπάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 https://videocardz.com/newz/intel-announces-december-14-ai-everywhere-launch-event-for-core-ultra-meteor-lake-and-5th-gen-xeon-cpus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε τι είναι αυτό μπάμπη εξήγα και για εμάς τους νουμπάδες σου δίνει boost σε όσα games το υποστηρίζουν....μέχρι στιγμής βέβαια μόνο 2 games υποστηρίζονται. https://videocardz.com/newz/intel-apo-game-optimizing-technology-delivers-up-to-31-higher-fps-with-core-i9-14900k πως την είδες την μετάβαση σε ίντελ γενικά? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, BabisTs είπε πως την είδες την μετάβαση σε ίντελ γενικά? Μέχρι τώρα μια χαρά καλές θερμοκρασίες, εύκολα διαχειρίσιμος στο bios, τα κουτσα κορς κάνουν καλή δουλίτσα και ας μην είναι 3D … γενικά μην κοροϊδευόμαστε ιντελα και windows overall δουλεύουν πολύ καλύτερα απ ότι με Amd … με την κάρτα δε βλέπω μπουκάλι ούτε σε χαμηλότερες αναλύσεις αν και παίζω σε 4κ . Τώρα οκ άμα καίει 10-20 watt πάνω από 3D κατά τη γνώμη μου είναι αμελητέο ποσό μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
33Bird33 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, BabisTs είπε σου δίνει boost σε όσα games το υποστηρίζουν....μέχρι στιγμής βέβαια μόνο 2 games υποστηρίζονται. https://videocardz.com/newz/intel-apo-game-optimizing-technology-delivers-up-to-31-higher-fps-with-core-i9-14900k πως την είδες την μετάβαση σε ίντελ γενικά? Είσαι ικανοποιημένος με την suprim liquid Μπάμπη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε Είσαι ικανοποιημένος με την suprim liquid Μπάμπη? Τούμπανη υλοποίηση...γενικά οι msi supreme (αέρας ή νεράκι )έδωσαν πολύ καλά στις 4000series ..Πολύ κρύα (push-pull διάταξη την έχω με 4 Phanteks Τ30 ) και κανένα παράπονο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 https://videocardz.com/newz/intel-core-i7-14700hx-features-20-cores-and-5-4-ghz-boost-new-leak-shows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Έφτασε και ο δικός μου 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ICE-T είπε Έφτασε και ο δικός μου με γειες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ICE-T είπε Έφτασε και ο δικός μου Βάψτον μπλε και πετά τον στη θάλασσα που λέμε. 😂 με υγεία να τον χαρείς ευχομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Βάψτον μπλε και πετά τον στη θάλασσα που λέμε. 😂 με υγεία να τον χαρείς ευχομαι. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε με γειες ευχαριστώ αδερφέ. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, ICE-T είπε Έφτασε και ο δικός μου καλορίζικο το νέο μοτέρ και καλοπαίχνιδο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, BabisTs είπε καλορίζικο το νέο μοτέρ και καλοπαίχνιδο! ευχαριστώ πολύ αδερφέ αύριο που θα έχω χρόνο θα ασχοληθώ λίγο τώρα ίσα που τον πέρασα και έβαλα ένα light undervolt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα