Armoral Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Γνώμες; @akoinonitos; για το -0.1v ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Armoral είπε Γνώμες; @akoinonitos; για το -0.1v ρωτάω. Και 0.1v αρνητικο Offset να βαλεις δεν σημαινει οτι θα πεσει η ταση 0.1v κατω ,τουλαχιστον σε εμενα αυτο ισχυει γιαυτο ολοι ασχολουνται με το ac/dc loadline, αν κατεβασεις το ac μπορεις να πεσεις εκει κατω ,τωρα ποσο σταθερος θα εισαι και αν θα εισαι δεν το ξερω ,εξαρταται και το καθε κομματι ποσο μπορει να κατεβει και απο οτι εχω δει απο δω και απο κει καθε μητρικη κανει τα δικα της και τα cpu διαφερουν αρκετα μεταξυ τους ως προς την ταση που θελουν. Επισης καθε μητρικη απο deafult δινει δικες της τασεις ,το By spec της Intel ειναι ac loadine 1.01 και dc 1.01 αυτο ας πουμε στον 13600k μας κανει 1.3v σε Load ! Γιαυτο καποιοι By default βλεπουν 100ρες σε cb ,εμενα ας πουμε η μητρικη απο default το ρυθμιζει σε 0.3 /1.01 που δινει 1.2V σε Load. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από akoinonitos 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Αντέχει η Edge...... 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 @Razor333 Έβγαλε ο καναδός air cooler test για 13th gen, και επιβεβαίωνει αυτό που σου είχα πεί για την drp4, τα ανεμιστήρια της είναι για ανακύκλωση. Εξαιρετικό το video 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Τι μπορεί να προκαλεί random restarts την ώρα που παίζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Τι μπορεί να προκαλεί random restarts την ώρα που παίζω; Tροφοδοτικο ισως? Εχεις παλι θεμα? Αν ναι, ριξε εναν αγιασμο , ενα εξορκισμο και κρεμασε σκορδα στο κουτι, Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Tροφοδοτικο ισως? Εχεις παλι θεμα? Αν ναι, ριξε εναν αγιασμο , ενα εξορκισμο και κρεμασε σκορδα στο κουτι, Εχω κατι restarts στο άκυρο εκει που παιζω (WZ/PUBG) πιθανολογώ ότι φταίει το AC/DC LL οποτε παιζω με αυτο να δω μηπως σταματησει να το κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Εχω κατι restarts στο άκυρο εκει που παιζω (WZ/PUBG) πιθανολογώ ότι φταίει το AC/DC LL οποτε παιζω με αυτο να δω μηπως σταματησει να το κανει. άνοιξε το event viewer , συνήθως σε αυτά τα 2 παιχνίδια τα κρασαρισματα συμβαίνουν χωρίς λόγο,. 6 ώρες πριν, Herald είπε @Razor333 Έβγαλε ο καναδός air cooler test για 13th gen, και επιβεβαίωνει αυτό που σου είχα πεί για την drp4, τα ανεμιστήρια της είναι για ανακύκλωση. Εξαιρετικό το video καλά έλεγες και ότι τα πάει εξαιρετικά η noctua που έχεις και μόνο τελευταία που δεν την έβγαλε σε μερικά benches,στα comments κάποιοι τον κράζουν που έχουν την pearless assassin που προτείνει σαν καλύτερο value. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, ICE-T είπε άνοιξε το event viewer , συνήθως σε αυτά τα 2 παιχνίδια τα κρασαρισματα συμβαίνουν χωρίς λόγο,. καλά έλεγες και ότι τα πάει εξαιρετικά η noctua που έχεις και μόνο τελευταία που δεν την έβγαλε σε μερικά benches,στα comments κάποιοι τον κράζουν που έχουν την pearless assassin που προτείνει σαν καλύτερο value. Μαν, εχεις τις 6 καλύτερες ψύκτρες και ειναι 3η στο unlimited. Περνάει την drp4 σαν στα στημένη, πως το βλεπεις χάλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Herald είπε Μαν, εχεις τις 6 καλύτερες ψύκτρες και ειναι 3η στο unlimited. Περνάει την drp4 σαν στα στημένη, πως το βλεπεις χάλια? Η DP4 δεν κάνει,έχω αμφιβολίες με τα benchmark του τύπου, γιατί κάνει promotion σε συγκεκριμένη εταιρεία και στα comments των κράζουν κάτοχοι της συγκεκριμένης ψυχτρας.Δεν είπα ότι δεν κάνει της δουλειά της η δική σου, απλά με αυτά που λέει την βγάζει άκυρη στην ουσία για τα λεφτά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, ICE-T είπε Η DP4 δεν κάνει,έχω αμφιβολίες με τα benchmark του τύπου, γιατί κάνει promotion σε συγκεκριμένη εταιρεία και στα comments των κράζουν κάτοχοι της συγκεκριμένης ψυχτρας.Δεν είπα ότι δεν κάνει της δουλειά της η δική σου, απλά με αυτά που λέει την βγάζει άκυρη στην ουσία για τα λεφτά της. Καλά άκυρη στα λεφτά της προφανώς και είναι, το λέω εδώ και καιρό. Απλά πλερώνεις το ότι είναι μικρή - είναι η μοναδική single tower στο review του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ποιο mobo προτείνετε για 13700Κ + 7200 DDR5 αλλά χωρίς να παίξει CPU OC? Κοίταγα την Ζ790-Α αλλά μήπως είναι καλύτερα μια B760 μιας και δεν θέλω να ασχοληθώ με CPU OC? Αρκεί να παίξουν οι RAM στα 7200. Το παρακάτω δε νομίζω να αλλάξει με τους 7000X3D, στην καλύτερη να έρθει στα ίσια με RPL + καλές DDR5. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ποιο mobo προτείνετε για 13700Κ + 7200 DDR5 αλλά χωρίς να παίξει CPU OC? Κοίταγα την Ζ790-Α αλλά μήπως είναι καλύτερα μια B760 μιας και δεν θέλω να ασχοληθώ με CPU OC? Αρκεί να παίξουν οι RAM στα 7200. Το παρακάτω δε νομίζω να αλλάξει με τους 7000X3D, στην καλύτερη να έρθει στα ίσια με RPL + καλές DDR5. Το θέμα είναι και με τις b760 πόσο θα γλυτώσεις, 30-50€ το πολύ? Δεν νομίζω να έχει νόημα. Όσο για το γράφημα παραπάνω, δες το spoiler, 7600x! Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ποιο mobo προτείνετε για 13700Κ + 7200 DDR5 αλλά χωρίς να παίξει CPU OC? Κοίταγα την Ζ790-Α αλλά μήπως είναι καλύτερα μια B760 μιας και δεν θέλω να ασχοληθώ με CPU OC? Αρκεί να παίξουν οι RAM στα 7200. Το παρακάτω δε νομίζω να αλλάξει με τους 7000X3D, στην καλύτερη να έρθει στα ίσια με RPL + καλές DDR5. Z690 Unfiy X. Μιλούσα με έναν αμερικανό που στήνει PC στο twitch (stince) και τον ρώτησα γιατί χρησιμοποιεί την UNIFY X για μνήμες 7200 και μου ειπε οτι ειναι η μοναδικη μητρικη που παιζει απροβληματιστα. Δε ξερω αν με bios updates εχει αλλεξει αυτο στις υπολοιπες αλλα ακομη και σημερα αυτος βαζει την Z690 UNIFY X για κιτς ανω των 6400. Μου ειχε κανει εντυπωση οτι συνδίαζε 13900Κ με Ζ690 chipset. Το οτι εχει μονο 2 DIMM slots παιζει μεγαλο ρολο μαλλον στο stability. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από thetiesthatbind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Z690 Unfiy X. Μιλούσα με έναν αμερικανό που στήνει PC στο twitch (stince) και τον ρώτησα γιατί χρησιμοποιεί την UNIFY X για μνήμες 7200 και μου ειπε οτι ειναι η μοναδικη μητρικη που παιζει απροβληματιστα. Δε ξερω αν με bios updates εχει αλλεξει αυτο στις υπολοιπες αλλα ακομη και σημερα αυτος βαζει την Z690 UNIFY X για κιτς ανω των 6400. Μου ειχε κανει εντυπωση οτι συνδίαζε 13900Κ με Ζ690 chipset. Το οτι εχει μονο 2 DIMM slots παιζει μεγαλο ρολο μαλλον στο stability. Η unify x είναι η χειρότερη 2dimm z690 (και z790). Άντε με εξαίρεση τις non cherrypicked apex. Απλά είναι η φτηνότερη και γιαυτό την προτείνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα