ICE-T Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Ε εξαρταται και απο το κουτι ,εγω εχω τζαμι μπροστα αλλα ετσι οπως ειναι τα fans δεν εχω θεμα με temps. εσένα είναι καινούργιο το κουτί με αρκετές θέσεις για ανεμιστήρες, όταν χρησιμ.κουτί κλειστό 5ετιας+ είναι λογικό όπως φαίνεται να υπάρχουν ανεβασμενες θερμοκρασίες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Και ομως και σε αυτα τα κουτια κανουν λαθος τοποθεστηση στους ανεμιστηρες ,ειδικα οσοι εχουν aio ,βαζουν τα πλαινα να βαζουν αερα και της aio πανω να βγαζει που ειναι μεγα λαθος. Θελει οι κατω να βαζουν αερα να τραβαει η καρτα ,τα πανω της aio να βαζουν και αυτα αερα και ο πισω με τα πλαινα να βγαζουν αερα. Δες temps με το setup ετσι. Aπό ότι βλέπω από τις φωτό, το κουτί που έχεις εσύ έχει και ψηλά π΄οπδια,, οπότε έχουν χώρο οι κάτω ανεμιστηρές να τραβήξουν αέρα. Το ο11 που είχα ας πούμε ήταν σχεδόν στο πάτωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, sjtak είπε Είπα να δοκιμάσω frame αλλά τελικά ουσιαστική διαφορά δεν είδα... Με στοκ ρύθμιση στροφών στους ανεμιστήρες έχει τις ίδιες ακριβώς θερμοκρασίες... Με όλα στα 100% με το ζόρι 3 βαθμοί κάτω... Ίσως τρώω μπουκάλα και από το κουτί που δεν έχει καλό airflow (600t corsair). ΄Όταν μπορέσεις αλλάζεις κουτί γιατί το συγκεκριμένο έχει τραγικό airflow σχετικά με τις απαιτήσεις του 13700Κ κτλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Herald είπε Aπό ότι βλέπω από τις φωτό, το κουτί που έχεις εσύ έχει και ψηλά π΄οπδια,, οπότε έχουν χώρο οι κάτω ανεμιστηρές να τραβήξουν αέρα. Το ο11 που είχα ας πούμε ήταν σχεδόν στο πάτωμα. Εχει καπου 3ποντους αλλα δεν ειναι και τπτ να το σηκωσεις 2-3 ποντους σε τετοιες περιπτωσεις ,ειτε με 3d printed ποδια ειτε με καποιο αλλο τροπο Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εχει καπου 3ποντους αλλα δεν ειναι και τπτ να το σηκωσεις 2-3 ποντους σε τετοιες περιπτωσεις ,ειτε με 3d printed ποδια ειτε με καποιο αλλο τροπο Εγώ το κράταγα στα χέρια όταν έτρεχα benchmarks 😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sjtak Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Με ένα στήριγμα από κάτω και τα μπρος/πάνω καπάκια ανοιχτά έπεσα άλλους 3 βαθμούς και τσίμπησε λίγο και το σκορ. Ψάχνομαι τώρα για νέο κουτί.... Σκεφτόμουν ανάμεσα σε meshify c, 500dx pure base, phanteks p600s και μου πρότειναν και 5000d airflow corsair... Άμα κουμπώσω πάνω και άλλους ανεμιστήρες θα έχουν (σημαντική) διαφορά τα πιο φθηνά μοντέλα από τα ακριβά; Κάποιο άλλο μοντέλο να κοιτάξω έως ~200€; Δεν με απασχολεί εμφάνιση/rgb. Το frame το βίδωσα μέχρι τέλους χωρίς να το ζορίσω όμως στο σφύξιμο... Από ότι διάβασα σε διάφορα θέματα στο νετ, προτείνουν να το έχεις χαλαρό και να σφύξεις παραπάνω την ψύκτρα... Από την στιγμή που δεν έχω θέμα, να ασχοληθώ να το ξεσφίξω λίγο; Παίζει να μου βγάλει θέμα σε βάθος χρόνου, π.χ. με την μνήμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, sjtak είπε Με ένα στήριγμα από κάτω και τα μπρος/πάνω καπάκια ανοιχτά έπεσα άλλους 3 βαθμούς και τσίμπησε λίγο και το σκορ. Ψάχνομαι τώρα για νέο κουτί.... Σκεφτόμουν ανάμεσα σε meshify c, 500dx pure base, phanteks p600s και μου πρότειναν και 5000d airflow corsair... Άμα κουμπώσω πάνω και άλλους ανεμιστήρες θα έχουν (σημαντική) διαφορά τα πιο φθηνά μοντέλα από τα ακριβά; Κάποιο άλλο μοντέλο να κοιτάξω έως ~200€; Δεν με απασχολεί εμφάνιση/rgb. Το frame το βίδωσα μέχρι τέλους χωρίς να το ζορίσω όμως στο σφύξιμο... Από ότι διάβασα σε διάφορα θέματα στο νετ, προτείνουν να το έχεις χαλαρό και να σφύξεις παραπάνω την ψύκτρα... Από την στιγμή που δεν έχω θέμα, να ασχοληθώ να το ξεσφίξω λίγο; Παίζει να μου βγάλει θέμα σε βάθος χρόνου, π.χ. με την μνήμη; Τι ψυξη εχεις στη cpu και τι χρηση κανεις στο πισι. Ασε το frame οπως το εχεις ,μην ασχολεισαι τσαμπα ο κοπος Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sjtak Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Frost commander 140 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 μόνο εμενα μου κατσε πατατα 13700Κ δηλαδη; :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sjtak είπε Με ένα στήριγμα από κάτω και τα μπρος/πάνω καπάκια ανοιχτά έπεσα άλλους 3 βαθμούς και τσίμπησε λίγο και το σκορ. Ψάχνομαι τώρα για νέο κουτί.... Σκεφτόμουν ανάμεσα σε meshify c, 500dx pure base, phanteks p600s και μου πρότειναν και 5000d airflow corsair... Άμα κουμπώσω πάνω και άλλους ανεμιστήρες θα έχουν (σημαντική) διαφορά τα πιο φθηνά μοντέλα από τα ακριβά; Κάποιο άλλο μοντέλο να κοιτάξω έως ~200€; Δεν με απασχολεί εμφάνιση/rgb. Το frame το βίδωσα μέχρι τέλους χωρίς να το ζορίσω όμως στο σφύξιμο... Από ότι διάβασα σε διάφορα θέματα στο νετ, προτείνουν να το έχεις χαλαρό και να σφύξεις παραπάνω την ψύκτρα... Από την στιγμή που δεν έχω θέμα, να ασχοληθώ να το ξεσφίξω λίγο; Παίζει να μου βγάλει θέμα σε βάθος χρόνου, π.χ. με την μνήμη; Για airflow μόνο fractal torrent. Κυρίως βέβαια στην gpu βοηθάει ένα καλό κουτί, μην περιμένεις μεγάλη βελτίωση στα cpu temps. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε μόνο εμενα μου κατσε πατατα 13700Κ δηλαδη; :p δεν νομίζω να φταίει ο επεξεργαστής σου, απλά το κουτί σου δεν έχει χώρο να διώξει τον ζεστό αέρα αποτελεσματικά και τον σπρώχνει αναγκαστικά στο ψυγείο επάνω μαζί με τις θερμοκρασίες της κάρτας. 2 ώρες πριν, Herald είπε Για airflow μόνο fractal torrent. Κυρίως βέβαια στην gpu βοηθάει ένα καλό κουτί, μην περιμένεις μεγάλη βελτίωση στα cpu temps. και 6 βαθμούς να κερδίσεις μέσο όρο δεν είναι ασκημα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, ICE-T είπε δεν νομίζω να φταίει ο επεξεργαστής σου, απλά το κουτί σου δεν έχει χώρο να διώξει τον ζεστό αέρα αποτελεσματικά και τον σπρώχνει αναγκαστικά στο ψυγείο επάνω μαζί με τις θερμοκρασίες της κάρτας. και 6 βαθμούς να κερδίσεις μέσο όρο δεν είναι ασκημα. Δεν νομζιω να πάρεις 6 βαθμούς από αλλαγή κουτιού. Για να πέσει 6 βαθμούς η θερμοκρασία του cpu σημαίνει ότι είναι 6 βαθμούς πιο ζεστός ο αέρας μέσα στο κουτί. Με σκέτο το cpu να τρέχει μιλάμε για 200-250w, τα περισσότερα κουτιά τα διαχειρίζονται για πλακα αυτά τα wattages. Στα 400+ αρχίζουν και σφίγγουν τα πράματα. Και φυσικά σε gaming που δουλεύουν και τα 2 ταυτόχρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Herald είπε Δεν νομζιω να πάρεις 6 βαθμούς από αλλαγή κουτιού. Για να πέσει 6 βαθμούς η θερμοκρασία του cpu σημαίνει ότι είναι 6 βαθμούς πιο ζεστός ο αέρας μέσα στο κουτί. Με σκέτο το cpu να τρέχει μιλάμε για 200-250w, τα περισσότερα κουτιά τα διαχειρίζονται για πλακα αυτά τα wattages. Στα 400+ αρχίζουν και σφίγγουν τα πράματα. Και φυσικά σε gaming που δουλεύουν και τα 2 ταυτόχρονα πάνω κάτω καπού εκεί είναι,βάλε τα πράγματα σου αν δεν βαριέσαι με την noctua 12Α+4090 στο 011 αν το έχεις ακόμη,να μας πεις μέσο όρο θερμοκρασίες σε σχέση με το Fractal. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sjtak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, Herald είπε Για airflow μόνο fractal torrent. Κυρίως βέβαια στην gpu βοηθάει ένα καλό κουτί, μην περιμένεις μεγάλη βελτίωση στα cpu temps. Εδώ π.χ. όμως γιατί φαίνονται μεγάλες διαφορές; Στο cinebench δεν παίζει να πέσω ~10 βαθμούς; Καλό το torrent αλλά τσουχτερό στην τιμή (~300€)... Από ότι βλέπω το lancool iii είναι ελάχιστα χειρότερο και σημαντικά φθηνότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, sjtak είπε Εδώ π.χ. όμως γιατί φαίνονται μεγάλες διαφορές; Στο cinebench δεν παίζει να πέσω ~10 βαθμούς; Καλό το torrent αλλά τσουχτερό στην τιμή (~300€)... Από ότι βλέπω το lancool iii είναι ελάχιστα χειρότερο και σημαντικά φθηνότερο. Αυτός κάνει case torture, Φαντάζομαι δουλεύει cpu + gpu ταυτόχρονα. Πήγε 300? 180 το είχα παρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα