Προς το περιεχόμενο

Intel 13th +14th Gen Core, Raptor-Lake & Z790 (2022) [LGA1700]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Eloy είπε

Μα αυτό προσπαθώ να σου πω κι έγραψα για την "προέλευση" του προιόντος... Πχ. οι μισές τηλεοράσεις της LG (ή της Samsung - δεν θυμάμαι) που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι παραεισαγωγές απο Ρουμανία ή Πολωνία και πωλούνται απο μαγαζιά που σήμερα υπάρχουν κι αύριο δεν υπάρχουν...

Ναι ρε παιδι μου αλλα η LG θα σου πει να την πας στο LG Center της χώρας σου, όχι στην Ρουμανια / Πολωνια, άσχετα απο την προέλευση τους, αφου ειναι εντος ΕΕ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Ναι ρε παιδι μου αλλα η LG θα σου πει να την πας στο LG Center της χώρας σου, όχι στην Ρουμανια / Πολωνια, άσχετα απο την προέλευση τους, αφου ειναι εντος ΕΕ. 

Κι αν είναι απο Τουρκία - που δεν είναι στην ΕΕ ? Που να τρέχεις  τώρα στην Κων/πολη... :)

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.

Όλο αυτό που κάνει η Intel με τα δεκάδες skus κάθε φορά έχει πλάκα και τώρα ακόμα περισσότερο:D
Δεν έχει κάποιο νοήμα σ'αυτήν την τιμή, μοιάζει πολύ με τον 12600Κ αλλά έχει περιορισμούς σε OC, οπότε ... αν γινει σύγκριση ειδικά σε ddr4 με καλή ταχύτητα θα πρέπει να μένει πίσω και απο τον 12600Κ😟

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChaosAD είπε

Φτασαμε 43Κ Cine23 - P57-E46-R50 - 1.23v load - HWiNFO ~290w - Maxed Out LF2 280

Για P58 χρειαζεται καπου στα 1.26-1.27 αλλα παει ~310w και μπαμ 100c

image.png.52ee2f5ee320d95a040ef69fadd8e3b4.png

πολυ δυνατο

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/11/2022 στις 9:58 ΠΜ, Herald είπε

γνωρίζει κανεις διαφορες Thermalright FC140 (5 Heat Pipes) Vs Thermalright FS140 (4 Heat Pipes) Vs Thermalright U120EX REV. 4 (6 Heat Pipes)

Δεν βρίσκω πουθενά την FC140 με τιμή χαμηλότερη (με τα έξοδα αποστολής) απο ότι την Noctua NH-U12A.. που ειναι μικρότερη, πιο ήσυχη και με παραπλήσιες επιδόσεις.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
9 ώρες πριν, prefuse είπε

γνωρίζει κανεις διαφορες Thermalright FC140 (5 Heat Pipes) Vs Thermalright FS140 (4 Heat Pipes) Vs Thermalright U120EX REV. 4 (6 Heat Pipes)

Δεν βρίσκω πουθενά την FC140 με τιμή χαμηλότερη (με τα έξοδα αποστολής) απο ότι την Noctua NH-U12A.. που ειναι μικρότερη, πιο ήσυχη και με παραπλήσιες επιδόσεις.

Την Peerless Assassin SE την έχεις δει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Την Peerless Assassin SE την έχεις δει; 

Thermalright Peerless Assassin 120 SE CPU Air Cooler, 6 Heat Pipes CPU Cooler, Dual 120 mm TL-C12C PWM Fan, Aluminium Heatsink Cover, AGHP Technology, for AMD AM4/AM5 Intel 1700/1150/1151/120 https://amzn.eu/d/0y7tqTe

Αν εννοείς αυτήν ναι, την έχει ένας διπλανός μου και ψύχει amd 5700x.

Δεν γνωρίζω αν είναι κοντά στο  επιπέδο της noctua NH-U12A και ικανή για 13700k/13900k 

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
5 ώρες πριν, prefuse είπε

Thermalright Peerless Assassin 120 SE CPU Air Cooler, 6 Heat Pipes CPU Cooler, Dual 120 mm TL-C12C PWM Fan, Aluminium Heatsink Cover, AGHP Technology, for AMD AM4/AM5 Intel 1700/1150/1151/120 https://amzn.eu/d/0y7tqTe

Αν εννοείς αυτήν ναι, την έχει ένας διπλανός μου και ψύχει amd 5700x.

Δεν γνωρίζω αν είναι κοντά στο  επιπέδο της noctua NH-U12A και ικανή για 13700k/13900k 

Είναι αντίστοιχη της μεγάλης Noctua. 
https://www.tomshardware.com/reviews/thermalright-peerless-assassin-120-se

Εγώ θα της άλλαζα τα φανς μόνο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Είναι αντίστοιχη της μεγάλης Noctua. 
https://www.tomshardware.com/reviews/thermalright-peerless-assassin-120-se

Εγώ θα της άλλαζα τα φανς μόνο. 

Noctua NF-A12x25 PWM

Phanteks F120T30

ή κάτι άλλο;

Βέβαια θα φτάσουμε την τιμή της noctua NH-U12A..  αλλά αν έχει καλύτερές επιδόσεις αξίζει.

διάβασα το review, δυστυχώς το συγκριτικό δεν περιλαμβάνει top CPU coolers όπως η NH-U12A οπότε δεν ξέρω που στέκεται η 120se σε σύγκριση με την NH-U12A. 

Πέρα από τις επιδόσεις και τον θόρυβο που επιδιώκω να είναι όσο καλύτερα γίνεται, με ενδιαφέρει και το memory clearance, γιατί θα έχω ram και στις 4 ram slot της μητρικής. Δηλ οι ογκώδες τύπου noctua D15 απορρίπτονται από τα αποδυτήρια.

Επεξ/σία από prefuse

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...