Προς το περιεχόμενο

Intel 13th +14th Gen Core, Raptor-Lake & Z790 (2022) [LGA1700]

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, optimus prime είπε

Εγω επειδη βλεπω ποσο τραβαει απο το τροφοδοτικο θα σου πω οτι εαν πας να παιξεις ενα απαιτητικο παιχνιδι οπως το cyberpunk δεν θα δεις πανω απο 600-620 watt καταναλωση.

Και εχω τον επεξεργαστη απο τον bios στο auto,που χρησιμοποιει τις βελτιστες ρυθμισεις της Asus και εχω ξεκλειδωσει και το ρευμα στην καρτα στο 130% και πουσαρισμενη με +2000mhz στην μνημη και +256 στον πυρηνα.

Αποκλειεται εσενα η μητρικη σου να δινει αλλα 200 watt παραπανω απο την δικη μου.

Πάρτε πρίζα παιδιά εκεί θα δείτε πραγματική κατανάλωση και μόνο. 10 ευρώ έχουν βάλτε πάνω τον πύργο σκέτο και δείτε κατανάλωση σε gaming κτλ. 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πάρτε πρίζα παιδιά εκεί θα δείτε πραγματική κατανάλωση και μόνο. 10 ευρώ έχουν βάλτε πάνω τον πύργο σκέτο και δείτε κατανάλωση σε gaming κτλ. 

Δεν χρειαζομαι μπριζα,εχω το Thor..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωραίος. Με έβαλες στο τρυπάκι να το κλείσω το σπίτι μου φέτος lol.  Θα το κοιτάξω αυτό το psu. Αν και γλυκοκοιτάζω και τα Vertex της Seasonic.

Επεξ/σία από Alex21121988

33 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Σωραίος. Με έβαλες στο τρυπάκι να το κλείσω το σπίτι μου φέτος lol.  Θα το κοιτάξω αυτό το psu. Αν και γλυκοκοιτάζω και τα Vertex της Seasonic.

E κοιτα εαν ειναι να δωσεις αρκετα λεφτα για psu γιατι να μην εχεις ενα που να βλεπεις και την καταναλωση?

Εγω ετσι το αποφασισα,συν οτι ολα σχεδον τα ηθελα να ειναι στο οικοσυστημα της Asus..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, optimus prime είπε

E κοιτα εαν ειναι να δωσεις αρκετα λεφτα για psu γιατι να μην εχεις ενα που να βλεπεις και την καταναλωση?

Εγω ετσι το αποφασισα,συν οτι ολα σχεδον τα ηθελα να ειναι στο οικοσυστημα της Asus..

To θέμα μου είναι ότι και να το πάρω ρε γαμωτο το συγκεκριμένο feature θα πάει άπατο καθώς:

1. Το case είναι κάτω από το γραφείο.

2. Το case είναι έτσι φτιαγμένο που κρύβει το psu. 

Ίσως όταν αλλάξω κουτί μελλοντικά. Μέχρι τότε είμαι αρκετά happy με το Fractal. Δεν με έχει απογοητεύσει και είναι αρκετά διακριτικό, καθώς το main system μου είναι στο σαλόνι.

Επεξ/σία από Alex21121988

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/4/2023 στις 11:26 ΜΜ, optimus prime είπε

Διότι μόνο γι'αυτό το χαρακτηριστικό θα δώσεις δυσανάλογα περισσότερα λεφτά απ'ότι αν έπαιρνε ένα "killawatt" (Ηama, Energenie, κλπ) που κοστίζει 10-15 ευρώ, που πάει στην πρίζα στον τοίχο, μπορεί να σου δείξει διάφορα στοιχεία της κατανάλωσης και να μετρήσεις όποια συσκευή θέλεις, όποτε το θέλεις κι όπου το θέλεις, δεν το λυπάσαι, κλπ... Είναι δηλαδή εργαλείο. Στο τροφοδοτικό, θαμμένο στο PC που μπορεί να είναι σε μια άβολη θέση,πάει άχρηστο...

Επεξ/σία από Eloy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Eloy είπε

Διότι μόνο γι'αυτό το χαρακτηριστικό θα δώσεις δυσανάλογα περισσότερα λεφτά απ'ότι αν έπαιρνε ένα "killawatt" (Ηama, Energenie, κλπ) που κοστίζει 10-15 ευρώ, που πάει στην πρίζα στον τοίχο, μπορεί να σου δείξει διάφορα στοιχεία της κατανάλωσης και να μετρήσεις όποια συσκευή θέλεις, όποτε το θέλεις κι όπου το θέλεις, δεν το λυπάσαι, κλπ... Είναι δηλαδή εργαλείο. Στο τροφοδοτικό, θαμμένο στο PC που μπορεί να είναι σε μια άβολη θέση,πάει άχρηστο...

Δεν αγορασα το Psu για αυτο τον λογο μονο,διαβασε προσεκτικα το ποστ μου ξανα.

Εγραψα οτι εαν ειναι να δωσεις αρκετα χρηματα για να παρεις ενα ποιοτικο psu γιατι να μην παρεις αυτο που σου δειχνει την καταναλωση.

Εγω δεν θελω να μετραω ολες τις συσκευες μου π.χ,με ενδιαφερει μονο ποσο ρευμα τραβαει το pc μου.

Και δεν ειναι θαμμενο γιατι προφανως εχω πυργο στον οποιο φαινεται,εαν εκανες εναν κοπο να δεις το pc της υπογραφης..

Επεξ/σία από optimus prime

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω δεν θελω να μετραω ολες τις συσκευες μου π.χ,με ενδιαφερει μονο ποσο ρευμα τραβαει το pc μου.

Περι ορέξεως ουδείς λόγος.... Πάντως το πόσο ρεύμα τραβάει το pc σου το βρίσκεις με 2 μετρήσεις. Μία  idle στα windows και μία σε full load. Αντε και μια τρίτη σε ένα νορμάλ καθημερινό φορτίο. Μετά, η συγκεκριμένη λειτουργία θα χρειαστεί μόνο όταν ξαν'αλλάξεις pc parts ή γίνεται ένα ακριβό αισθητικό στοιχείο.

Επεξ/σία από Eloy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Eloy είπε

Περι ορέξεως ουδείς λόγος.... Πάντως το πόσο ρεύμα τραβάει το pc σου το βρίσκεις με 2 μετρήσεις. Μία  idle στα windows και μία σε full load. Αντε και μια τρίτη σε ένα νορμάλ καθημερινό φορτίο. Μετά, η συγκεκριμένη λειτουργία θα χρειαστεί μόνο όταν ξαν'αλλάξεις pc parts ή γίνεται ένα ακριβό αισθητικό στοιχείο.

Δεν παει ετσι φιλε,γιατι εγω χρησιμοποιω π.χ wallpaper engine και θελω να ξερω οταν αλλαζω ενα wallpaper ποσο στρεσαρει την gpu και ποσο ρευμα καταναλωνει οπως και καθε παιχνιδι τι καταναλωση εχει ολο το συστημα μου.

Εσυ στο δικο σου pc μπορεις να μετρας οτι θες,εγω στο δικο μου θελω να ξερω ανα πασα ωρα και στιγμη τι γινεται.

Και για αυτο το Thor ειναι μανουλα,οχι να καθομαι να σκυβω για να βρω την μπριζα για να δω την καταναλωση.

Γιατι ειμαι σιγουρος οτι οι πιο πολλοι εδω μεσα δεν εχουν προσβαση στην μπριζα με μια ματια,οπως κανω εγω για να δω το Thor απο την θεση που καθομαι κιολας,χωρις να σηκωθω καν.

Επεξ/σία από optimus prime

4 hours ago, optimus prime said:

Δεν παει ετσι φιλε,γιατι εγω χρησιμοποιω π.χ wallpaper engine και θελω να ξερω οταν αλλαζω ενα wallpaper ποσο στρεσαρει την gpu και ποσο ρευμα καταναλωνει οπως και καθε παιχνιδι τι καταναλωση εχει ολο το συστημα μου.

Εσυ στο δικο σου pc μπορεις να μετρας οτι θες,εγω στο δικο μου θελω να ξερω ανα πασα ωρα και στιγμη τι γινεται.

Και για αυτο το Thor ειναι μανουλα,οχι να καθομαι να σκυβω για να βρω την μπριζα για να δω την καταναλωση.

Γιατι ειμαι σιγουρος οτι οι πιο πολλοι εδω μεσα δεν εχουν προσβαση στην μπριζα με μια ματια,οπως κανω εγω για να δω το Thor απο την θεση που καθομαι κιολας,χωρις να σηκωθω καν.

Δεν χρειάζεται να είναι πάνω στην πρίζα, το βάζεις στο πολύπριζο και το έχεις σε θέση που το βλέπεις εύκολα.

3 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Δεν χρειάζεται να είναι πάνω στην πρίζα, το βάζεις στο πολύπριζο και το έχεις σε θέση που το βλέπεις εύκολα.

Εμενα δεν βολευει..

Για να κλεισουμε και την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος τελειως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, optimus prime είπε

2 ώρες πριν, optimus prime είπε

Εμενα δεν βολευει..

Για να κλεισουμε και την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος τελειως.

Εντάξει ρε φίλε, μη μας δείρεις κιόλας... γνώμες λέμε...

Στις 27/4/2023 στις 10:51 ΜΜ, Alex21121988 είπε

Πάρε το Vertex. Eίναι Seasonic, είναι platinum, είναι 80 ευρώ φθηνότερο στα ίδια watts, και για την υλοποίηση που θέλεις δεν έχει περιττές γκατζετιές...

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 2

• Super Moderators
30 minutes ago, Eloy said:

Πάρε το Vertex. Eίναι Seasonic, είναι platinum

Κυκλοφόρησε το Vertex PX? Μόνο το GX βλέπω μέχρι στιγμής στην Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...