Προς το περιεχόμενο

Intel 13th +14th Gen Core, Raptor-Lake & Z790 (2022) [LGA1700]

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κουτί midi/full με κυκλοφορία της προκοπής (για αερόψυξη πάντα) + bay για οπτικό που μου είναι απαραίτητο, έχουμε?

Α, να μη θέλω κανένα 300ρι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Κουτί midi/full με κυκλοφορία της προκοπής (για αερόψυξη πάντα) + bay για οπτικό που μου είναι απαραίτητο, έχουμε?

να παρεις usb οπτικο 😛

• Like 2

Φαντάζομαι για το 360 ΑΙΟ που εχω εγω, καλύτερο το O11 alike σωστα; 

11 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ισως κανενα be quiet? 

9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

να παρεις usb οπτικο 😛

Φ.Οφφ.

Το σκέφτομαι, αφού πλέον και το laptop δεν έχει, αλλά τελικά ακόμα περισσότερα καλώδια, ακόμα περισσότερο κουβάλημα.

Θα γίνει η τσάντα σαν το διαβόητο ρακ...

6 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Ισως κανενα be quiet? 

Ναι, κάτι έχει πάρει το μάτι μου σε δαύτους, είμαι σε σκέψεις.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Φ.Οφφ.

Το σκέφτομαι, αφού πλέον και το laptop δεν έχει, αλλά τελικά ακόμα περισσότερα καλώδια, ακόμα περισσότερο κουβάλημα.

Θα γίνει η τσάντα σαν το διαβόητο ρακ...

Ναι, κάτι έχει πάρει το μάτι μου σε δαύτους, είμαι σε σκέψεις.

Για φιλο που θελει HDD και Οπτικο δισκο, το Be Quiet του βρηκα. Μετα μπορεις να δεις και το R110 της Corsair αλλα μέτρια πράγαμτα, εγω που το εχω για το AMD ικανοποιημένος είμαι βέβαια ειναι και compact. Αλλά κυκλοφορία αέρα μιεχ νομίζω, αν και θερμοκρασίες δεν εχει τρελες το CPU. Σε CB23 βαρούσε 75 μαξ νομιζω με τη dark rock 2. 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Thanks 1

50 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Για αυτό σκέφτομαι να πάω σε Ο11 ή σε αυτό που έχει ο @akoinonitos με το δικό του fan setup. Το Η700 που εχω απο μπροστα ειναι κλειστό και παίρνει αέρα από τα πλάγια. 

To North ειναι Champions League

Το εκαναν list χθες 3-4 σκρουτζομαγαζα. Απο 170 ξεκινάει. 

όχι 011 , καλύτερα στο Asus που έχει ο akoinonitos .

44 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τα σπάει το North αλλά είναι λίγο στριμωξίδι με 4090.

κάνει και φασαρία αρκετή.

• Thanks 1

Εγώ έχω το P600s και είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος με airflow, χώρους και θερμοκρασίες και μπορείς να το χτίσεις με ότι θέλεις μέσα, αέρα, νερό , διπλό σύστημα. Το χειμώνα είναι τελείως αθόρυβο και το καλοκαίρι βγάζω το μπροστά πανελ και το πάνω και gg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πήγα στο H7 Flow και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Την πάτησα μόνο με την Arctic 280 που δεν χωράει(Πάνω) ενώ η 360 χωράει κανονικά λόγω του ότι η πρώτη έχει πιο μεγάλο ψυγείο..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2

5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ πήγα στο H7 Flow και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Την πάτησα μόνο με την Arctic 280 που δεν χωράει ενώ η 360 χωράει κανονικά λόγω του ότι η πρώτη έχει πιο μεγάλο ψυγείο..

Το ίδιο κουτί έχουμε 😂.

1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

Το ίδιο κουτί έχουμε 😂.

Είναι το πιο μαζεμένο θεωρώ που χωράει τα απαραίτητα για high-end build χωρίς οριακό στριμωξίδι με καλό build quality και εξαιρετικό airflow.

• Like 1

Και το Η7 σκέφτομαι αλλα λέω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Αν η NZXT πουλουσε πανελ τυπου Η7 για τον Η700 θα ηταν παραπανω απο θετικο :P 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Είναι το πιο μαζεμένο θεωρώ που χωράει τα απαραίτητα για high-end build χωρίς οριακό στριμωξίδι με καλό build quality και εξαιρετικό airflow.

Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η βάση μέσα η οριζόντια της Nzxt γιατί βρίσκει  και δεν μπαίνει το GPU bracket της gigabyte, και το ήθελα μισό πόντο φαρδύτερο στην πίσω μεριά, airflow έχει πολύ καλό , φυσικά όχι με τους 2 μουφα 120αρηδες που έρχεται.

13 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Και το Η7 σκέφτομαι αλλα λέω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Αν η NZXT πουλουσε πανελ τυπου Η7 για τον Η700 θα ηταν παραπανω απο θετικο :P 

με καβαλημενο καλάμι σαν εταιρεία δεν κάνουν τέτοια δυστυχώς, ακόμη πονάνε από την ζημιά που τους έκανε η Artic στις υδροψυξεις, Ευρώπη τουλάχιστον τους εξαφάνισε από τον χάρτη.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι γιατί η Arctic κοίταξε την ουσία ενώ η NZXT κοιτάει τη καγκουριά(RGB).

16 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η βάση μέσα η οριζόντια της Nzxt γιατί βρίσκει  και δεν μπαίνει το GPU bracket της gigabyte, και το ήθελα μισό πόντο φαρδύτερο στην πίσω μεριά, airflow έχει πολύ καλό , φυσικά όχι με τους 2 μουφα 120αρηδες που έρχεται.

Βγήκαν αμέσως αυτοί και μπήκαν Noctua 14άρηδες Industrial μιας και δεν θέλω RGB.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 3

8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Βγήκαν αμέσως αυτοί και μπήκαν Noctua 14άρηδες Industrial μιας και δεν θέλω RGB.

Λιγο πιο ομορφο να ηταν το pump block combo της θα ηταν μονοπωλιο

• Like 7

9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Στην αρχή είχα βάλει noctua chromax αλλά τους έβγαλα και έβαλα Artic για να ταιριάζει ακουστικά με τους ανεμιστήρες της υδροψυξης.

2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Λιγο πιο ομορφο να ηταν το pump block combo της θα ηταν μονοπωλιο

Η phanteks ετοιμάζει καινούργια υδροψυξη με φαρδύτερο ψυγείο από της Artic και διαφορετικό pump block μετά το φιάσκο που έπαθε με την προηγούμενη γενιά Asetek (high coil whine issues)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...