ICE-T Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, sjtak είπε Εδώ π.χ. όμως γιατί φαίνονται μεγάλες διαφορές; Στο cinebench δεν παίζει να πέσω ~10 βαθμούς; Καλό το torrent αλλά τσουχτερό στην τιμή (~300€)... Από ότι βλέπω το lancool iii είναι ελάχιστα χειρότερο και σημαντικά φθηνότερο. και το lancool 2 performance κοντά στα 110euros έχει φοβερό airflow . 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Επίσης το Fractal Torrent είναι για air cooler κυρίως και όχι για AIO(Ναι οκ μπαίνει μπροστά αν θες..). 2
Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, sjtak είπε Εδώ π.χ. όμως γιατί φαίνονται μεγάλες διαφορές; Στο cinebench δεν παίζει να πέσω ~10 βαθμούς; Καλό το torrent αλλά τσουχτερό στην τιμή (~300€)... Από ότι βλέπω το lancool iii είναι ελάχιστα χειρότερο και σημαντικά φθηνότερο. Ναι καια το lancool 3 / lancool 2 είναι κομπλέ αλλά δεν φτάνουν το airflow όταν βάλεις σοβαρό hardware. Το gnexus νομίζωω τεστάρι με 2070, με μεγάλες κάρτες 300-400w το torrent δεν έχει αντίπαλο 1
ICE-T Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Herald είπε Ναι καια το lancool 3 / lancool 2 είναι κομπλέ αλλά δεν φτάνουν το airflow όταν βάλεις σοβαρό hardware. Το gnexus νομίζωω τεστάρι με 2070, με μεγάλες κάρτες 300-400w το torrent δεν έχει αντίπαλο εγω το ειχα το Lancool 2 με 12700Κ + 3080τι με Artic 280 εμπρος και οι θερμοκρασιες ηταν αψογες σε ολο το hardware .
Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, ICE-T είπε εγω το ειχα το Lancool 2 με 12700Κ + 3080τι με Artic 280 εμπρος και οι θερμοκρασιες ηταν αψογες σε ολο το hardware . Ε προφανώς ρε αφού είναι απτά κορυφαία σε airflow, απλά λέω το torrent είναι 1 κλικ πιο πάνω.
ICE-T Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Herald είπε Ε προφανώς ρε αφού είναι απτά κορυφαία σε airflow, απλά λέω το torrent είναι 1 κλικ πιο πάνω. δεν διαφωνησα,απλα το αναφερα επειδη ο Nexus τα τεσταρει με κατωτερο hardware .
Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, ICE-T είπε δεν διαφωνησα,απλα το αναφερα επειδη ο Nexus τα τεσταρει με κατωτερο hardware . Ειμουνα μεταξύ torrent και lancool 2, απλά το lc2 ήταν πιο μαζεμένο και με γκουμουτσα 3090 (και πλέον 4090) θα έπρεπε να σπρώξω με το πόδι για να κλείσει το καπάκι. Προφανώς χρηματικά είναι καλύτερη ευκαιρία από το torrent, απλά αν έχεις ήδη καλό κουτί και ο μόνος λόγος που αλλάζεις είναι οι θερμοκρασιες, ε έχει νόημα να πας στο εντελώς top.
ICE-T Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Herald είπε Ειμουνα μεταξύ torrent και lancool 2, απλά το lc2 ήταν πιο μαζεμένο και με γκουμουτσα 3090 (και πλέον 4090) θα έπρεπε να σπρώξω με το πόδι για να κλείσει το καπάκι. Προφανώς χρηματικά είναι καλύτερη ευκαιρία από το torrent, απλά αν έχεις ήδη καλό κουτί και ο μόνος λόγος που αλλάζεις είναι οι θερμοκρασιες, ε έχει νόημα να πας στο εντελώς top. μπορει να παει και στο compact αν του πιανουν τα χερια στην διαχειρηση καλωδιων,εγω θα παω στο Lancool 216 μολις εμφανιστει Ελλαδα απο περιεργεια ποιο πολυ .
sjtak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το tg είναι το compact? Η απλά το κανονικό με tempered glass; (fractal deaign torrent). Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από sjtak
Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, sjtak είπε Το tg είναι το compact? Η απλά το κανονικό με tempered glass; (fractal deaign torrent). Κανονικό με tg. Υπάρχει το compact και το nano
sjtak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, Herald είπε Κανονικό με tg. Υπάρχει το compact και το nano Με μπέρδεψε το skroutz γιατί έβγαζε αποτελέσματα και για τα 2 (compact, κανονικό) στον ίδιο κωδικό. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή πέφτει στα ~240€ περίπου, ίσως το σκεφτώ και γιαυτό...
Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, sjtak είπε Με μπέρδεψε το skroutz γιατί έβγαζε αποτελέσματα και για τα 2 (compact, κανονικό) στον ίδιο κωδικό. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή πέφτει στα ~240€ περίπου, ίσως το σκεφτώ και γιαυτό... Θα το βρεις και πιο χαμηλά ρε 1
akoinonitos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, sjtak είπε Με μπέρδεψε το skroutz γιατί έβγαζε αποτελέσματα και για τα 2 (compact, κανονικό) στον ίδιο κωδικό. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή πέφτει στα ~240€ περίπου, ίσως το σκεφτώ και γιαυτό... Aν ειχες aio θα σου ελεγα να πας στο δικο μου ,αλλα με air cooler το torrent ειναι απο τις καλυτερες περιπτωσεις , εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ και το north, το θεωρω απο τα ομορφοτερα κουτια που υπαρχουν αλλα δεν ξερω που μπορεις να το βρεις ,δεν ξερω αν το εχει καπου ελλαδα ακομα και δεν ξερω και την τιμη του Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από akoinonitos 1
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 21 ώρες πριν, ICE-T είπε δεν νομίζω να φταίει ο επεξεργαστής σου, απλά το κουτί σου δεν έχει χώρο να διώξει τον ζεστό αέρα αποτελεσματικά και τον σπρώχνει αναγκαστικά στο ψυγείο επάνω μαζί με τις θερμοκρασίες της κάρτας. και 6 βαθμούς να κερδίσεις μέσο όρο δεν είναι ασκημα. Για αυτό σκέφτομαι να πάω σε Ο11 ή σε αυτό που έχει ο @akoinonitos με το δικό του fan setup. Το Η700 που εχω απο μπροστα ειναι κλειστό και παίρνει αέρα από τα πλάγια. 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Aν ειχες aio θα σου ελεγα να πας στο δικο μου ,αλλα με air cooler το torrent ειναι απο τις καλυτερες περιπτωσεις , εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ και το north, το θεωρω απο τα ομορφοτερα κουτια που υπαρχουν αλλα δεν ξερω που μπορεις να το βρεις ,δεν ξερω αν το εχει καπου ελλαδα ακομα και δεν ξερω και την τιμη του To North ειναι Champions League Το εκαναν list χθες 3-4 σκρουτζομαγαζα. Απο 170 ξεκινάει. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Τα σπάει το North αλλά είναι λίγο στριμωξίδι με 4090. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα