Προς το περιεχόμενο

Intel 13th +14th Gen Core, Raptor-Lake & Z790 (2022) [LGA1700]

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κατά τα άλλα είναι όλο προβλήματα τα AMD CPUs..

Είχαμε το fTPM stutter το έφτιαξαν μετά από κάνα χρόνο..Είχαμε το low L3 cache performance σε Windows 11, έβγαλαν ένα semi-fix αφού δεν ήρθε στα επίπεδα των Windows 10.

Προβλήματα με lower performance σε games όταν είναι ενεργοποημένα και τα 2 CCD.

Τώρα έχουμε stutters στο TW3/CP 2077 με Frame Generation, σ' αυτό ευθύνεται η μηχανή γραφικών της CDPR βέβαια αλλά τι με νοιάζει ; Απ' ότι φαίνεται υπάρχει πρόβλημα και στο Hogwarts Legacy..

Γενικά υπάρχουν θέματα που με Intel πλατφόρμα δεν τα συναντάς. Απ' την άλλη η Intel έχει gtp temps/consumption που θέλουν αλχημείες για να έρθουν στα ίσα.

Αναφέρει τώρα συγκεκριμένα, στα γενικά benchmark του δεν αναφέρει που bench-άρει..Δεν μπορεί ο χρήστης να κάνει verify τα νούμερά του αν έχει παρόμοιο setup και αυτό είναι πρόβλημα.

Το κουτακι που έχει πανω αριστερα στα review του ειναι το που τεσταρι

Εχω δοκιμάσει και σε καποια games ειναι legit τα νουμερα του. Σε καποια... 

Επεξ/σία από Herald
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Κατά τα άλλα είναι όλο προβλήματα τα AMD CPUs..

Είχαμε το fTPM stutter το έφτιαξαν μετά από κάνα χρόνο..Είχαμε το low L3 cache performance σε Windows 11, έβγαλαν ένα semi-fix αφού δεν ήρθε στα επίπεδα των Windows 10.

Προβλήματα με lower performance σε games όταν είναι ενεργοποημένα και τα 2 CCD.

Τώρα έχουμε stutters στο TW3/CP 2077 με Frame Generation, σ' αυτό ευθύνεται η μηχανή γραφικών της CDPR βέβαια αλλά τι με νοιάζει ; Απ' ότι φαίνεται υπάρχει πρόβλημα και στο Hogwarts Legacy..

Γενικά υπάρχουν θέματα που με Intel πλατφόρμα δεν τα συναντάς. Απ' την άλλη η Intel έχει gtp temps/consumption που θέλουν αλχημείες για να έρθουν στα ίσα.

Αναφέρει τώρα συγκεκριμένα, στα γενικά benchmark του δεν αναφέρει που bench-άρει..Δεν μπορεί ο χρήστης να κάνει verify τα νούμερά του αν έχει παρόμοιο setup και αυτό είναι πρόβλημα.

Οι θερμοκρασίες και το wattage δεν είναι δύσκολο να ελεγχθούν και να προσαρμοστούν στην ψύξη του καθενός, σίγουρα όμως το default δεν έπρεπε να είναι το unlimited, αλλά κάτι αρκετά χαμηλό στα 150w το πολύ.

• Like 1

4 ώρες πριν, Herald είπε

Παντα το δεχομαι. Δεν εχω πει ποτε οτι βγαζει μουφα νουμερα απτο μυαλο του. Οτι ειναι αμπαλος και δεν ξερει να τεσταρι εχω πει. 

https://twitter.com/HardwareUnboxed/status/1623619232901767168?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^tweet

Οπότε το παραπάνω μήνυμά σου, με το ξεκάθαρα ειρωνικό "5% μόνο", πού αποσκοπεί?

Να τα κάνουμε τάνα όλα στο νήμα για να περάσει ευχάριστα η ώρα σου?

Ξεκάθαρο bug του παιγνιδιού, ενδεχομένως σε συνδυασμό και με τα Win που χρησιμοποιούνται, το χρησιμοποιείς για να βγάλεις συμπέρασμα για Zen4 vs 13xxx?

Να βγάλουμε αντίστοιχα καθολικά συμπεράσματα από εκείνο το 1080p bench που είχε την 6950 με την 4080 (ή όποιες ήταν, αντίστοιχα)?

• Like 1

2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Οπότε το παραπάνω μήνυμά σου, με το ξεκάθαρα ειρωνικό "5% μόνο", πού αποσκοπεί?

Να τα κάνουμε τάνα όλα στο νήμα για να περάσει ευχάριστα η ώρα σου?

Ξεκάθαρο bug του παιγνιδιού, ενδεχομένως σε συνδυασμό και με τα Win που χρησιμοποιούνται, το χρησιμοποιείς για να βγάλεις συμπέρασμα για Zen4 vs 13xxx?

Να βγάλουμε αντίστοιχα καθολικά συμπεράσματα από εκείνο το 1080p bench που είχε την 6950 με την 4080 (ή όποιες ήταν, αντίστοιχα)?

Φυσικά, ο καθένας μπορεί να βγάζει συμπεράσματα από ότι θέλει. Η 4090 ήταν, όχι η 6950. Αν εσύ θες να συμπεράνεις ότι η 4090 είναι στα ίδια με 6950, θα σε σταματήσω εγώ? Ελεύθερα..

10$ στοίχημα φιξ ξεφιξ μπροστα θα παραμείνει ο 13900ας :)

13 λεπτά πριν, Herald είπε

Φυσικά, ο καθένας μπορεί να βγάζει συμπεράσματα από ότι θέλει. Η 4090 ήταν, όχι η 6950. Αν εσύ θες να συμπεράνεις ότι η 4090 είναι στα ίδια με 6950, θα σε σταματήσω εγώ? Ελεύθερα..

10$ στοίχημα φιξ ξεφιξ μπροστα θα παραμείνει ο 13900ας :)

Μια χαρά θυμόμουν, 6950 με 4090...με τη "λογική" σου, βγαίνουν καθολικά συμπεράσματα κι από εδώ.

Έλα όμως, σοβαρέψου και λίγο.

1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Μια χαρά θυμόμουν, 6950 με 4090...με τη "λογική" σου, βγαίνουν καθολικά συμπεράσματα κι από εδώ.

Έγραψες 4080, γιαυτό σε διόρθωσα. Και λέω, αν θες να βγάλεις συμπέρασμα φυσικά και μπορείς. Αν πιστεύεις ότι η 6950 είναι στα ίδια / καλύτερη από 4090, κομπλέ, δεν είσαι ο πρώτος, και ο hln3 το πιστεύει. 

5 λεπτά πριν, Herald είπε

Έγραψες 4080, γιαυτό σε διόρθωσα. Και λέω, αν θες να βγάλεις συμπέρασμα φυσικά και μπορείς. Αν πιστεύεις ότι η 6950 είναι στα ίδια / καλύτερη από 4090, κομπλέ, δεν είσαι ο πρώτος, και ο hln3 το πιστεύει. 

Γράφεις "η 4090 ήταν, όχι η 6950", τί συμπέρασμα να βγάλω όπως απαντάς?

Εγώ το τί πιστεύω είναι ξεκάθαρο, εσύ συνέχισε να παριστάνεις το χαζό για να περνάς την ώρα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Πέτρο μου, δεν πας να μαλώσεις στο AMD τοπικ πασάκο μου; 

Επεξ/σία από thetiesthatbind

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Δεν θυμάμαι να σε ρώτησα.

Ούτε εμείς σε ρωτήσαμε αλλά σπαμμάρεις το τοπικ άνευ λόγου και αιτίας, βρες τα σε DM με τον Herald ή στο αντίστοιχο τοπικ. Έπεσε η μετοχή της εταιρίας από αυτά που γράφει; Πάνε στο SEC να τον καταγγείλεις. 

Επίσης δε χρειάζεται να με ρωτήσεις, γράφεις δημόσια. :)

Επεξ/σία από thetiesthatbind

6 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Ούτε εμείς σε ρωτήσαμε αλλά σπαμμάρεις το τοπικ άνευ λόγου και αιτίας, βρες τα σε DM με τον Herald ή στο αντίστοιχο τοπικ. Έπεσε η μετοχή της εταιρίας από αυτά που γράφει; Πάνε στο SEC να τον καταγγείλεις. 

Επίσης δε χρειάζεται να με ρωτήσεις, γράφεις δημόσια. :)

Σπαμαρω...μμμαλιστα.

Ίσως να έχεις δίκιο...καλύτερα θα είναι να μη δίνω σημασία στην κάθε μπουρδολογία που γράφεται γενικότερα, να σας αφήνω ήσυχους εσάς (όσοι τη βρίσκετε με τέτοιου είδους "επιχειρήματα" όπως τα παραπίσω) στο circlejerking σας, να είστε χαρούμενοι κι εσείς με τις αστειότητες, να είμαι κι εγώ πιο χαλαρός.

Θα το σκεφτώ, πασάκο μου.

• Like 1

3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Σπαμαρω...μμμαλιστα.

Ίσως να έχεις δίκιο...καλύτερα θα είναι να μη δίνω σημασία στην κάθε μπουρδολογία που γράφεται γενικότερα, να σας αφήνω ήσυχους εσάς (όσοι τη βρίσκετε με τέτοιου είδους "επιχειρήματα" όπως τα παραπίσω) στο circlejerking σας, να είστε χαρούμενοι κι εσείς με τις αστειότητες, να είμαι κι εγώ πιο χαλαρός.

Παντως βλεπω ενόχληση σε αστειοτητες μονο προς συγκεκριμενη εταιρεια. Οι αλλες αστειοτητες δεν φαινονται να σε προβληματιζουν. 

• Like 3

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Παντως βλεπω ενόχληση σε αστειοτητες μονο προς συγκεκριμενη εταιρεια. Οι αλλες αστειοτητες δεν φαινονται να σε προβληματιζουν. 

Εγώ μια φορά, τέτοιες αστειότητες ούτε τις γράφω, ούτε τις υποστηρίζω.

Αν μπορείς να υποστηρίξεις το ίδιο για τον εαυτό σου, πάσο.

55 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Σπαμαρω...μμμαλιστα.

Στο λέω με κάθε καλή διάθεση, προσωπικά επιλέγω με κριτήριο την τσέπη μου πάντα. 

Καλή συνέχεια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...