Aten-Ra Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τελικά το HWUnboxed είχε ξεχάσει το Frame Generation ανοιχτό στο ''Hogwarts Legacy'' γι' αυτό και οι τόσο μεγάλες διαφορές.. Από τι διάβασα λένε ότι είναι bug στο menu και πρέπει να κάνεις disable με συγκεκριμένη σειρά πρώτα το FG και μετά το DLSS για να βγουν και τα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Και στο CP 2077 όταν ανοίγεις το FG σου βάζει και DLSS και πρέπει να το κλείσεις χειροκίνητα. Η τεμπελιά των devs μιλάμε έχει βαρέσει κόκκινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δεν νομίζω να τους τιμάει ιδιαίτερα να κάθονται να βγάζουν ανακοινώσεις ότι ξέχασαν το frame generation , αποδεικνύει αναξιοπιστία στα benchmark που κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 5 minutes ago, ICE-T said: Δεν νομίζω να τους τιμάει ιδιαίτερα να κάθονται να βγάζουν ανακοινώσεις ότι ξέχασαν το frame generation , αποδεικνύει αναξιοπιστία στα benchmark που κάνουν. Όπως έγραψε ο Aten ήθελε συγκεκριμένη ακολουθία για να κλείσει, bug του menu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Eπιβεβαίωνει αυτό που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα. Ο τύπος είναι άσχετος. "only 4 cores are being used". Δηλαδή στους Intel που το FG ήταν on πόσα cores ήταν used? Μιλάμε το παιδί δεν κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 12 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Στο λέω με κάθε καλή διάθεση, προσωπικά επιλέγω με κριτήριο την τσέπη μου πάντα. Καλή συνέχεια. Πολύ καλά κάνεις. Τί σχέση έχει αυτό με τα προηγούμενα που γράφτηκαν και υπήρξαν οι αντιδράσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Το BUS Speed στο CPU-Z στον 13700Κ μου γιατι γραφει 99.76MHz αντί για 100 στο μεταξυ; Και στο HWINFO τοσο καιρο τοσο το βλεπω στο μεταξυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Το BUS Speed στο CPU-Z στον 13700Κ μου γιατι γραφει 99.76MHz αντί για 100 στο μεταξυ; Και στο HWINFO τοσο καιρο τοσο το βλεπω στο μεταξυ Κάπου πρέπει να έχει επιλογή στο bios να το κλειδώσεις? Spread spectrum κάτι τέτοιο Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Γενικα δε το εχω δει ποτε να γραφει 100 στρογγυλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε Γενικα δε το εχω δει ποτε να γραφει 100 στρογγυλα Ψάξε για spread spectrum 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Corsair Vengeance RGB DDR5 32GB (2x16GB) 6000MHz C36 Intel Optimised Desktop Memory (Dynamic Ten Zone RGB Lighting, Onboard Voltage Control, Custom XMP 3.0 Profiles) Black 182 ευρώ τελική Amazon Γερμανίας. Άμεσα διαθέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, ICE-T είπε Δεν νομίζω να τους τιμάει ιδιαίτερα να κάθονται να βγάζουν ανακοινώσεις ότι ξέχασαν το frame generation , αποδεικνύει αναξιοπιστία στα benchmark που κάνουν. Λάθη όλοι κάνουν Και μαγκιά τους που το παραδέχονται, ειδικά σε σχέση με κάτι άλλους που καθονται και σβηνουν comments οταν τους επισημαίνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Το BUS Speed στο CPU-Z στον 13700Κ μου γιατι γραφει 99.76MHz αντί για 100 στο μεταξυ; Και στο HWINFO τοσο καιρο τοσο το βλεπω στο μεταξυ msi μητρική έχεις ...οπότε στην ανάλογη καρτέλα το ενεργοποιείς...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Αγαπητοί φίλοι OC, αυτό που λέει ο χλωμός Άγγλος με την βέρα στο 5 λεπτό, για 1,7V ή 1,9V, να το αφήσω στο default 1,7V; Έχω τον 13700k με την Asus pro art z690, μπορώ να δω από κάπου πχ manufacturing date (αν γράφει κάπου το κουτί), για να δω ποιο bios έχει και αν υποστηρίζει χωρίς bios update, Intel 13gen.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα