Προς το περιεχόμενο

Intel 13th +14th Gen Core, Raptor-Lake & Z790 (2022) [LGA1700]

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Ε όχι αφού πάω σε DDR5 δε θα κάνω άλλη αλλαγή. Και το προηγούμενο το κράτησα 3,5 χρόνια. Αν θα άλλαζα κάτι θα ηταν να παω σε DDR5 αλλά αφού το κανω απο τωρα δεν υπάρχει λόγος να μη ρίξω. Για αυτό ψάχνω και κάποια σοβαρή μητρική. Αμα δωσει και support για 2-3 γενιες οι Ιντελ (απιθανο) όπως η AMD να έχω αρκετό αέρα. Τώρα το +/- 100 δε με πειράζει (πάνω απο 400-450 δε θελω να φυγω). 

Παρε z790  ρε συ οχι z690

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Παρε z790  ρε συ οχι z690

Είμαι ανάμεσα στη AORUS Elite AX και στην PRO-A μάλλον την Pro-A θα πάρω αν και κοιτάω και την TUF αλλά με χαλάνε λίγο τα πορτοκαλί της :P 

Στο μεταξυ κατι που σκέφτηκα, μήπως από την πίεση του μηχανισμού δεν έκανε επαφή το CPU και για αυτό δεν πόσταρε / άνοιγε; 

Επεξ/σία από thetiesthatbind

6 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Είμαι ανάμεσα στη AORUS Elite AX και στην PRO-A μάλλον την Pro-A θα πάρω αν και κοιτάω και την TUF αλλά με χαλάνε λίγο τα πορτοκαλί της :P 

Στο μεταξυ κατι που σκέφτηκα, μήπως από την πίεση του μηχανισμού δεν έκανε επαφή το CPU και για αυτό δεν πόσταρε / άνοιγε; 

δεν νομιζω να ηταν αυτο ,εκτοςναν δεν το ειχες βαλει σωστα

2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

δεν νομιζω να ηταν αυτο ,εκτοςναν δεν το ειχες βαλει σωστα

Όχι σωστά (αφου άνοιγε κανονικα το PC μεχρι που εβγαλα την ψυκτρα να αλλαξω παστα) ήταν πάντως δέχθηκε αρκετή πίεση το IHS, μερικές ώρες ήταν πάνω και είχε γερά σημάδια.

28 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Όχι σωστά (αφου άνοιγε κανονικα το PC μεχρι που εβγαλα την ψυκτρα να αλλαξω παστα) ήταν πάντως δέχθηκε αρκετή πίεση το IHS, μερικές ώρες ήταν πάνω και είχε γερά σημάδια.

που ειχε σημαδια? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

που ειχε σημαδια? 

Εκεί που πατάει ο μηχανισμός, είχε φαγωθεί αρκετά για λίγες ώρες που κάθισε. Ετσι ειναι και απο την αλλη απλως το καλύπτει το δάχτυλο.

image.png.3313783cbceb7f2b4832c292eb76692a.png

3 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Εκεί που πατάει ο μηχανισμός, είχε φαγωθεί αρκετά για λίγες ώρες που κάθισε. Ετσι ειναι και απο την αλλη απλως το καλύπτει το δάχτυλο.

Πολυ το σημαδεψε ρε. 

Ακονισμενο  το ειχανε το ilm? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Αυτό το σημάδι στο σημείο που το πατάει ο μηχανισμός  φυσιολογικό είναι δεν είναι κάτι, αν θυμάμαι σωστά και μένα έχει σημαδακι εκεί.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Πολυ το σημαδεψε ρε. 

Ακονισμενο  το ειχανε το ilm? 

Δεν έχω ιδέα και από τις 2 πλευρές είναι έτσι, είδα τον 13600Κ του φίλου μου και με το ζόρι φαινόταν σημάδι που τον είχε και 1 μήνα πανω στη μητρικη του. 

@Pwpwpw Ναι απλώς έγινε σε λιγότερο από 20 ώρες :P Και νομιζω παρα ειναι εντονο για 20 ώρες. 

1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

Δεν έχω ιδέα και από τις 2 πλευρές είναι έτσι, είδα τον 13600Κ του φίλου μου και με το ζόρι φαινόταν σημάδι που τον είχε και 1 μήνα πανω στη μητρικη του. 

@Pwpwpw Ναι απλώς έγινε σε λιγότερο από 20 ώρες :P Και νομιζω παρα ειναι εντονο για 20 ώρες. 

ε καλα δεν παει με το ποσο τον εχεις πανω ρε ,πιο πολυ απο το ποσες φορες ανοιγεις και κλεινεις το ilm σημεδευεται. 

• Like 1

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

ε καλα δεν παει με το ποσο τον εχεις πανω ρε ,πιο πολυ απο το ποσες φορες ανοιγεις και κλεινεις το ilm σημεδευεται. 

Α οκ! Ε 3 φορές να το έκανα συνολικά άντε 4, δε ξερω μου φανηκε μεγαλη η πιεση γενικα που δεχοταν, μπορει να ηταν ιδεα μου γιατι ειχα μαθει στο LGA1151

18 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

support για 2-3 γενιες

Η τρίτη γενιά (αν επιβεβαιωθούν οι φήμες) θα είναι οι Raptor lake refresh . Φαντάσου κάτι σαν 137"5"0Κ.

Του χρόνου νέο lga 1851

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...