Tambas91 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ο 14700K θα είναι 20/28 λένε τα ''leaks''. αυτό συνεπάγεται με 10 Performance και 8 Ecores? μακάρι αν είναι έτσι θα είναι δυνατότερος από 13900 αν έχει και λίγο καλύτερη κατανάλωση θα είναι πόπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vegito Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8p και 12e Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2023 από vegito 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 2 hours ago, Tambas91 said: αυτό συνεπάγεται με 10 Performance και 8 Ecores? μακάρι αν είναι έτσι θα είναι δυνατότερος από 13900 αν έχει και λίγο καλύτερη κατανάλωση θα είναι πόπα Not gonna happen. 8+12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 24 λεπτά πριν, Herald είπε Not gonna happen. 8+12 ωραία δε θάταν όμως? εν πάση περιπτώσει φαντάζομαι ότι ο 14700k θα είναι περίπου ένας 13900k με λίγες διαφορες στις λεπτομέρειες... καλύτερα ρολόγια, cache, κατανάλωση θα τον κάνεις και λίγο uv να δουλεύει σε χαμηλές θερμοκρασίες όπως πρέπει, λουκούμι θα είναι με 4090 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, Tambas91 said: ωραία δε θάταν όμως? εν πάση περιπτώσει φαντάζομαι ότι ο 14700k θα είναι περίπου ένας 13900k με λίγες διαφορες στις λεπτομέρειες... καλύτερα ρολόγια, cache, κατανάλωση θα τον κάνεις και λίγο uv να δουλεύει σε χαμηλές θερμοκρασίες όπως πρέπει, λουκούμι θα είναι με 4090 Δεν νομίζω να ξεπέρασει τον 13900k σε multi, και λογικά θα έχει και μικρότερη cache. Τώρα τι περιθώρια έχουν να σπρώξουν ρολόγια δεν έχω ιδέα, αλλά δεν νομίζω να δούμε πάλι +600 mhz όπως από 12th σε 13th. Ο 14900k θα είναι fastest Desktop CPU στα πάντα, χωρίς αστερίσκους και μα μου. Ολετηρας, πάω για day one αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν νομίζω να ξεπέρασει τον 13900k σε multi, και λογικά θα έχει και μικρότερη cache. Τώρα τι περιθώρια έχουν να σπρώξουν ρολόγια δεν έχω ιδέα, αλλά δεν νομίζω να δούμε πάλι +600 mhz όπως από 12th σε 13th. Ο 14900k θα είναι fastest Desktop CPU στα πάντα, χωρίς αστερίσκους και μα μου. Ολετηρας, πάω για day one αγορά. Κοίτα μη σου καίει κι αυτός πολύ, όμως, κι έχεις τα ίδια με τον 13ρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 26 minutes ago, Herald said: Δεν νομίζω να ξεπέρασει τον 13900k σε multi, και λογικά θα έχει και μικρότερη cache. Τώρα τι περιθώρια έχουν να σπρώξουν ρολόγια δεν έχω ιδέα, αλλά δεν νομίζω να δούμε πάλι +600 mhz όπως από 12th σε 13th. Ο 14900k θα είναι fastest Desktop CPU στα πάντα, χωρίς αστερίσκους και μα μου. Ολετηρας, πάω για day one αγορά. Εγώ λέω να περιμένω το cpu pass. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 26 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν νομίζω να ξεπέρασει τον 13900k σε multi, και λογικά θα έχει και μικρότερη cache. Τώρα τι περιθώρια έχουν να σπρώξουν ρολόγια δεν έχω ιδέα, αλλά δεν νομίζω να δούμε πάλι +600 mhz όπως από 12th σε 13th. Ο 14900k θα είναι fastest Desktop CPU στα πάντα, χωρίς αστερίσκους και μα μου. Ολετηρας, πάω για day one αγορά. σίγουρα beast θα είναι, όμως θα είναι και overkill για gaming... ενώ ο 14700k θα είναι sweet spot ακόμα και για 1440p (4k+dlss) τώρα άμα κάνεις rendering και τέτοια κόλπα τα σκας εκεί άντε κάνα 2 μήνες αναμονή ακόμα 19 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Κοίτα μη σου καίει κι αυτός πολύ, όμως, κι έχεις τα ίδια με τον 13ρη. τώρα γιατί τον κάνεις έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 24 minutes ago, Πέτρος said: Κοίτα μη σου καίει κι αυτός πολύ, όμως, κι έχεις τα ίδια με τον 13ρη. E αμά καίει θα πάει από εκεί που ήρθε και αυτός. Όπως παραδέχεσαι και ο ίδιος, δεν έχω γυαλιά, αμά κάτι είναι κακό το γράφω, είτε intel είτε amd. Δεν προσπαθώ να σε πείσω ότι ο 7800x 3d είναι πιο efficient σε mt από 13700k. Αλλά εκεί δεν σε ενοχλεί βλέπω η παραπληροφόρηση. Έχουμε καταλάβει τι ρόλο βαράει ο καθένας, μην αγχώνεσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
this.is.elia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, Tambas91 said: σίγουρα beast θα είναι, όμως θα είναι και overkill για gaming... ενώ ο 14700k θα είναι sweet spot ακόμα και για 1440p (4k+dlss) τώρα άμα κάνεις rendering και τέτοια κόλπα τα σκας εκεί άντε κάνα 2 μήνες αναμονή ακόμα Αν κάνεις rendering, το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει είναι ο επεξεργαστής. Εκτός από το cinebech φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Αν κάνεις rendering, το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει είναι ο επεξεργαστής. Εκτός από το cinebech φυσικά. εε καλά οποιο πρόγραμμα θέλει βαρβάτο επεξεργαστή τέλος πάντων 5 λεπτά πριν, Herald είπε E αμά καίει θα πάει από εκεί που ήρθε και αυτός. άμα δεις και δε πάει καλά στείλε ένα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, Tambas91 said: μα δεις και δε πάει καλά στείλε ένα pm Δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση εσύ, έχεις επεξεργαστή για 10ετία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση εσύ, έχεις επεξεργαστή για 10ετία αφού σου αρέσει πολύ μπορούμε και να τα ανταλλάξουμε θα σου δώσω δώρο τη μητρική και τις μνήμες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Just now, Tambas91 said: αφού σου αρέσει πολύ μπορούμε και να τα ανταλλάξουμε θα σου δώσω δώρο τη μητρική και τις μνήμες!! Lol ρε συ, ούτε για σκέτο τον 12900k. Ποιός σε παρέσυρε θέλω να μάθω, ονόματα και διευθύνσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, Herald είπε E αμά καίει θα πάει από εκεί που ήρθε και αυτός. Όπως παραδέχεσαι και ο ίδιος, δεν έχω γυαλιά, αμά κάτι είναι κακό το γράφω, είτε intel είτε amd. Δεν προσπαθώ να σε πείσω ότι ο 7800x 3d είναι πιο efficient σε mt από 13700k. Αλλά εκεί δεν σε ενοχλεί βλέπω η παραπληροφόρηση. Έχουμε καταλάβει τι ρόλο βαράει ο καθένας, μην αγχώνεσαι Να πείσεις εμένα για κάτι που ούτε είπα ούτε σχολίασα? Καλό κι αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα