Eloy Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Thresh είπε Κυκλοφόρησε το Vertex PX? Μόνο το GX βλέπω μέχρι στιγμής στην Ελλάδα. Εξω, ναι. Ελλάδα δεν το βλέπω... πχ... https://a-power.com/product/seasonic-vertex-px-1200-1200w-80-platinum-atx-3-0-fully-modular-power-supply-2/ oops έχεις δίκιο... gold είναι το vertex... to GX βλέπω στο σκρουτζ... Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από Eloy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 6 minutes ago, Eloy said: Εξω, ναι Όχι Ευρώπη πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Πέρα από τα seasonic (που έχουν διπλάσια τιμή από τα super flower) κορυφαία είναι τα super flower SuperFlower Leadex Platinum SE το 1200w έπαιζε στα 160€, τώρα ανέβηκε ένα 100αρι. Δεν είναι γνωστά στους gamers γιατί δεν έχουν RGB και γκατζετιλικια. Τα χρησιμοποιούν στον στρατό και σε workstation. Αν σας ενδιαφέρει η ποιότητα και η απροβλημάτιστη χρήση πολλών χρόνων αλλα χωρίς γκατζετιλικια είναι η καλύτερη λύση. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Τα superflower είναι τοπ ποιότητα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Kαι η Seasonic όπως και η Superflower προμηθεύουν αν όχι όλα, σχεδόν όλα τα γνωστά brands psu στην αγορά. Oποια και να προτιμήσεις από τις δυο είναι εγγύηση και μάλιστα 10ετής και 12ετής. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με αυτά τα psu. Παρόλα αυτά δεν είναι κακό να υπάρχουν και '' γκατζετιλίκια'' όπως ανέφερε ο συμφορουμίτης πιο πάνω, πχ όπως το Αsus Thor. Εξήγησα τους λόγους που θα ήταν άκυρη η αγορά του στη περίπτωση μου. Seasonic χρόνια εμπιστεύομαι, Super Flower δεν έτυχε να πάρω αλλά προφανώς έχω διαβάσει τα καλύτερα. Μιλάμε για psu που παρέχουν ρεύμα σταθερά ακόμα και way above των δυνατοτήτων τους από διάφορες μετρήσεις που έχω δει κατα καιρούς σε γνωστά κανάλια. Τι θα ήθελα να κάνουν όμως αυτοί οι δυο για να βελτιωθούν. 1. Βάλτε και καμιά οθονίτσα, για όποιον θέλει να βλέπει μετρήσεις κτλ. 2. Copy Paste την πατεντιά της Corsair που δίνει και λόγο ύπαρξης στα modular με τις συνδέσεις ουσιαστικά στο πλαϊνό του psu. Β ο λ ι κ ό τ α το απλά με το μοναδικό αρνητικό τους ότι δεν είναι συμβατά με όλα τα cases στην αγορά. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από Alex21121988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Το θέμα είναι να είναι το psu ATX 3.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Το θέμα είναι να είναι το psu ATX 3.0 Για την αισθητική; Οκ αν κάποιον τον ενοχλεί, ή δεν μπορεί να βάλει σωστά ένα καλώδιο. Αλλά όταν χρησιμοποιούν ακόμα το ATX 2.0 σε νέα workstation build με νέες κάρτες γραφικών χωρίς προβλήματα δεν τίθεται θέμα προβληματικής χρήσης αλλά καθαρά θέμα μάρκετινγκ για να γίνουν obsolete τα προηγούμενα και να προωθήσουν νέες πωλήσεις ATX 3.0. Πχ το κάνουν να φαίνεται ως αναγκαίο για να αναβαθμίσουν όλοι οι χρήστες που θα αγοράσουν νέα κάρτα γραφικών. Ενώ στην ουσία αν το τροφοδοτικό καλύπτει τα watt του νέου build, δεν χρειάζεται αλλαγή τροφοδοτικού. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2023 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, prefuse είπε Για την αισθητική; Οκ αν κάποιον τον ενοχλεί, ή δεν μπορεί να βάλει σωστά ένα καλώδιο. Αλλά όταν χρησιμοποιούν ακόμα το ATX 2.0 σε νέα workstation build με νέες κάρτες γραφικών χωρίς προβλήματα δεν τίθεται θέμα προβληματικής χρήσης αλλά καθαρά θέμα μάρκετινγκ για να γίνουν obsolete τα προηγούμενα και να προωθήσουν νέες πωλήσεις ATX 3.0. Πχ το κάνουν να φαίνεται ως αναγκαίο για να αναβαθμίσουν όλοι οι χρήστες που θα αγοράσουν νέα κάρτα γραφικών. Ενώ στην ουσία αν το τροφοδοτικό καλύπτει τα watt του νέου build, δεν χρειάζεται αλλαγή τροφοδοτικού. Εγω ξερω πχ ότι η 4090 που έχω θέλει ΑΤΧ 3.0 και αν και μπορεί να δουλεύει και με τα παλαιότερα, αυτές που έρχονται θα το χρειάζονται σίγουρα, οπότε αν ειναι να αγοράσεις καινούριο, πάρε ATX 3.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Εγω ξερω πχ ότι η 4090 που έχω θέλει ΑΤΧ 3.0 και αν και μπορεί να δουλεύει και με τα παλαιότερα, αυτές που έρχονται θα το χρειάζονται σίγουρα, οπότε αν ειναι να αγοράσεις καινούριο, πάρε ATX 3.0 οχι δεν θέλει. μια χαρα ειναι και με ΑΤΧ 2.0. https://www.pugetsystems.com/solutions/ φτιαξε οτι build θελεις, top quality τροφοδοτικα ΑΤΧ 2.0 χρησιμοποιούν για critical δουλευες, οχι για gaming που το λαθος ειναι επιτρεπτό, ενω τα rgb/gadget διπλασιάζουν το κόστος τους χωρις να αυξάνουν την ποιότητα του τροφοδοτικου, το οποιο ειναι ζωτικης σημασίας στις επαγγελματικες εφαρμογες. Δηλ. στα GAMING PSU τυπου ROG κτλ, πολλες φορές τυχαίνει να πληρωνεις παραπάνω χρήματα απο οτι για ενα ποιοτικό όπως super flower/seasonic για να παρεις ενα υποδιέστερο PSU. Spoiler https://www.pugetsystems.com/parts/Power-Supply/Super-Flower-LEADEX-Platinum-850W-13585/ https://www.pugetsystems.com/parts/Power-Supply/Super-Flower-LEADEX-Titanium-1000W-14820/ https://www.pugetsystems.com/parts/Power-Supply/Super-Flower-LEADEX-Platinum-1200W-13584/ https://www.pugetsystems.com/parts/Power-Supply/Super-Flower-LEADEX-Platinum-1600W-13583/ κανεις δεν ειναι μεντιουμ για να γνωρίζει τι θα γίνει στο μελλον. αλλα και να το φτίαξουν ετσι ωστε πχ να μην μπορούν να συνδεθούν οι νεες καρτες γραφικών με ενα παλιο τροφοδοφικό, θα ειναι ακόμα μια ήττα των καταναλωτών καθως θα ειναι θέμα μαρκετινγκ. Το να δωσεις ρευμα (ή παραπάνω ρεύμα), ειναι κατι απλο και γίνεται (μέχρι στιγμής) και με ΑΤΧ 2.0 οποτε θεωρώ, το να πάρει κάποιος ATX 3.0 ειναι καθαρά βγαλμένο απο τα τμήματα μάρκετινγκ, οπου επιθυμούν να δημιουργησουν την φοβια του ασύμβατου, στον νέο καταναλωτή. αλλα οπως εγραψα, κανεις δεν γνωρίζει τι θα γίνει μελλοντικα και αν οντως (θελουν να) βγαλουν ασύμβατα τα τροφοδοτικα ΑΤΧ 2.0 με τις ερχόμενες κάρτες γραφικών, οπου μιλάμε για εκατομμύρια αλλαγές τροφοδοτικών, αν θέλουν απλά να αναβαθμίσουν την κάρτα γραφικών, σε ολα τα workstation ανα την υφήλιο. Το οτι το puget systems ακόμα φτιάχνει και πουλάει, επαγγελματικά workstation built με ΑΤΧ 2.0 νομίζω οτι λέει κάτι. Αν κάνουν τραγικό λάθος (ή απλα θέλουν να ξεστοκάρουν τα ΑΤΧ 2.0 των συνεργατών τους, γιατι παίζει και αυτο..) θα φανεί στο μέλλον. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2023 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 50 λεπτά πριν, prefuse είπε οχι δεν θέλει. μια χαρα ειναι και με ΑΤΧ 2.0. https://www.pugetsystems.com/solutions/ φτιαξε οτι build θελεις, top quality τροφοδοτικα ΑΤΧ 2.0 χρησιμοποιούν για critical δουλευες, οχι για gaming που το λαθος ειναι επιτρεπτό, ενω τα rgb/gadget διπλασιάζουν το κόστος τους χωρις να αυξάνουν την ποιότητα του τροφοδοτικου, το οποιο ειναι ζωτικης σημασίας στις επαγγελματικες εφαρμογες. Δηλ. στα GAMING PSU τυπου ROG κτλ, πολλες φορές τυχαίνει να πληρωνεις παραπάνω χρήματα απο οτι για ενα super flower/seagate για να παρεις ενα υποδιέστερο PSU. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://www.pugetsystems.com/parts/Power-Supply/Super-Flower-LEADEX-Platinum-850W-13585/ https://www.pugetsystems.com/parts/Power-Supply/Super-Flower-LEADEX-Titanium-1000W-14820/ https://www.pugetsystems.com/parts/Power-Supply/Super-Flower-LEADEX-Platinum-1200W-13584/ https://www.pugetsystems.com/parts/Power-Supply/Super-Flower-LEADEX-Platinum-1600W-13583/ κανεις δεν ειναι μεντιουμ για να γνωρίζει τι θα γίνει στο μελλον. αλλα και να το φτίαξουν ετσι ωστε πχ να μην μπορούν να συνδεθούν οι νεες καρτες γραφικών με ενα παλιο τροφοδοφικό, θα ειναι ακόμα μια ήττα των καταναλωτών καθως θα ειναι θέμα μαρκετινγκ. Το να δωσεις ρευμα (ή παραπάνω ρεύμα), ειναι κατι απλο και γίνεται (μέχρι στιγμής) και με ΑΤΧ 2.0 οποτε θεωρώ, το να πάρει κάποιος ATX 3.0 ειναι καθαρά βγαλμένο απο τα τμήματα μάρκετινγκ, οπου επιθυμούν να δημιουργησουν την φοβια του ασύμβατου, στον νέο καταναλωτή. αλλα οπως εγραψα, κανεις δεν γνωρίζει τι θα γίνει μελλοντικα και αν οντως (θελουν να) βγαλουν ασύμβατα τα τροφοδοτικα ΑΤΧ 2.0 με τις ερχόμενες κάρτες γραφικών, οπου μιλάμε για εκατομμύρια αλλαγές τροφοδοτικών, αν θέλουν απλά να αναβαθμίσουν την κάρτα γραφικών, σε ολα τα workstation ανα την υφήλιο. Το οτι το puget systems ακόμα φτιάχνει και πουλάει, επαγγελματικά workstation built με ΑΤΧ 2.0 νομίζω οτι λέει κάτι. Αν κάνουν τραγικό λάθος (ή απλα θέλουν να ξεστοκάρουν τα ΑΤΧ 2.0 των συνεργατών τους, γιατι παίζει και αυτο..) θα φανεί στο μέλλον. Εγώ πήρα το pro 12 1200 της bequiet, μια χαρά την πάει την 4090 δεν έχω παράπονα 😁 Μέχρι να πεθαίνει δεν σκοπεύω να αλλάξω, δε πα να βρει και atx 5. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finarfin Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Εχω χαλασμενη ραμ. Αν βαλω αλλες ποιο αργες μπορω να κανω το oc χωρις να αλλαξω τπτ οταν αντικαταστησουν αυτες που εχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 18 ώρες πριν, prefuse είπε οχι δεν θέλει. μια χαρα ειναι και με ΑΤΧ 2.0. https://www.pugetsystems.com/solutions/ φτιαξε οτι build θελεις, top quality τροφοδοτικα ΑΤΧ 2.0 χρησιμοποιούν για critical δουλευες, οχι για gaming που το λαθος ειναι επιτρεπτό, ενω τα rgb/gadget διπλασιάζουν το κόστος τους χωρις να αυξάνουν την ποιότητα του τροφοδοτικου, το οποιο ειναι ζωτικης σημασίας στις επαγγελματικες εφαρμογες. Δηλ. στα GAMING PSU τυπου ROG κτλ, πολλες φορές τυχαίνει να πληρωνεις παραπάνω χρήματα απο οτι για ενα ποιοτικό όπως super flower/seasonic για να παρεις ενα υποδιέστερο PSU. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://www.pugetsystems.com/parts/Power-Supply/Super-Flower-LEADEX-Platinum-850W-13585/ https://www.pugetsystems.com/parts/Power-Supply/Super-Flower-LEADEX-Titanium-1000W-14820/ https://www.pugetsystems.com/parts/Power-Supply/Super-Flower-LEADEX-Platinum-1200W-13584/ https://www.pugetsystems.com/parts/Power-Supply/Super-Flower-LEADEX-Platinum-1600W-13583/ κανεις δεν ειναι μεντιουμ για να γνωρίζει τι θα γίνει στο μελλον. αλλα και να το φτίαξουν ετσι ωστε πχ να μην μπορούν να συνδεθούν οι νεες καρτες γραφικών με ενα παλιο τροφοδοφικό, θα ειναι ακόμα μια ήττα των καταναλωτών καθως θα ειναι θέμα μαρκετινγκ. Το να δωσεις ρευμα (ή παραπάνω ρεύμα), ειναι κατι απλο και γίνεται (μέχρι στιγμής) και με ΑΤΧ 2.0 οποτε θεωρώ, το να πάρει κάποιος ATX 3.0 ειναι καθαρά βγαλμένο απο τα τμήματα μάρκετινγκ, οπου επιθυμούν να δημιουργησουν την φοβια του ασύμβατου, στον νέο καταναλωτή. αλλα οπως εγραψα, κανεις δεν γνωρίζει τι θα γίνει μελλοντικα και αν οντως (θελουν να) βγαλουν ασύμβατα τα τροφοδοτικα ΑΤΧ 2.0 με τις ερχόμενες κάρτες γραφικών, οπου μιλάμε για εκατομμύρια αλλαγές τροφοδοτικών, αν θέλουν απλά να αναβαθμίσουν την κάρτα γραφικών, σε ολα τα workstation ανα την υφήλιο. Το οτι το puget systems ακόμα φτιάχνει και πουλάει, επαγγελματικά workstation built με ΑΤΧ 2.0 νομίζω οτι λέει κάτι. Αν κάνουν τραγικό λάθος (ή απλα θέλουν να ξεστοκάρουν τα ΑΤΧ 2.0 των συνεργατών τους, γιατι παίζει και αυτο..) θα φανεί στο μέλλον. Η 4090 δε σχεδιαστηκε για. ATX 3.0 γι'αυτό και δουλεύει και με ένα 1000αρι πχ. Εγώ είπα αν είναι να αγοράσεις τώρα, πάρε κάτι που μελλοντικά θα χρειαστεί. Τα transient spikes δεν τα καλύπτουν τα ATX 2.0 όπως τα ATX 3.0. Δεν είναι θέμα wattage. Οι μελλοντικές gpu, τουλάχιστον το high end, θα χρειάζονται ATX 3.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Η 4090 δε σχεδιαστηκε για. ATX 3.0 γι'αυτό και δουλεύει και με ένα 1000αρι πχ. Εγώ είπα αν είναι να αγοράσεις τώρα, πάρε κάτι που μελλοντικά θα χρειαστεί. Τα transient spikes δεν τα καλύπτουν τα ATX 2.0 όπως τα ATX 3.0. Δεν είναι θέμα wattage. Οι μελλοντικές gpu, τουλάχιστον το high end, Δεν είμαι τεχνικός να σου πω, ούτε προφήτης να προβλέψω το μέλλον. Ποια πηγή λέει ότι οι νέες κάρτες γραφικών θα χρειάζονται ATX 3.0; Όμως όταν βλέπεις να στήνονται scientific workstations για machine learning/AI για πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, τα οποία ξεκινάνε από 25k $ με ATX.2.0 και 4 κάρτες γραφικών, λες να μην ξέρουν τι κάνουν; Αν έκαναν κάτι πολύ λάθος, λογικά θα είχε ακουστεί μέχρι τώρα. Αυτά μάλλον τα γράφουν οι εταιρίες gaming για να πουλήσουν τις "νέες" τεχνολογίες. Όπως έγραψα, δεν γνωρίζω αλλά πάω με την λογική. Το ότι στα workstation απαιτείται η ποιότητα και σταθερότητα, των υλικών σε αντίθεση με τα gaming rigs που μπορεί να γίνεται OC για να πάρει κάποιος το 100% του performance, εις βάρος της σταθερότητας. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, prefuse είπε Δεν είμαι τεχνικός να σου πω, ούτε προφήτης να προβλέψω το μέλλον. Ποια πηγή λέει ότι οι νέες κάρτες γραφικών θα χρειάζονται ATX 3.0; Όμως όταν βλέπεις να στήνονται scientific workstations για machine learning/AI για πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, τα οποία ξεκινάνε από 25k $ με ATX.2.0 και 4 κάρτες γραφικών, λες να μην ξέρουν τι κάνουν; Αν έκαναν κάτι πολύ λάθος, λογικά θα είχε ακουστεί μέχρι τώρα. Αυτά μάλλον τα γράφουν οι εταιρίες gaming για να πουλήσουν τις "νέες" τεχνολογίες. Όπως έγραψα, δεν γνωρίζω αλλά πάω με την λογική. Το ότι στα workstation απαιτείται η ποιότητα και σταθερότητα, των υλικών σε αντίθεση με τα gaming rigs που μπορεί να γίνεται OC για να πάρει κάποιος το 100% του performance, εις βάρος της σταθερότητας. Transient spikes....google it. Ουσιαστικά οι εταιρείες τύπου Nvidia, σχεδιάζοντας τους επεξεργαστές γραφικών μέχρι τώρα έπρεπε να λαμβάνουν υπ'οψην τους και αυτά. Που όμως περιόριζαν την σχεδίαση του τσιπ ως προς τις επιδόσεις. Τώρα μεταφέρουν στα ίσια και παλικαρίσια το κόστος αυτό στους κατασκευαστές psu οι οποίοι μάλιστα την έφαγαν μια χαρά και διαμαρτύρονται! Εγώ δε θέλω κάρτα γραφικών που να παίρνει 600 watt με ανταπτορες. Υπάρχει λόγος που ο εν λόγω κονέκτορας υπάρχει μόνο στα τροφοδοτικά με ATX 3.0 certification. Η δε αγορά server δεν έχει καμία σχέση με την αγορά client σε απαιτήσεις και φόρτο εργασίας. Αν είναι να αγοράσεις καινούριο psu, το ATX 3.0 είναι η σωστή επιλογή κατά τη γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Transient spikes....google it. Ουσιαστικά οι εταιρείες τύπου Nvidia, σχεδιάζοντας τους επεξεργαστές γραφικών μέχρι τώρα έπρεπε να λαμβάνουν υπ'οψην τους και αυτά. Που όμως περιόριζαν την σχεδίαση του τσιπ ως προς τις επιδόσεις. Τώρα μεταφέρουν στα ίσια και παλικαρίσια το κόστος αυτό στους κατασκευαστές psu οι οποίοι μάλιστα την έφαγαν μια χαρά και διαμαρτύρονται! Εγώ δε θέλω κάρτα γραφικών που να παίρνει 600 watt με ανταπτορες. Υπάρχει λόγος που ο εν λόγω κονέκτορας υπάρχει μόνο στα τροφοδοτικά με ATX 3.0 certification. Η δε αγορά server δεν έχει καμία σχέση με την αγορά client σε απαιτήσεις και φόρτο εργασίας. Αν είναι να αγοράσεις καινούριο psu, το ATX 3.0 είναι η σωστή επιλογή κατά τη γνώμη μου. Κανεις λάθος, οι Ada χειρίζονται τα spikes κατευθείαν στο board και όχι στο τροφοδοτικό Αυτό που λες ίσχυε με τις ampere. Περαιτέρω, είναι δεδομένο ότι αν το atx3 850w κοστίζει όσο το atx2 1200w, ε το 2ο θα είναι καλύτερο και στη διαχείριση των spikes. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα